قيمت اينترنت پرسرعت اعلام شد

قيمت اينترنت پرسرعت اعلام شد: ماهي 69 هزارتومان

با راه‌اندازي مركز شهيد مطهري، طي هفته‌ي گذشته مشتركان با پيش شماره‌هاي 871، 872، 850 مي‌توانند سرويس اينترنتي پرسرعت دريافت كنند.
مهندس قاجار، مدير پروژه‌ي Pap شركت عصر دانش افزار و مدير عامل شركت عصر انتقال داده‌ها در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب، اظهار داشت: پس از راه‌اندازي مركز، قيمت‌هاي سرويس‌ها را به مخابرات اعلام كرديم و بر اساس آيين‌نامه، چنانچه اين شركت پس از گذشت 20 روز موافقت يا مخالفت خود را اعلام نكند، دال بر تاييد قيمت‌هاست، لذا با توجه به گذشت 20 روز از تاريخ مربوطه، قيمت‌ها را تاييد شده فرض و به ارائه‌ي سرويس اقدام كرديم.
وي، ادامه داد: اين سرويس از هفته‌ي گذشته در مركز شهيد مطهري، به مشتركان خانگي و اداري ارائه ‌شده است و شماره تلفن‌هاي 871، 872، 850 مي‌توانند اين سرويس را دريافت كنند. مراكز هفت تير و شهيد رجايي نيز متعاقبا با نصب و راه‌اندازي تجهيزات مورد نياز تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
مديرعامل اولين مركز ارائه كننده‌ي سرويس اينترنت پر سرعت، در رابطه با هزينه‌هاي مورد نياز براي دريافت اين سرويس، گفت: مشتركان خانگي با پرداخت ماهانه 69 هزار تومان و مراجعه به موسسه‌ي ندا رايانه كه ارائه كننده‌ي خدمات اينترنت شركت عصر انتقال داده‌هاست و با تكميل فرم‌هاي مربوط ظرف گذشت 72 ساعت از تقاضا مي‌توانند سرويس اينترنت پرسرعت را با سرعت حداقل 64 كيلو بيت بر ثانيه و قابل افزايش تا 256 كيلو بيت بر ثانيه را دريافت كنند.
وي، ادامه داد: يك ماه از ارائه‌ي مجوزها به متقاضيان سرويس‌هاي Pap مي‌گذرد و انتظار مي‌رفت شركت مخابرات سريع‌تر امكانات مورد نياز از جمله، پهناي باند يا ظرفيت بين مراكز را در اختيار شركت‌ها قرار دهد تا سرعت ارائه‌ي اين سرويس به مردم بيشتر شود، اما تا به حال آن طور كه از اين شركت انتظار مي‌رفت، تجهيزاتي به جز 1 يا 2 مركز در ساير مراكز در اختيار ما قرار نداده است.

منبع : پرشين تولز

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

موفق و پيروز باشيد .
 

iRWEBDES

Active Member
يه جا هم من ميشناسم اينترنت با سرعت 500 كيلو با قدرت آپلود ميده ماهي 50000 تومان در ضمن اولش هم يه پولي ميگيره
به خط تلفن هم ربطي نداره
يه دفعه ميگفتم DSL ديگه
البته ADSL هم هست با سرعت 1000 كيلوبايت اما قدرت آپلود نداره

مهرداد كوهي
 

MrMohi

Active Member
زاییدن! ماهی 69000 تومن بدیم 256 کیلوبایت بر ثانیه؟ نه خداییش یه کارایی میکنن آدم به سلامتی عقلشون شک میکنه! اینا یا ماهارو هالو فرض کردن یا اینکه تو مریخ زندگی میکنن و از اوضاع زمین خبر ندارن ! یارو تو آمریکا میره با ماهی 3 دلار اینترنت 2 مگابایت بر ثانیه میگیره اونوقت اینا اومدن تو ایران ماهی 69000 تومن میگیرن خط 256 ارائه میدن.انگار سر گردنه ست! بخدا آدم میمونه چی بگه !!!ا
عجب آدمای قالتاقی هستن
جا داره از شما دو دوست عزیز هم بخاطر اطلاع رسانیتون تشکر کنم
 

amir600

Active Member
من از اينا مي خوام...

ajib.jpg
 

Mamali

Member
آقا ماهي هفتاد تومن هم بد نيست ها... فقط حيف كه من مال جنوف شهرم پيش شماره ام نمي خوره. راستي يه مدت تهران وب و ايران برودبند مي دادن به يسري مناطق قيمتش هم حول و حوش سي تومن بود. بعدش خاصيت اين ها مگه اين نيست كه خط تلفن اشغال نميشه؟
اين كه خيلي عاليه
 

saman_sweden

Active Member
فكر كنم ايران بچاپ بچاپ است با سرعت ماشين مشدي ممدعلي و دوبرابر قيمت كشورهاي اروپايي
چه خبره نوترشو آوردن
 

Mamali

Member
آقا به هر حال هرچي هست بايد ازش استقبال بشه وگرنه مثل تلفن ماهواره اي ديگه عرضه نميشه...
 
