قبل از نصب SP2 نرم افزارهای جاسوسی را از بين ببريد، - آی تی ایران

H-assan

Well-Known Member
مایکروسافت از کاربرانی که می خواهند سرویس پک ۲ ویندوز اکس پی را نصب کنند خواسته است تا قبل از آن از پاکسازی دستگاه خود نسبت به وجود نرم افزارهای جاسوسی اطمينان حاصل کنند.

بر اساس این گزارش مایکروسافت در اطلاعیه خود خاطرنشان کرده است که ممکن است بعضی از دستگاه های کامپیوتری که پیشتر روی آنها نرم افزارهای جاسوسی قرار داشته باشد بعد از نصب این نرم افزار دچار مشکل شوند.چراکه برخی از این نرم افزارهای جاسوسی توان مقاومت دربرابر نرم افزار اصلاحی را دارند.

البته مایکروسافت اطلاعیه رسمی در مورد این که چه نوع از نرم افزارهای جاسوسی با SP2 اختلال ایجاد می کنند منتشر نکرده است.

هم اکنون تعداد زيادی از نرم افزارهای ضد جاسوسی در اينترنت موجود هستند که کاربران می توانند از آنها برای پاکسازی کامپيوتر خود بهره بگيرند.

SP2 يا سرويس پک ۲ ويندوز اکس پی از بدو انتشار خود تاکنون بسيار پرسروصدا بوده و اخبار متعددی بابت ضعف و مشکلات ناشی از آن منتشر شده است.
منبع سایت گویا

siavash-tanha

Well-Known Member
آسان جان من يكي كه بيخيال شدم(نصب سرويس پك دو)

وصل كه ميكنم تو اينترنت زياد اذيتم ميكنه :cry: :roll:

امنيتشو پايينم بزارم باز ولم نميكنه :cry:

اما يه چيز خوب داره اونم اينكه سرعت ويندوزم و بالا برده بود . خفن.... :lol:

مخلصم :arrow:

ابوذر

a Truth Seeking

Active Member
آره بابا اين SP2 رو يكي از دوستاي بيچار ما نصب كرد دو روز نشده مجبور شد فرمت كنه اونم با هزار بد و بيراه.اين مايكروسافت هم ديگه مارو شناخته.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من نصب كردم تا حالا هم مشكلي نداشتم حالا نمدونم شايد من حاليم نيست :lol:

a Truth Seeking

Active Member
من كه ديگه گول اين مايكروسافتي هارو نمي خورم (چي دارم مي گم مثله اينكه همين الان محصول خود اونهارو روي سيستم نصب كردما.) .

جدیدترین ارسال ها

بالا