قرار ويژه بچه هاي مجيد آن لاين

drritalin

Member
just wanna say thank you

سلام به همه.
آقا فقط اومدم بگم اين دو روزي رو كه باشما بودم از بهترين روزاي عمرم بودن.از اينكه به من افتخار دادين با شما باشم يه دنيا متشكرم.اميدوارم همتون موفق باشين و اونايي كه مشهد مي رن هم ايشالله سفر به سلامت و ما رو هم دعا كنين. هميشه در خدمتتون هستم.
ارادتمند همه

دكتر ريتالين

xnux

Member
Re: just wanna say thank you

سولام دكتر ريتيرتيپريالين

منم خيلي ازت خوشم اومد . ( زياد شنگول نشي ها )
گفتم كه فقط بدوني كه آدم باحالي هستي
مخصوصا از اون تحقيقي كه برام كردي ممنونم

در ضمن بيشتر با ما باش
بابا حال كه نزديكيم يكم هم با ما باش
:wink:

از قول بچه ها هم ازت تشكر ميكنم
:roll:

drritalin گفت:
سلام به همه.
آقا فقط اومدم بگم اين دو روزي رو كه باشما بودم از بهترين روزاي عمرم بودن.از اينكه به من افتخار دادين با شما باشم يه دنيا متشكرم.اميدوارم همتون موفق باشين و اونايي كه مشهد مي رن هم ايشالله سفر به سلامت و ما رو هم دعا كنين. هميشه در خدمتتون هستم.
ارادتمند همه

دكتر ريتالين

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا اول از همه اينكه جاي همه برو بچه هايي كه نبودن خالي بودش.. خيلي حال داد..

دوم اينكه دكتر جان خيلي باحالب..كلي حال كردم باهات.. ان شالله بياي مشهد در خدمت باشيم يا به قول عمو xnux امام رضا بطلبه مارو بيايم اصفهان :lol:

در كل بازم خواستم اينجا از همه برو بچه هاي باحال اصفهاني تشكر كنم كه خيلي حال داد بهمون اين سفر..اين اولين سفرم به اصفهان بود و خيلي هم خاطره انگيز بود.. خيلي حال كرديم..
عمو جون و مهدي جون بازم ممنونم بابت همه چيز انشالله اومدين مشهد جبران ميكنم!

حالا يك سوال خصوصي از عمو :wink: : آقا اون سي دي كه دكتر برام رايت زده بود رو پيدا كردين؟! راستشو بكن نكنه دو در كرده بودينش :wink: :lol: :lol: :lol: :eek:

مجيد

drritalin

Member
سي دي...

سلام به همه.
آقا مجيد اگه سي دي invisable شده :wink: بگو برات دوباره رايت كنم و پستش كنم يا هر جور ديگه اي بدستت برسونم.حيفه كه از بركات DW2004 بهره مند نشين!
عموجون مرسي.ما كه هميشه شباي زوج داروخونه سجاديم مشغول خدمت به خلق الله اگه بهمون سر بزني خوشحال مي شيم.
از مهدي عزيز و بقيه دست اندركاران برنامه ( نودال ٍ افكت ٍ مونيتورينگ ٍ حمل و نقل و غيره ) هم تشكر فراوان دارم.
به اميد ديدار مجدد شما در اين برنامه :!:

دکتر ريتالين

Marzban

Well-Known Member
قرار در اصفهان

مخلص بجه هاي باحال مجيد آنلاين
من مرز بان هستم شهر IT پرور اصفهان
راستي عجب قرار توپي بود خبلي حال كردم اكه دوست داشته باسد ميتونم باز با هم قرار بزاريم
شرم كم
خدا حافظ

