قوس دادن به تصاویر در افتر افکت

mralisix

Member
سلام بر تمام اساتید حاضر در مجید انلاین :paint:
2تا سوال داشتم
1.میخواستم بدونم چطور میشه به یک عکس یا فیلم در افتر افکت قوس داد ؟
2. ایا میشه تو افتر چند تا لایه رو باهم ادغام کرو (چه تو فضای 3d وچه در فضای دو بعدی)
با تشکر از تمام اساتید

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز منظورت رو از قوس نفهمیدم ولی شاید بتونی به افکت magnifay اگه درست نوشته باشم!
آره تو افتر میتونی یه فضای سه بعدی بسازی رویه آیکن سه بعدی که یه مکعب سه بعدی هستش اونو که فعال کنی لایه (فوتیج) سه بعدی میشه با تعریف کردن دوربین میتونی توی این محیط 3 بعدی که ساختی انیمیشن بسازی ساخت دوربین هم که بلدی new camera هستش دیگه!!!
ctrl+shift+alt+c

راستی الان دقت کردم منوتو 2 خرداد 90 ثبت نام کردیم:wink:

آخرین ویرایش:

mralisix

Member
سلام دوست عزیز من بازم دقت کردم دیدم اسممون هم شبیهه میگم خیلی با هم تفاهم داریما :wink:
خوب بعد از اینا بریم سراغ سوالم من با محیط سه بعدی در افتر اشنا هستم فقط میخواستم ببینم میشه چند تا لایه رو که در اون محیط قرار دادیم با هم ادغام کرد
منظورم از قوس دادن اینه که مثلا یه عکس داری که چند نفر دست هم رو گرفتن و تو میخوای اینا عمو زنجیر باف بازی کنند میشه یه جوری این عکس رو یه کاری کنیم که نفر اول و نفر اخر موجود در عکس دستا شونو بدن به هم
نمیدونم واضح تر شد یا پیچیده تر ولی از اون جایی که ما با هم دوتا خیلی باهم تفاهم داریم و من هم از ضریب هوشی بالایی برخوردارم پس مطمئنم که این دفعه منظورمو میفهمید
جدا از همه ی اینا از اینکه اهمیت دادید ممنونم

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
ادغام به شکل گروه بندی و پوشه بندی با استفاده از پری کامپوز امکان پذیره
کلیه آبجکت ها در پری کامپوز بصورت مستقل ولی در کامپوزیشن اصلی تحت یک گروه هستن
افکت هایی هم که بر پری کامپوز اعمال میشه همه عناصر داخلی رو در بر میگیره

در مورد عمو زنجیر باف هم اگه درست فهمیده باشم می خوای تصویر روی یک محیط دایره ای شکل نقش ببنده
یک سالید رو پری کامپوز می کنید
و یک CC Sphere روی لایه پری کامپوز می اندازید .. اما این کره باید تبدیل به یک حلقه بشه !!!
و از بالا و پایین اون رو با Linear Wipe Transition با تنظیم زاویه برش میدین
هم از بالا هم از پائین که فقط وسط کره بمونه ( مثل یک حلقه انگشتر )
که یک دایره می مونه که روی دیواره هاش می تونی تصویرت رو جایگذاری کنی
برای جایگذاری هم باید برگردی به لایه سالید و تصویر رو اونجا قرار بدی
.

آخرین ویرایش:

mralisix

Member
2 تا جواب
1 من همین کار رو انجام دادم یعنی لایه هامو انتخاب کردم و انها رو درون یک کامپوزیشن قرار دادم اما همشون محو شدن
2.من با افتر یک محیط سه بعدی درست کردم که توش چند تا کوچه داره و چند تا اتاق و میخواهم کل دیوار هاشو با هم ادغام کنم تا سرعت رندرش افزایش پیدا کنه در ضمن دیوار ها هم همه یک شکلند من برای یک کوچه مجبور بودم از چند تا عکس دیوار استفاده کنم که شبیه به هم هستند العان برای یه کوچه حدود 40 تا عکس دیوار قرار دادم چون اگه یه عکس رو میکشیدم شکل دیوار خراب میشد و اگر متنا سب بزرگ میکردم ارتفاعش خیلی میشد میخواستم ببینم شما راه حلی دارید که به من پیشنهاد کنید واقعا از شما ممنون میشم

aligraphic

Well-Known Member
سلام حتما آموزش کامل رو برات میزارم! شرمنده الان افتر نصب ندارم که دقیقا گزینه هاشو بهت بگم!
وقتی لایه های سه بعدی تو پری کامپ کردی اون خصوصیت 3 بعدیش رو از دست داد برای این کار باید بین اون سه گزینه ای که قابلیت 3 بعدی اولی از دست راست هستش تو باید اولی از چپ رو بزنی شکل آیکنه یه ستاره هستش! ببخشید افتر نصب نباشه اینه دیگه ولی مطمئنم متوجه شدی:green:
این کار باعث میشه که خصوصیاتی که لایه هات داشتن رو به کامپوزیشن جدید ایجاد شده انتقال پیدا کنه مشکل حل میشه

برای ایجاد اون عموزنجیر باف هم آموزش کاملش رو برات میزارم. باید خودم یه دفه انجامش بدم

mralisix

Member
دستت درد نکنه اینکه گفتی انجام دادم شد خیلی ممنون :oops:فقط اگه میشه یکی زودتر اموزش عموزنجیر باف رو بزاره تا این داداشمون افتر نصب کنه فکر کنم طول بکشه

mralisix

Member
فهمیدم
برای این کار باید از cc cylinder استفاده میکردم که انجام دادم و شد
باتشکر از تمام توجهی که به این پست داشتید واقعا ازتون ممنونم مخصوصا از برادر تفاهم (aligraphic) که دیروز کلی وقت گذاشت تا به این سوال من جواب بده واقعا ممنونم
این گلم تقدیم به شما
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا