قيمت گذاري !!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان تو نمونه اين برنامه ها را داري ;) اگر داري من ازت ميخرم..

آخه اين برنامه ها فقط به درد وب ميخوره.. خيلي هاشون اصلا به كار كامپيوتر نمياد ! مثلا بعضيهاش اديتور براي PHP هستش.. اتفاقا خيلي هم ميارزه ;)

Maxton

Active Member
حقیقتش من هر نرم افزار بدرد بخوری که پیدا کنم دانلود می کنم.حجمش هم اگر زیر 20 باشه که دیگه حتما..ولی برای php چون تو کار نبودم نه...حالا دو تا سوال ازت دارم
1_سایان جان شما چیکار می کنی؟هر جا هر برنامه ای واسه دانلود می زارند دانلود می کنی تازه می گی ممنون لازمش داشتم..حالا ربطی هم به گرافیک نداره..شما تو شرکتی چیزی کار می کنی؟
2_جالبه.زود منو با این یوزر جدید شناختی فکر نمی کردم یادت بمونه..البته مورد دوم سوال نبود تذکر بود..

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

مهدي جان عيدت مبارك اولا ;) دوما من هميشه رفيقام يادم ميمونه !

خوب ببين مهديجان من گرافيست هستم اما تا يك حد كمي هم برنامه نويسي ميكنم چون نياز دارم.. يعني در حد نياز خودم.. قديما يكم ASP , JSP خوندم اما دوسال پيش PHP خوندم و سر يكسال ول كردم.. در حد مبتدي هستم.. ولي كارخودم را راه ميندازم.. بله من شركت دارم و كارم طراحي سايت و كلا زمينه كامپيوتري هستش..

اين نرم افزارهايي هم كه ميبيني همه به درد من و بقيه طاحان سايت ميخوره.. يا حداقل به درد كساني كه ميخوان يك سايت درست حسابي داشته باشند ;)

مخلصم
سايان

black-die

Active Member
Ghamnevis گفت:
خودت يه 2 2 تا چهار تا كن .. ببين چقدر بايد پول كارت و قبض تلفن بدم.. ميبيني واسه من به صرفه است :)

من اينجا 100 ساعت اكانت را ميگيرم 30 تومن !

من يه ماه اكانت رو ميگيرم 15 تومن :lol: :دي

Ghamnevis

Well-Known Member
شرمنده ديگه نميشه زياد بحث كرد.. آخه به موضوع تاپيك ربطي نداره ! ;)

اما اسنجايي كه من هستم بدبختانه تعداد ISP هاش كمه ! و چون محيط كوچيك هستش همه من رو ميشناسند :) يدفعه يكماه گرفتم 30 تومن از 720 ساعت ممكنه من 346 ساعت استفاده كردم :) ديگه بهم نميدن !!;)

NextWorld IT

Active Member
black-die گفت:
Ghamnevis گفت:
خودت يه 2 2 تا چهار تا كن .. ببين چقدر بايد پول كارت و قبض تلفن بدم.. ميبيني واسه من به صرفه است :)

من اينجا 100 ساعت اكانت را ميگيرم 30 تومن !

من يه ماه اكانت رو ميگيرم 15 تومن :lol: :دي

5-6 سال پيش من 20 ساعت اينترنت رو تو ايران 38 هزار تومن دادم! :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا