[phpNuke] قالب اختصاصی برای نیوک پلاتینیوم میخام

m00nes

New Member
باسلام خدمت همه دوستان عزیز خصوصا طراحان قالب سایت . برای یک سایت دینی که فعلا بر روی ان نیوک پلاتینیوم نصب گردیده یک قالب ساده با مشخصات مد نظر که متعاقبا اعلام میکنم نیاز دارم . گذشته از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب سرعت انجام این پروژه برام خیلی مهمه . طراحان عزیزی که تمایل به همکاری دارند لطفا از طریق تایپیک یا ایمیل اعلام کنند . متشکرم

m00nes

New Member
ممنون آقا وحید

سلام آقا وحید خوش قول !!!
ممنون از راهنمایی شما

VAHID216

مدیر بازنشسته
به آقای طباطبایی شما خوبید .
خوب به من یه پی ام می زدید.

d@nyal

Member
سلام آقا وحید خوش قول !!!
ممنون از راهنمایی شما

اصولا طراحی قالب برای نیوک کار خیلی سختیه . اما این آفاقی ها این شاید بتونن این کار رو انجام بدن ( که می دن )

همین که وحید گفت : http://www.afaghdesign.com
-------------------------------
وحید ! مثل اینکه از خودت سوتی در وکردی !

VAHID216

مدیر بازنشسته
نه اتفاقا دانیال جون آقای طباطبایی یه قالب انتخاب کردن من هم واسشون تهیه کردم دیگه نگفتن یه قالب واسه طراحی می خوان وگرنه زود تر ردیف شده بود رفته بود. الان هم ما منتظر پیغامی از ایشون هستیم تا ok رو بدن ما شروع به طراحی کنیم

d@nyal

Member
نه اتفاقا دانیال جون آقای طباطبایی یه قالب انتخاب کردن من هم واسشون تهیه کردم دیگه نگفتن یه قالب واسه طراحی می خوان وگرنه زود تر ردیف شده بود رفته بود. الان هم ما منتظر پیغامی از ایشون هستیم تا ok رو بدن ما شروع به طراحی کنیم

آهان ! از اون لحاظ ...

m00nes

New Member
یادآوری

سلام خدمت آقا دانیال و وحید جان عزیز !
آقا وحید عزیز در این 40 روز گذشته بارها براتون آف گذاشتم اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردم اگر خاطرتون باشه قرار قالب فعلی رو با مواردی که خدمت شما اعلام کردم تکمیل کنید اما ظاهرا فراموش کردید ! در هر صورت هر چه زودتر این لطف رو در حق من کنید سپاسگذار خواهم بود .

VAHID216

مدیر بازنشسته
تا حالا آفی نگرفتم از شما یا حداقل به دستم نرسیده همین جا عرض بفرمایید این طوری مطمئنا بدستم می رسه
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا