قفل كردن كامپيوتر

mina

New Member
به نام خدا
سلام , خسته نباشيد . :)
سوالي داشتم , من با ويندوز 98 و 2000 كار مي كنم , چطور مي توانم كاري كنم كامپيوترم موقع روشن شدن پسورد بخواهد ؟ :?:
اگر آن را فراموش كنم آيا راهي وجود خواهد داشت ؟
زيرا برادر كوچكترم دائما تمام تنظيمات مرا به هم مي زند! :x

ممنون

منتظر پاسخ هستم.
8O

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

شما اگر بخواين براي ويندوزتون پسورد بذاريد براي 2000 ميتونيد. اگر منظورتون از 2000 همون XP هستش اون هم ميشه. در هر صورت شما كافيه برين توي Control Panel و اونجا به قسمت User Accounts بريد... اونجا كاملا مشخصه كه چي كار بايد بكنيد. اما اگر ويندوزتون 98 هستش اگر براش پسورد تعريف كنيد و موقعي كه پسورد سوال ميشه كليد ESC زده بشه ميره توي ويندوز براي اينكه براي اون هم پسورد بذاريد چارش اينه كه براي سيستمتون پسورد بذاريد. يعني همون اول كه كامپيوتر مياد بالا بريد توي Setup كامپيوتر و اونجا پسورد بذاريد..
اگر خودتون اين كار رو بلد هستيد كه هيچي اگر نه بگيد كه دقيقا بگم چي كار كنيد..

مجيد

horizon

New Member
تا جايي كه بنده اطلاع دارم اين كار براي ويندوز 98 ممكن نيست (البته ميتوان پسورد گذاشت اما با زدن دكمه cancel ميتوان آن را به راحتي رد كرد.)اما در مورد ويندوز 2000 در كنترل پنل در قسمت user accounts ميتوانيد آن را تعيين كنيد.
اين ها روش گذاشتن پسورد با امكانات درون ساخت ويندوز هستند اما ميتوانيد از برنامه هاي ديگر هم استفاده كنيد.من شخصا از نرم افزار powerquest bootmagic استفاده ميكنم كه علاوه بر امكان نصب چند سيستم عامل اجازه قراردادن پسورد را هم ميدهد.

موفق باشيد.

mina

New Member
سلام. خسته نباشيد.

من هر كاري كردم نتونستم صفحه ستاپ كامپيوتر م رو بيارم . بالاخره متوجه شدم دليلش اينكه كامپيوترم لپتاپه. ظاهرا هر كدومشون يه روش خاص دارن . من متاسفانه سي دي راهنماشو هم ندارم.

كامپيوترم توشيباست. اگه كسي باهاش آشنايي داره ممنون مي شم راهنماييم كنه .

باز هم ممنون.

shaghaghi

Member
پسورد

با سلام
وقتي سيستم شما روشن شد بايد همون موقع پايين صفحه رو نگاه كني اونجا نوشته كه اگر مي خواهي وارد ست آپ شوي بايد چه كليد يا كليدهايي را فشار دهي . بهد كه صفحه ست آپ باز شد بايد user password or superviser password را ست كني و يك پسورد بزاري واگر هم بعدا فراموش كردي بايد باتري بك آپ را از مادربرد در بياري سيستم رو روشن كني و خاموش كني دوباره باتري رو بزاري كه همه چيز دوباره بطور پيش فرض در بياد.ولي يك كار ديگري هم هست كه من امروز بطور يك مقاله اونو تو سايت مي زارم

shaghaghi

Member
پسورد

اگر مي خواهيد كامپيوتر شما را كسي غير از خود شما نتواند روشن كند مي توانيد كار زير را انجام دهيد :

هنگام روشن شدن كامپيوتر پايين صفحه را نگاه كنيد و ببينيد كه بايد چه دكمه اي را فشار دهيد تا وارد صفحه
SET UP شويد.
آنگاه بگردين دنبال INTEGRATED PERIPHERALS وِقتي روي آن انتر كنيد داخل صفحه جديد بگردين دنبال
power on function وقتي اين قسمت را ديدين بعد از نشانه: نوشته شده BUTTON ONLY كه اين يعني كامپيوتر با دكمه روي جعبه case روشن شود . حال اگر بخواهيد اين گزينه عوض شود بايد + را فشار دهيد با هر يك بار فشار دادن گزينه عوض مي شود
گزينه ديگر HOT KEY است كه اگر اون رو مقابل خود ديدين گزينه اي ديگر زير آن نوشته شده
HOT KEY POWER ON: كه بايد هر كدوم رو خواستين انتخاب كنيد مثلا ctrl F1 .
اگر دوباره رو گزينه + رو فشار دهيد راههاي ديگري هم وجود دارد كه ست كردن پسورد هم يكي از آنهاست .PASSWORD كه گزينه اي ديگر در زير آن روشن مي شودKB POWER ON PASSWORD ENTER:كه بايد انتر را بزنيد بعد كادري باز مي شود كه هر پسوردي بخواهين كه بهتر است كوتاه باشد تايپ كنيد اگر هم نخواستين دوباره انتر رو بزنيد .مثلا شما حرف Q را به عنوان پسورد گذاشتين آنگاه وقتي كامپيوتر را بخواهين روشن كنيد بايد كليد Q را فشار بدين .
با زدن دكمه ESCهر صفحه به صفحه قبل باز مي گردد و نهايت دوباره به صفحه اول ست آپ باز مي گردد كه در آنجا بايد گزينه seve and exit را فشار دهيد و بعد خارج شويد البه اين رو هم بگم همه سيستم ها ممكنه اين گزينه INTEGRATED PERIPHERALS را نداشته باشن ويا عوض كردن ست ها با + نباشه كه البته زير صفحه نوشته كه با چه دكمه اي گزينه ها modify مي شن.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آره شما مدل لپتاپتو بگو اونطوري بهتر ميشه تصميم گرفت.. اما داداش من كامپيوترش Satellite هسش و وقتي درايورهاشو توي ويندوز نصب كرده يك سري برنامه هم خودش نصب كرده كه واسه تنظيمات كامپيوتر هستش... از جمله تنظيم پسورد و اين حرفا....البته يك راهي داره كه يك كليدي رو بايد موقع بالا اومدن كاميوتر بزنيد كه بره توي ستاپش (اين كليده مخفيه) اما نميدونم كليدش چيه..شما از توي ويندوز ميتونيد اين كارو بكنيد

ضمنا شقاقي عزيز كامپيوتر ايشون لپتاب هستش و مثل كامپيوترهاي معمولي نيست كه با زدن كليد Delete بره تو Setup

موفق باشيد

مجيد

mina

New Member
سلام
باتشكر از همه دوستان ..بالاخره پيداكردم...
براي اطلاع عزيزان عرض مي كنم .
مدل كامپيوتر من (تكرا780دي وي دي) (متاسفانه نتونستم انگليسي بنويسم) است .با زدن كليد (اسكيپ) مي توان وارد ستاپ شد.

ممنونم.

hamed_xp

Member
سلام
بهترين راه براي اين كار همون پسورد روي setup است . ولي كي گفته كه نميشه روي win98 پسورد گذاشت. اگر خواستيد راهي بهتون مي گم كه ديگه win98 هم جرات نكنه كه با cancel پسورد رو رد كنه. البته بگم كه را mina همون پسورد روي setup است كه بايد سعي كنه موفق بشه. ولي هر كس خواست من مي تونم بگ كه win98 چه جوري كاملا چند كاربره ميشه. :p

mina

New Member
سلام
من كه مشكلم حل شد ولي خيلي دوست دارم روش شما رو هم ياد بگيرم .
ممنون.

hamed_xp

Member
جواب

سلام . اين ويندوز 98 بنده خدا هم پسوردها رو چك مي كنه. ولي اگه كسي cancel هم بزنه راهش مي ده. براي اينكه بخواهيد ويندوزتان فقط آنهايي كه يوزر پسورد صحيح دارند رو راه بدهد. بايد يك خط در رجيستري ويندوز اضافه كنيد. تو آدرس Hkey-Localmachine داخل network و بعد logon يه خط Dword اضافه كنيد با عنوان "MustBeValidated" اضافه كنيد و مقدارش رو بذاريد 1 !!!!! بعد از restart كردن ديگه ويندوز 98 اتان با cancel راه نخواهد داد. اميدوارم كه بتونيد. اگر هم نشد. باز هم بگيد تا بگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا