.:: قرار عمومي نمايشگاه الكامپ 87 ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alionline1366

Active Member
سلام سلام 100 تا سلام
اقا یه چند وقتی نبودم خوب شد به موقع رسیدم منم شاید بیام اگه عادل بیاد هماهنگ کنیم اون دفعه که خوش گذشت راستی قرار نمایشگاه مشهد رو بزارین فردا یعنی 4 شنبه منم بیام

sinaweb

Member
1
تیشرت با آرم مجید آنلاین به تمام کسانی که بیان اهدا میشه از طرف مجید!

2
نهار یک پرس کوبیده به هر نفر که تشریف بیاره از طرف مجید!

این اخبار از منبع موثقی گرفته شده است!:دی
از چه منبعی ؟
جدا اگه راست چند نفر محدود هم من با خودم بیارم چیزی نیست فقط 400-500 نفر !
برای مجید که چیزی نیست این همه از تبلیغات در میاره حالا ....
دمت گرم فقط جنسش خوب باشه از این تی شرت های آشغال نباشه !

به به بوي نامردي مياد
اگه من علان نمي فهميدم فكر منو مي دزديدين
اينجا همه دزدن:cry:
من 4تا ميخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مجيد اگه آشنا نداري من آشنا دارم چاپ مي كنه
اگه خواستي خبرم كن

saber110

Member
شایه ریخته تو مجید آنلابن:lol:

اینجا مگه پلیس نداره:D

شایعه سازمان ببخشید فروم رو می پاشونه:cool:

تازه ماندانا خانوم خبر نداری شایعه کوبیده رو

تقدیم شما:

3.JPG

Mandana

Active Member
:lol: دستتون درد نکنه العان یادم اومد نهار نخوردم برم یه چیزی بخورم :cool:

کوبیده ؟ نه آقا نون از ما پنیر از شما:wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان گرامی این تاپیک مربوط به برگزاری قرار عمومی تهران در نمایشگاه اله کامپ78 هستش .. لطفا بحث تاپیک را عوض نکنید.

با تشکر

مجید

پس هيچي نيميدين
بابا اينقدر گدا نباشيد حداقل يك چيز بدين كه ما شاد باشيم و بفهميم از مجيد آنلاين يك چيز (فيزيكي) به ما رسيده
بخدا تبليغات خودتون هم مي شه

YTERROR

Active Member
مسافرت یکروزه صادق

پس لرزه میتینگ نمایشگاه تهران در مشهد

جایی همه شما خالی صادق یکرزوه اومد و رفت و 3 تا از کسایی که می خواستن از مشهد باین تهران تصمیم گرفتن با دیدن صادق نایب زیارت سایر دوستان بشن و ......

در کل رفتیم حرم بعد قلیون ظهر رفتیم ناهار بعد با .... قلیون بعد رفتیم بازار و بعد قلیون بعد رفتیم شام و بعد خواستیم بریم قلیون که صادق دیرش شد رفتیم راه آهن بعد رفتیم قلیون :cool:

اینم یک عکس از دوربین صادق چون خودشو در نمایشگاه می بینید ترجیحا خودش و تویی کادر راه ندادیم

ان شاالله خوش بگذره

پیوست ها

• 18112008(001e).jpg
    18112008(001e).jpg
    98.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

yazdi_2007

Well-Known Member
من خیلی می خوام بیام...
همتونو دوست دارم. :oops: خیلی می خوام ببینمتون
سه شنبه صبح میانترم دارم (از یزد شش ساعت راهه) رفت و برگشت رو اگه خدا قسمت کنه می خوام با هواپیما بیام و برگردم...
با ماشین شخصی هم می ترسم عجله ای بشه کار دست خودم بدم.
به هر حال سعی خودمو می کنم

HamidSHS

Active Member
:cry:
اي كاش منم ميتونستم بيام
دوست جان ها از طرف ما هم بريد
goodsigh.gif

من ديشب نمايشگاه كتاب مشهد بودم با دوستم
يه عالمه كتاب خريديم حدود 100 تومن :دي

امروز هم آخرين روز نمايشگاه هست
اگر مشهد خبري هست بگين تا بيايم
چون من امشب هم انشاءالله يه سر ميرم نمايشگاه
ديشب آخر وقت رفتم اونجا ديدم تموم شد ديگه تصميم گرفتيم امشب هم بريم. ( حد اقل براي 5 دقيقه ميام و دوستان رو ميبينم )
موفق باشيد
ياعلي

Mandana

Active Member
حمید اگر نمایشگاهش خوبه که می امروز برم.چون فرصت نشد این نمایشگاه رو برم.دیشب خواستم با صادق اینا برم که تولد خواهر زاده ام بود و افتخارش نصیبشون نشد :دی
حالا اگر ارزش داره برم.اگر نه که بیخیالی طی کنم :neutral:

کتاب آموزشی ای چیزی هم داشت یا مثل اوندفعه همه اش همونایی بود که توی شهر هم یافت میشه؟ طفلی ها زحمتشون میشه نمایشگاه میذارن می اشک توی چشمام جمع میشه ازین همه تلاش و پشتکار :cool:

HamidSHS

Active Member
:d
آره
به نظر من نمايشگاه پر باري بود :)
گفتم كه : من هنوز يه قسمت كوچيكش رو كه ديدم با دوستم حدود 100 تومن خريد كرديم ( البته منهاي 5 تومن )
راستش اينطور كه از دوستم شنيدم نمايشگاه امسال خيلي بهتر از پارسال شده و كتاب هايي كه در سطح شهر پيدا نميشن اونجا هست با تخفيف 20 درصد
( آخه من كمتر نمايشگاه كتاب مي رفتم )
حالا امشب هم انشاءالله با دوستام يه سر ميريم ببينيم 300 تومن خريد ميكنيم يا نه :دي

YTERROR

Active Member
:dمن نمی دونم ااین یه که هر کس کتاب خونه ارزش کتاباش و با پول تخمین می زنه هیچوقت نمی گه فلان کتاب رو خریدم که .... بود همشون می گن این قدر پول دادم به نظر من تنها چیزی که پول براش ارزش نداره کتابه چون محتواش مهمه ببخشید حمید جان با شما نیستم چون بردار خودمم هم مترجم هم کتاب خون خفن این و گفتم

ولی اگه می خواین می تونیم امروز هم چند نفر جمع بشیم بریم یک کیک و نوشابه هم تویی نمایشگاه بخوریم

من و علی که میاییم حمیدم میاد ماندانا و خواهرزاده اشم میان کیک تولدشون و میدن و می رن

موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا