قرار دادن فایل swf در انجمن ها

شروع موضوع توسط ehsan.gh ‏12 ژوئن 2012 در انجمن برنامه نویسی سمت کاربر (Client Side)

  1. ehsan.gh

    ehsan.gh New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    کسی میدونه چطوری میشه فایل فلش(swf) رو تو انجمن ها گذاشت؟ جوری که همه بتونن ببینن
    برا این انجمن نمیخوام ولی مثلا اگه بخوام یه فایل swf رو تو این انجمن بذارم باید چی کار کنم؟

    لطفا اگه کسی کد رو بلده بگه
     
    آخرین ویرایش: ‏12 ژوئن 2012
    نوشته شده توسط ehsan.gh در ‏12 ژوئن 2012
  2. member99

    member99 Member

    ارسال‌ها:
    105
    تشکر شده:
    71
    امتیاز دستاورد:
    16

    اچ تی ام ال بذارید سورس فلش بدید بهش

    [LTR]<html>
    <body>

    <object width="400" height="40"
    classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
    codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0">
    <param name="SRC" value="bookmark.swf">
    <embed src="bookmark.swf" width="400" height="40"></embed>
    </object>

    </body>
    </html>[/LTR][LTR][/LTR]
     
    نوشته شده توسط member99 در ‏12 ژوئن 2012
    ehsan.gh از این پست تشکر کرده است.
  3. ehsan.gh

    ehsan.gh New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    میشه یه کم بیشتر توضیخ بدید
    فایل swf رو که اپلود کردم بذارم اون جاهایی که نوشته swf?
    بعد این که گفتید یعنی چی:
    اچ تی ام ال بذارید سورس فلش بدید بهش
    توی کد باید تغییری ایجاد کنم؟
    لطفا زود جواب بدید خیلی لازم دارم
    توی انجمن یه وبلاگ جای اونجا که نوشته swf ادرس فایلم رو گذاشتم ولی فایده نداشت
     
    نوشته شده توسط ehsan.gh در ‏13 ژوئن 2012
  4. ehsan.gh

    ehsan.gh New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    کسی نیست جواب بده؟؟؟!!!!!!
    لطفا زود جواب بدید خیلی واجبه
     
    نوشته شده توسط ehsan.gh در ‏13 ژوئن 2012
  5. bubo3d

    bubo3d کاربر متخصص انیمیشن

    ارسال‌ها:
    1,189
    تشکر شده:
    2,916
    امتیاز دستاورد:
    36
    شرمنده عزیز دل بلد نیستم فدات شم وگرنه دریق نمیکردم.
     
    نوشته شده توسط bubo3d در ‏13 ژوئن 2012
  6. nima_dsnr

    nima_dsnr کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    5,215
    تشکر شده:
    5,558
    امتیاز دستاورد:
    113
    منظور از تو انجمن یعنی چی؟
    اگه منظورت انجمنی مثل اینجا باشه که نه نمیشه. (یعنی شاید هم بشه و من بلد نباشم)
    اما اگر منظورت قرار دادن تو وبلاگی چیزی باشه آره میشه.
     
    نوشته شده توسط nima_dsnr در ‏13 ژوئن 2012
  7. ehsan.gh

    ehsan.gh New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    خوب تو انجمن وبلاگ ها چطور بذارم
    با اون کد تست کردم نشد
     
    نوشته شده توسط ehsan.gh در ‏14 ژوئن 2012
  8. nima_dsnr

    nima_dsnr کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    5,215
    تشکر شده:
    5,558
    امتیاز دستاورد:
    113
    انجمن وبلاگها نداریم
    اگه میخوای تو وبلاگ بزاری اول فایل swf رو آپلود کن و این کد رو کپی کن تو وبلاگ
    آدرس آپلود شده رو بزار جای آدرس فایل
    ارتفاع و عرض فایل swf رو هم توی heigh و width مشخص کن.
    کد (Text):
    &lt;object width="468" height="60"&gt; &lt;param name="movie" value="آدرس فایل"&gt; &lt;embed src="آدرس فایل" width="468" height="60"&gt; &lt;/embed&gt; &lt;/object&gt;
     
    نوشته شده توسط nima_dsnr در ‏14 ژوئن 2012
  9. nima_dsnr

    nima_dsnr کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    5,215
    تشکر شده:
    5,558
    امتیاز دستاورد:
    113
    فکر کنم خوب کپی نشده
    عکسش رو هم میزارم

    [​IMG]
     

    پیوست ها:

    • html.jpg
      html.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 16.9
      نمایش ها:
      27
    نوشته شده توسط nima_dsnr در ‏14 ژوئن 2012
  10. echessdesign

    echessdesign مدیر انجمن طراحی وب

    ارسال‌ها:
    4,375
    تشکر شده:
    3,833
    امتیاز دستاورد:
    113
    ارادت نیما جان
    مشکلت حل شد؟
     
    نوشته شده توسط echessdesign در ‏17 آگوست 2012

به اشتراک بگذارید