ممنون از دوستان به خاطر نظراتشون

به نظر من هم خيلي مزخرفه اين اينترنت پر سرعت
البته اگه پولش كم باشه خيلي خوبه ولي آخه كي 70 هزار تومن پول براي يك ماه ميده

همين اينترنت ها فعلا بهتره

ممنون و موفق باشيد .
 

omidak

Active Member
سلام:
من ADSL دارم . آخرش هم بیشتر از 70k نمیره... که به اسم 384 میکنن تو پاچه آدم :?
 

saman_sweden

Active Member
starboy_tehran گفت:
ممنون از دوستان به خاطر نظراتشون

به نظر من هم خيلي مزخرفه اين اينترنت پر سرعت
البته اگه پولش كم باشه خيلي خوبه ولي آخه كي 70 هزار تومن پول براي يك ماه ميده

همين اينترنت ها فعلا بهتره

ممنون و موفق باشيد .
راستش با اين سرعت زير كه پولش هم شركتي كه براش كار مي كنم ميده نصف قيمت ايران هم هست مي گوييم گران است
نزذيك 31 هزار تومان در ماهه
 

Salar

Active Member
حالا که اینطور شد>

DSL چيست؟

DSL یا Digital Subscriber Line (به معنی خط اشتراک دیجیتال)، یک شیوه موثر و در عین حال کم هزینه جهت اتصال به اینترنت است که از سرعت و کیفیت مطلوبی بر خوردار است. انواع مختلفی از DSL موجود است که امکان اتصال به اینترنت را با سرعتها و امکانات مختلفی به وجود می آورند. نوعی که عموما برای مصارف خانگی از آن استفاده می شود Asymmetric-DSL یا ADSL یا DSL نامتقارن می باشد که در بهترین شرایط، عملا امکان گرفتن اطلاعات با سرعتی معادل با 2Mbps و فرستادن اطلاعات با سرعتی حدود 256Kbps را مهیا می سارد.

و اما آنچه که باعث شده ADSL به سرعت در همه جای جهان رشد کند (صرف نظر از بعضی کشورها از جمله میهن اسلامی خودمان) این است که:

اولا: ADSL از همان زوج سیمهای تلفن معمولی استفاده می کند. یعنی نیاز به سیم کشی جدید از مرکز مخابرات یا ISP به خانه ها نیست و لذا از این جهت هیچ هزینه ای صرف نمی شود. (بر خلاف سیستمهای cable)

ثانیا: در ADSL شما همواره به اینترنت متصل هستید و در عین حال می توانید از تلفن یا فاکس خود هم استفاده کنید، یعنی خط تلفن شما هیچ وقت به دلیل استفاده از اینترنت اشغال نمی شود.

و ثالثا: تجهیزات سخت افزاری استفاده از DSL بسیار ارزان قیمت هستند. (بر خلاف سیستمهای ماهواره ای)

همچنین امکان داشتن Static IP و برخی مسائل فنی دیگر نیز از مزایای DSL می باشند.

مثل هر سیستمی DSL معایبی هم دارد. مهمترین و مساله ساز ترین مشکل DSL این است که کیفیت و سرعت انتقال داده بستگی به فاصله مشترک از مرکز تلفن دارد. یعنی اگر خانه شما در حوالی مرکز تلفن باشد با سرعت بیشتری به اینترنت متصل می شوید و بالعکس. این قضیه وقتی مساله ساز خواهد بود که فاصله شما از مرکز تلفن بیش از 5 کیلومتر باشد که در این صورت معمولا استفاده از DSL مقدور نخواهد بود. همچنین کیفیت پایین سیمهای تلفن و پوسیدگی احتمالی آنها نیز اثر نامطلوبی در ارتباط شما خواهد داشت.

و اما آنچه که در کشور ما موجب شده که DSL با تمام مزایایش با تاخیر چندین ساله وارد شود و تازه از آن به عنوان روش جدید نام برده شود چیست؟

به نظر من اولین مانع این است که تجهیزات DSL باید در مراکز تلفن داخل شهری نصب شود و در ایران هم مراکز تلفن در انحصار دولت است و تا کسی مثل پارس آنلاین ید طولی در بستن وبلاگها و سایتهای خبری و این جور کارها نداشته باشد، قاعدتا نمی تواند مجوز نصب این تجهیزات در مراکز تلفن را بگیرد.

ولی چرا خود شرکت مخابرات این سرویس را ارائه نکرد؟

به نظر من دو دلیل عمده داشت: دلیل اول که معرف حضور همه هست: عقب ماندگی و دیر جنبیدن و مقاوت در برابر چیزهای جدید در سیستمهای دولتی. ولی دلیل دوم (که نظر شخصی بنده است) قوی تر به نظر می رسد: در همه جای دنیا سرویس های DSL با هزینه ای حدود 20 دلار در ماه (و بیشتر) ارائه می شود. یعنی شما 20 هزار تومان می دهید، و 24 ساعته به یک اینترنت پر سرعت وصل هستید! ولی وقتی شرکت مخابرات می تواند به خاطر همین روزی 2 - 3 ساعتی که با سرعت پایین به اینترنت وصلید ماهی 30 - 40 هزار تومان قبض تلفن بفرستد در خانه تان، و رقیبی هم در کار نیست که بخواهد DSL ارائه کند... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! حالا قیمت کارت اینترنت و غیره بماند.

فعلا باید بشینیم و ببینیم که پارس آنلاین عزیز به عنوان پیشتاز، می خواهد با چه قیمتی و چه کیفیتی DSL اش را بدهد دست مردم.

DSL چگونه کار می کند ؟

در علم مخابرات، به محیطی که داده ها از آن انتقال می یابند Media یا رسانه گفته می شود. زوج سیم، کابلهای کواکسیال (مثل کابل آنتن تلویزیون)، موجبر ها (لوله هایی فلزی با سطح مقطع مستطیل یا دایره شکل)، هوا و فیبرهای نوری مهمترین رسانه های مخابراتی هستند. برای هر رسانه پارامترهایی به نام فرکانس قطع بالا و پایین تعریف می شود. و منظور از آنها حداکثر و حداقل فرکانسی است که آن رسانه می تواند با کیفیت مطلوب از خود عبور دهد. به اختلاف این دو فرکانس پهنای باند یا Band Width می گویند. زوج سیم که در سیستم تلفن شهری استفاده می شود، ضعیفترین رسانه مخابراتی از این نظر می باشد و محدود عبور فرکانسی آن از صفر تا حدود 2 مگاهرتز می باشد. لکن در سیستمهای تلفن شهری (PSTN) فقط از 4 کیلو هرتز این محدود برای عبور صدا استفاده می شود و بقیه باند فرکانسی آزاد است، که موضوع ایده اولیه ساخت و استفاده از DSL می باشد.

در سیستمهای Diap-Up از همان 4KHz پهنای باند صوتی جهت انتقال داده استفاده می شود و با استفاده از پیشرفته ترین روشهای مدولاسیون دیجیتال و فشرده سازی اطلاعات، می توان حداکثر 56 کیلو بیت اطلاعات را در یک ثانیه منتقل نمود. حال فرض کنید باند فرکانسی ما از 4KHz به 2MHz افزایش پیدا کند، یعنی تقریبا 500 برابر شود، واضح است که میزان انتقال داده را می توان به شدت افزایش داد. برای ADSL در عمل معمولا باند فرکانسی 30KHz تا 138KHz برای فرستادن اطلاعات و باند فرکانسی 138KHz تا 1.1Mhz برای گرفتن اطلاعات استفاده می شود. در این صورت با توجه به روشهای مدولاسیون مورد استفاده می توان به پهنای باند دیجیتالی معادل با 8Mbps دست یافت که معمولا برای بدست آوردن ضریب کیفیت سرویس دهی (QoS) بهتر، عملا سرعنی حدود 1.5 تا 2 مگابیت در ثانیه در اختیار کاربر قرار می گیرد.

با توجه به اینکه باند فرکانسی 0 تا 4 کیلوهرتز که برای انتقال سیگنالهای صوتی تلفنی استفاده می شود در ADSL دست نخورده باقی مانده است، مشترک می تواند در عین اتصال به اینترنت تماسهای تلفنی خود را نیز بر قرار سازد. برای این کار یک سوکت که در واقع یک فیلتر پایین گدز (LPF) است روی هر پریز تلفن نصب می شود تا از ورود سیگنالهای فرکانس بالا به داخل دستگاه تلفن جلوگیری شود. (در صورت موجود بودن سیم کشی مجزا برای data می توان از یک Splitter مرکزی نیز استفاده کرد.) همچنین برای اتصال به اینترنت از طریق DSL به یک مودم DSL احتیاج دارید که نوع معمولی آن قیمتی حدود 20 دلار دارد.

و اما ببینیم در مرکز تلفن چه اتفاقی می افتد: سوئیپچهایی که در مراکز مخابرات برای برقراری ارتباط تلفنی نصب شده اند، به هیچ عنوان توانایی عبور فرکانسهای بالای 4 کیلو هرتز را ندارند. لذا هر اتفاقی که قرار است بیفتد، باید قبل از ورود زوج سیم مشترک به سیستمهای مخابراتی تلفن شهری بیفتد. برای این کار دستگاههایی به نام DSLAM یا DSL Acsess Multiplexer در مرکز مخابرات کار گذاشته می شود. این دستگاه توسط فیلترهای فرکانسی، باند 4KHz اول هر زوج سیم را به سمت سوئیچهای مخابراتی می فرستد و بقیه پهنای باند را برای اتصال به اینترنت استفاده می کند. هر DSLAM پذیرای صدها زوج سیم از طرف مشترکین بوده و در نهایت از سوی دیگر با یک اتصال با پهنای باند خیلی زیاد به اینترنت متصل است و به این طریق تا وقتی که این پهنای باند اشباع نشود مشترکین می توانند با سرعت بالا و یکنواخت از اینترنت استفاده کنند و از آن لذت ببرند. به امید روزی که همه هم وطنانمان این لذت را تجربه کنند!

هفته نامه کاپوچينو
:roll:
 

جدیدترین ارسال ها

بالا