قاتي كردن ويندوز بصورت اعصاب خورد كن !!!

sunrise

Member
سلام دوستان
من تا ديروز از برنامه Panda AntiVirus Platinum 7.07.1 استفاده مي كردم و يه اكانت براي آپديت داشتم ولي چند وقتي بود كه خراب شده بود و به همين خاطر ديگه پاندا به درد كامپيوتر من نمي خورد واسه همين ديروز پاندار را Uninstall كردم و به جاش نسخه جديد KasperSky AntiVirus يعني نسخه 5.0.390 رو نصب كردم و آپديت و Key و همه چيزشو هم روبراه كردم حالا يه مشكلي كه برام پيش اومده اين هست كه وقتي با ويندوز براي مدت زمان حدود 10 دقيقه يا گاهي اوقات كمتر كار مي كنم متوجه ميشوم كه ويندوز به كلي قات ميزنه و مثلاً وقتي ميرم تو My Computer جستجوگر فايل ها به نمايش در مياد و حدود دو سه دقيقه طول ميكشه تا محتويات رو نشون بده!
همچنين در اين لحظه اگر من كليدهاي Ctrl+Alt+Delete رو براي باز شدن برنامه Task Manager بزنم صفحه نشون داده نميشه و فقط در تسكبار آيكونش ظاهر ميشه و هيچ جوري هم بالا نمياد! خيلي اعصاب خوردكن هست.
oks6qv.jpg

همچنين وقتي خيلي اوت كرد اگه بخوام برم تو My Document يا هر پوشه ديگه اي صفحه به نشانه هنگ و قفل كردن محتويات داخل پنجره سفيد ميشه و بعد از حدود دو دقيقه نمايش داده ميشه. و ديگه هيچ كاري هم نميشه كرد چون برنامه Task Manager هم باز نميشه تا اون رو End Process يا End Task كنم.
يه چيز ديگه هم كه در اين حالت پيش مياد وقتي كه كامپيوتر رو از قسمت شات دون Restart يا Logoff يا حتي Shutdown مي كنم اين عمل خيلي به كندي صورت ميگيره (يعني ظاهر شدن صفحه اي كه بستن اطلاعات و ذخيره و اينا رو نشون ميده) و وقتي هم كه به مرحله Saving Settings... ميرسه ديگه قفل مي كنه و مجبور ميشم كه از روي Case دكمه Reset رو بزنم :razz:
البته اين نكته رو هم بگم كه من كامپيوترم با ISP كه كنار خانه ام هست شبكه است و هر موقع كه روشن هست به اينترنت نيز كانكت هست آيا ميتونه دليلش اين باشه؟ ولي نه اگه اين مي بود قبلاً كه Panda و يا قبلترها كه McAfee رو داشتم نيز بايد اين مشكل رو ميداشتم !!!
حالا من ميخوام بدونم آيا راه حلي براي رفع اين مشكل هست؟ آخه اگه مشكل هم از KasperSky هست چطوره كه همه تعريفشو مي كنند و ميگن خيلي عاليه !! آيا بايد تنظيمات خاصي در برنامه صورت بگيره تا اين مشكل حل بشه.
اگه جواب اين سؤالات رو بديد خيلي ممنون خواهم شد. الان باز بايد كامپيوتر رو Reset كنم آخه الانم قات زده همونطوري و نميتونم كاري رو پيش ببرم. :sad:
راستي اگه KasperSky مشكل داره لطفاً يه آنتي ويروس خوب و قوي كه بصورت آنلاين نيز Update ميشه رو بهم معرفي كنيد. به غير از Panda چون كه اون لايسنس داره و خيلي هم گرونه (يكي و نيم ميليون ... چه خبره بابا) و اكانتهايي هم كه تو سايت هاي كرك هست اكثراً يا جواب نميده يا اينكه يه مدت كوتاهي پاسخگو هست و McAfee چون اون كه ديگه واقعاً بيخود هست !!!

sunrise

Member
حالا پاسخ اين رو كه نداديد ولي من متوجه شدم كه وقتي LAN كه به اينترنت هم كانكت هست فعال باشه اين مشكل پيش مياد پس هر چي هست يه ويروس اينطوريه كه وقتي به اينترنت وصلم اين كار رو مي كنم.

چيكار كنم كه درست بشه ؟ مگه KasperSky مقاوم نيست !!!

Merott

Active Member
شما آنتي ويروس رو Update كرديد؟
اگه Update كرديد پيشنهاد مي‌كنم كل هارد رو يه Scan Disk‌ بكنيد...

Sunboy454

Active Member
اگه خواستی آنتی ویروست رو عوض کنی ، من Nod32 رو بهت پیشنهاد میدم ؛
تاپیکش تو انجمن هست ؛

sunrise

Member
شما آنتي ويروس رو Update كرديد؟
اگه Update كرديد پيشنهاد مي‌كنم كل هارد رو يه Scan Disk‌ بكنيد...
آره آپديته آپديته و اسكن كامل هم كردم و هرچي ويروس بود رو از بين برد.
اگه خواستی آنتی ویروست رو عوض کنی ، من Nod32 رو بهت پیشنهاد میدم ؛
تاپیکش تو انجمن هست ؛
آپديت كه ميشه بصورت اتوماتيك از اينترنت؟ ظاهر برنامش چي مثه پاندا و كاسپر اسكاي جذاب هست؟ راستي تاپيكش كجاست؟
ولي همونطور كه گفتم مثه اينكه يه چيزي هست كه از اينترنت وارد ميشه چون من به مدت دو ساعت LAN رو Disable كردم و اين مشكل پيش نيومد، حالا ميخوام بدونم مگه كاسپر اسكاي نميتونه جلوشو بگيره!!!

sunrise

Member
مشكلم حل شد. مشكل نه از آنتي ويروس بود و نه از چيز ديگه فقط برنامه Tiny Personal Firewall عامل اين مشكل بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا