قيمت تمام شده Adsl بخش خصوصي، پايين تر از دولتي خواهد بود

kambiz-g

Member
فكر كنم صبانت داره تو همدان نمايندگي ميده
الان چون پارس آنلاين بي رقيبه هر سازي كه دلش ميخواد مي زنه
واقعا سرويس هاش آشغاله

mamoolhacker

Active Member
پار انلاين تو شهره ما خدمات ميده با نام ساتيا اما 15 تومن خود پار آنلاين رو ميدن 30 تومن ... عجب روزگاري شده..

arashka

New Member
آسیاتک حالا دیگه به یک شرکت بزرگ تبدیل شده و پهنای باند مراکزش را همین طور داره افزایش میده و برایش هم فرق نمی کند که شما در مدت مجانی هستید یا پول داده اید. با توجه به نبود محدودیت دانلود من نمی دونم دیگه شما از یک سرویس دهنده چه انتظاری دارید.
256 آسیاتک با هزینه 24 هزار تومان 30 کیلوبایت دانلود میده. کسی بهتر سراغ داره؟

mrmostafa

Member
آسیاتک حالا دیگه به یک شرکت بزرگ تبدیل شده و پهنای باند مراکزش را همین طور داره افزایش میده و برایش هم فرق نمی کند که شما در مدت مجانی هستید یا پول داده اید. با توجه به نبود محدودیت دانلود من نمی دونم دیگه شما از یک سرویس دهنده چه انتظاری دارید.
256 آسیاتک با هزینه 24 هزار تومان 30 کیلوبایت دانلود میده. کسی بهتر سراغ داره؟

دوست عزيز آسياتك كه 256 به كاربر خانگي نميده بايد حقوقي باشه بعدشم قيمتش 30 هزار و خورده اي هستش 20 هزار تومن قيمت 128 دولتيش هستش اونم 23 هزار تومن تازه . من خودم الان 128 آسياتك دارم. يه نفر ميگفت ميادماهواره ميذاره 300 هزار تومن قاچاقي ولي خيلي خوبه ها پهناي باند نامحدود. يكي از دوستام آشنا بازي 512 گرفته دانلودش واقعا 512 هستش آسيا نميده البته ما كه فعلا پولمون به همين 128 ميرسه :) قبلا صباداشتم 256 5 گيگ خوب بود سرعتش واقعا ولي محدوديت داشت

arashka

New Member
دوست عزيز آسياتك كه 256 به كاربر خانگي نميده بايد حقوقي باشه بعدشم قيمتش 30 هزار و خورده اي هستش 20 هزار تومن قيمت 128 دولتيش هستش اونم 23 هزار تومن تازه . من خودم الان 128 آسياتك دارم. يه نفر ميگفت ميادماهواره ميذاره 300 هزار تومن قاچاقي ولي خيلي خوبه ها پهناي باند نامحدود. يكي از دوستام آشنا بازي 512 گرفته دانلودش واقعا 512 هستش آسيا نميده البته ما كه فعلا پولمون به همين 128 ميرسه :) قبلا صباداشتم 256 5 گيگ خوب بود سرعتش واقعا ولي محدوديت داشت

آقا کی میگه نمیده ؟ از دانشگاه نامه بگیر که من تحقیقات دارم و احتیاج به اینترنت پر سرعت دارم با همون قیمت خونگی بگیر و حالشو ببر.

mrmostafa

Member
من دانشگاه كسي رو ندارم بگيرم ولي ميشه از شركت خودمون بگيرم امضاي مدير من باشه؟؟؟ يا يكي ميگفت روزنامه داخلي شركت رو ببري بدي اونجا بهت اينترنت با پهناي باند بالا ميدن. ولي قيمتن اون چيزي كه گفتي نبود رفيق

بالا