قفل گذاري ازباmmb

DiR3CToR

Member
میشه بیشتر توضیح بدید؟

چی رو توضیح بدم؟ یعنی بنده اول میخواستم روی فایل اصلی یا همون اتوران اصلی قفلگذاری کنم بعد از اینکه این مورد رو حل کردم بدنبال راهی برای امنیت داده های جانبی شدم مثل فیلمها،swf،pdf و که به نتیجه رسید همین

DiR3CToR

Member
سلام دوست عزیز
بحث های امنیتی زیادی تو انجمن مطرح شده ولی باید این نکته را در نظر بگیرید که هیچ برنامه ای که 100امنیت داشته باشه ، تا حالا ساخته نشده چه برسد به mmbکه از لحاظ امنیتی خیلی ضعیفه.
ولی راه بهتر استفاده از activation code هست و بهتره که آلگوریتم کد را خودتون طراحی کنید و با برنامه ای غیر ازmmb قفل را طراحی کنید . مثلاً میتونید با دلفی پلاگین کد را بنویسید چون دلفی خیلی کم احتمال کرک شدن داره .
حتی میتونید از چند تا روش مختلف امنیتی همزمان استفاده کنید . مثلاً همراه با قفلی که عرض کردم از پکر هایی مثل molebox هم استفاده کنید.
موفق باشـــید

ببخشید تو پست قبلی نتونستم پاسخ شما رو بدم

در مورد هیچ برنامه ایی نمیتونه 100درصد امنیت داشته باشه کاملا درست میفرمائید
در مورد الگوریتم بهتره اصلا از پلاگین برای MMB استفاده نشه
در مورد دلفی که فرمودید خیلی کم احتمال داره که کرک بشه کاملا با شما مخالفم شما اگر کمی با مباحث مهندسی معکوس آشنا باشید میبینید به لطف د کامپایلرها و ابزارهای مختلف خیلی راحت کدهاش در دسترس هست
در مورد ابزارهایی مثل MoleBox و با این وضعیت ساختار فایلهای خروجی MMB نباید ریسک کرد به خصوص که کاربر میخواد تو ویندوزهای مختلف کار رو اجرا کنه و با آنتی ویروس های مختلفی که وجود داره بایذ خیلی احتیاط کرد موفق باشید

m javad

کاربر متخصص
چی رو توضیح بدم؟ یعنی بنده اول میخواستم روی فایل اصلی یا همون اتوران اصلی قفلگذاری کنم بعد از اینکه این مورد رو حل کردم بدنبال راهی برای امنیت داده های جانبی شدم مثل فیلمها،swf،pdf و که به نتیجه رسید همین
دقیقا منم سوالم همینه
اون فایل اصلی که همون فایل exe ای هست که با بیلدر ساختید رو چطور مشکل امنیتش رو حل کردید؟

DiR3CToR

Member
دقیقا منم سوالم همینه
اون فایل اصلی که همون فایل exe ای هست که با بیلدر ساختید رو چطور مشکل امنیتش رو حل کردید؟

سلام خیلی سخت... و با توجه به اینکه جزء شغلم حساب میشه و .... نمیتونم کامل توضیح بدم دوست من
ولی در کل خیلی وقت من رو گرفت با این وضعیت بد قلقی فایلهای کامپایل شده MMB یا Director .
خیلی از دوستان وقتی مبحث امنیت میشه فقط به سیستم خودشون توجه دارند و سیستم عاملشون و آنتی ویروس خودشون! همین مساله چندین بار نتیجه زحمات من رو به باد داد به عنوان مثال کار نکردن در سیستمی که سیستم عاملش به روز هست یا برعکس گیر دادن آنتی ویروسها یا کار نکردن Exeاصلی و...
و نکته دیگه کسی که میخواد دنبال مباحث امنیتی بره باید خودش با تمام این مباحث آشنایی کامل داشته باشه اصلا باید کامل با مهندسی معکوس ، ساختار فایلها ، مباحث مربوط به پروتکتورها و..... آشنا باشه تا بتونه تو این بازاری که کپی رایتی وجود نداره یه کوچولو دووم بیاره
کسی هم که آشنایی نداره میاد سرچ میکنه یه UPX یا Armadillo میدن بهش و هیچ آشناییم نداره فقط برای اینکه براش مجانی همه چی تموم شه قفل ناقص رو روی محصولاتش میزاره نتیجشم میشه داد یوزر در اومدن اعتبارش صفر شدن و خیلی زود کرک شدن و..... بهتره کمی درست تر رو این مساله مهم فکر کنیم دوستان ما همه میدونیم برای اینکه محصولاتمون پول خودشو برگردونه و سود دهی داشته باشه برامون باید امنیتش طوری باشه که حداقل کمی دووم داشته باشه و در کنار امنیت به مشتری و یوزرمون احترام بزاریم و سعی کنیم کمترین مشکلی براش پیش بیاد موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا