قرار دادن امكان جستجو روي متن فارسي

fafa^mx

Member
ديدي گفتم نگرفتي!!!
ببين سيستم XPath یه سیستم آدرس دهیه!شبیه به آدرس دهی که مادر زبان SQL (نه خود SQL Server ) انجام میدهیم هستش!مثلا:
"SELECT * FROM macro_blog WHERE id LIKE'"& blogid &"'"
شما با دادن این جمله در SQL به راحتی یک رکورد رو مشخص میکنین برای خوندن!XPath هم چیزی شبیه این ویژگی داره!البته در ابتدا باید کلس مربوط به Xpath رو ایمپورت کرده باشی:
کد:
  import com.xfactorstudio.xml.xpath.XPathDocument;
  var x = new XPathDocument();
  x.load("http://www.peterjoel.com/blog/rss.php");
  x.onLoad = function(){
     var query:String = "//item[contains(description,'class') and contains(title,'class')]/description";
     var nodes = this.selectNodes(query);
     trace(nodes[0]);
  }
در اینجا این RSS پتر حال رو میخونه و در تگ های Description & Title دنبال لغت class میگرده و هر نودی اونو داشت ریترن میکنه!

phoenix

Member
XPath يكي از اجزاي مهم در XSLT هست و نميشه اون رو به تنهايي براي دستيابي به XML به كار برد در واقع اين كار XQuery هست.

كلاس XPathDocument در com.xfactorstudio.xml.xpath از XML , XMLNode كه كلاسهاي built-in هستند extend مي شود. كلاس XMLNode در واقع كار تفسير و دريافت XML رو انجام ميده و چون از استاندارد هاي W3C پيروي ميكنه دقيقا همان syntax بكار رفته در XSL رو ميشه در فلش بكار برد.

phoenix

Member
ها ها ها نه، ولي عمكرد XMLNode و ساختار W3C DOM را در Flash Player از Gary Grossman، خالق ActionScript پرسيدم.
در اينجا و اينجا توضيحات gary Grossman هست

fafa^mx

Member
اتفافا منم نهوه تريس رو از ممد حال پورسيدم(يك دوايي درست كنم حال كني)!

webdg

Member
آقايون خيلي ممنون.
از مطالبتون خيلي استفاده كردم.البته وقت بيشتري براي تجزيه و فهم كامل مطالب نياز دارم.
باز هم مزاحم ميشم.

webdg

Member
spyker عزيز.
مطلب قشنگي رو كش رفتي.به درد من كه خيلي خورد.
اما خب همون مشكل سومي رو كه گفته بودي اينجا هم هست (بعد از پيدا كردن كلمه مورد نظر عبارات قبل و بعد از اون كلمه جابجا ميشن)

webdg

Member
از Phoenix و Fafa براي راهنمايياشون ممنونم.
من فكر ميكنم كه هنوز نتونستم xml و نحوه ارتباط فلش با اونو مفهومي بفهمم.تلاش بيشتري نياز دارم و يه كمي هم كمك دوستان.

جدیدترین ارسال ها

بالا