قفلي با mmb كه مانع كپي كردن cd مي شه

AV_3SG

Member
با سلام

من يه فكري دارم كه مانع كپي كردن سي دي هايي كه اتوران دارند مي شه ولي متاسفانه من نتونستم اين برنامه را به صورت كامل تمومش كنم و خواهشم از اساتيد اين بخش اينه كه اين برنامه رو براي من كامل بكنند و سورسش رو براي دانلود ما بزارن .

فكر من : اگه ما بتونيم يه دستوري بنويسيم كه بعد از اجراي اتوران يه فايلي رو روي يه قسمت از هارد ( مانند درايو ويندوز) كپي بكنه و بعد اين فايل به صورت مخفي اجرا بكنه و كارش اين باشه كه به طور مداوم و لحظه به لحظه برنامه هايي مانند clone ,nero ,... را چك بكه و اگر يكي از اين برنامه ها اجرا شدن به صورت اتوماتيك ببنده .

قسمت اصلي : حالا ما بايد كاري بكنيم كه بعد از قرار دادن cd اتوران ابتدا وجود فايلي رو كه توضيح دادم رو چك بكنه ، و اگر اين فايل وجود نداشته باشه از اين فايل ايجاد بكنه .

قسمت كامل كننده : حالا براي اينكه قفل ما كامل تر بشه بايد كاري بكنيم كه اين فايل به صورت اتوماتيك بعد از بالا امدن ويندوز اجرا بشه و وظيفه داشته باشه كه درايو cd rom رو چك بكنه واگر تشخيص داد كه cd مورد نظر ما درون cd rom قرار دارد در اين صورت مانع از اجراي برنامه هاي clone , nero ,... بشه يعني به صورت لحظه به لحظه مانه از اجراي اين برنامه ها بشه .و ما براي رسيدن به اين هدف بايد يك فايلي رو درون <SrcDir > خودمون قرا بديم تا هر وقت كه اين فايلي كه توضيحشو دادم اجرا شد بره اون فايل رو از درون cd rom چك بكنه .

با تشكر

این کار هیچ فایده ای نداره چون طرف میتونه فایلها رو توسط قابلیت خود ویندوز رایت کنه و اصلا برنامه استفاده نکنه.

silvercover

کاربر متخصص
خب همون طور که power-game گفت، این تکنیک بی فایده هست. علاوه بر اون میشه با برنامه های امنیتی و برنامه هایی که تغییرات روی هارد رو کنترل میکنن رد اون برنامه چک کننده رو گرفت و سر به نیستش کرد.

گذشته از این ها اجرا شدن یه فایل از طریق استارت اپ یا از طریق رجیستری باید صورت بگیره و یا از طریق Service های ویندوز که اولی رو میشه راحت دست کاری کرد و دومی هم علاوه بر دستکاری از عهده MMB خارج هست.

mojtaba-saleh

Active Member
این قفل رو دوستان توی همین فکر کنم روش کار کرده باشند ولی جواب نمی ده با این حال شما برای اینکه بخواین ببینی فایل در هارد موجود هست یا نه باید از دستور Exist استفاده کنی

a$='<Window>/file.exe'
FileExist("a$","var")
if Var = 1 Then
Message("File Mojood ast","")
end

pejmanp

New Member
خواهشمندم راهنمای ساختن این فایلو اینجا بگذارید
درست است که این کار امنیت پایینی داره و لی با این حال قفل خوبی است

جدیدترین ارسال ها

بالا