میشه بیشتر توضیح بدید؟
چی رو توضیح بدم؟ یعنی بنده اول میخواستم روی فایل اصلی یا همون اتوران اصلی قفلگذاری کنم بعد از اینکه این مورد رو حل کردم بدنبال راهی برای امنیت داده های جانبی شدم مثل فیلمها،swf،pdf و که به نتیجه رسید همین
میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام دوست عزیز
بحث های امنیتی زیادی تو انجمن مطرح شده ولی باید این نکته را در نظر بگیرید که هیچ برنامه ای که 100امنیت داشته باشه ، تا حالا ساخته نشده چه برسد به mmbکه از لحاظ امنیتی خیلی ضعیفه.
ولی راه بهتر استفاده از activation code هست و بهتره که آلگوریتم کد را خودتون طراحی کنید و با برنامه ای غیر ازmmb قفل را طراحی کنید . مثلاً میتونید با دلفی پلاگین کد را بنویسید چون دلفی خیلی کم احتمال کرک شدن داره .
حتی میتونید از چند تا روش مختلف امنیتی همزمان استفاده کنید . مثلاً همراه با قفلی که عرض کردم از پکر هایی مثل molebox هم استفاده کنید.
موفق باشـــید
دقیقا منم سوالم همینهچی رو توضیح بدم؟ یعنی بنده اول میخواستم روی فایل اصلی یا همون اتوران اصلی قفلگذاری کنم بعد از اینکه این مورد رو حل کردم بدنبال راهی برای امنیت داده های جانبی شدم مثل فیلمها،swf،pdf و که به نتیجه رسید همین
دقیقا منم سوالم همینه
اون فایل اصلی که همون فایل exe ای هست که با بیلدر ساختید رو چطور مشکل امنیتش رو حل کردید؟