saman_sweden

Active Member
saman_sweden گفت:
60733 گفت:
اقا ما خيلي خوشحاليم كه بتونيم كنارتون باشيم . اما با اين مشكلات در گيريم
اگه براتون امكان داره ترتيب يه تور رو در اروميه هم بدين ما منتظريم واستقبال مي كنيم
ثانيا : اقا مجيد شما كي بر مي گردين مشهد ما باهاتون كار خصوصي داريم
باي
:lol: :eek: :) :D 8O :? 8)
اروميه ده نه مه نه وادور اصفهانان دانوش ك آلي قاپوسي وار چهل ستوني وار مناره حنباني وار
اروميه مه وار آتشكده يا ك كليسا ( قارداشم او novel مقالاسون سيردي اوتور يازدم)
آقا شوخي ميكنم خواستيم يه پارازيت بندازيم

ببخشيد به پارازيت دوم سامان
يكي از دوستان ايميل زده معني كلمات بالا را خواسته بديوسيله توضيح ميدهم
آقا آروميه هيچي نداره باز بگو اصفهان عالي قاپو چهل ستوني مناره جنبان داره
اروميه فقط يه آتشكده و يه كليسا داره (دوست من اون مقاله نول براتون نوشتم)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سامان جان اون مناره ها ديگه نميجنبند :cry:
البته اينو عمو گفت.. گفتش كه اومدن بازش كردن كه ببينن چي به چيه بعد زدن فاتحشو خوندن نتونستن مثل اولش كنن و ديگه الان نميجنبه! 8O :cry: :cry: :?

مجيد

MrMohi

Active Member
آقا من تا حالا اصفهان نرفتم هر چند که اصلیتاً اصفهانی هستم چون پدر بزرگم اصفهانی هست اما شنیدم که فقط یکی از اون مناره ها رو خراب کردن
در زمان جنگ جهانی دوم این اتفاق افتاده اونم توسط انگلیسیها که میخواستن
از چگونگی ساخت و کار مناره سر در بیارن و از کسائی که رفتن اصفهان شنیدم که دومی الان سالم هست و حتی ملت میرن توش و هی تکونش میدن!ا
مثل اینکه میخوان این یکی رو هم خراب کنن!!!ا

saman_sweden

Active Member
MrMohi گفت:
آقا من تا حالا اصفهان نرفتم هر چند که اصلیتاً اصفهانی هستم چون پدر بزرگم اصفهانی هست اما شنیدم که فقط یکی از اون مناره ها رو خراب کردن
در زمان جنگ جهانی دوم این اتفاق افتاده اونم توسط انگلیسیها که میخواستن
از چگونگی ساخت و کار مناره سر در بیارن و از کسائی که رفتن اصفهان شنیدم که دومی الان سالم هست و حتی ملت میرن توش و هی تکونش میدن!ا
مثل اینکه میخوان این یکی رو هم خراب کنن!!!ا
دوست عزيز MrMohi ببخشيد من قصد توهين و ناراحتي كسي را ندارم مبادا دوباره از دست من آزرده خاطر شويد
حال اصل مطلب
همونطوري كه ميدونيد و تاحال ديده ايد من نخود هر آش هستم
با اين نخود هر آش بودنمان به فرهنگ و كالچر ايران هم دست ميبريم نوشته هاي آقا مجيد را بيشتر با واقعيات منطبق ميدانم علت آن زماني كه من اصفهون بودم هر دو مناره ميجنبيد منتها سال بسال يكي از مناره ها در استراحت و تعمير بود سال بعد اون يكي
البته شايد هم حق باشما باشد همانطور كه مستحضر هستيد تاريخ تولد من قبلا هم گفته ام 400 سال قبل از ميلاد مسيح است (عصر ماموتها)

Pooriya_Online

Active Member
سلام

آقا شما چرا يه قرار عمومي تو مالزي نميزارين اين طور كه معلومه من بايد 24مهر ماه دوباره برم اونجا تا تابستون 83 اگه بيان اونجا هم من خوشحال ميشم هم اينكه تنها نميمون تو شهر غريب :wink:

موفق و پيروز باشيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا