قابل تو جه علاقه مندان به طراحي گرافيك و وب سايت

Pouyan Torabi

New Member
با سلام به همه دوستان

اين اولين بار هست كه عضو يك وب سايت كه در ايران درست شده ميشوم و بسيار خوشحال هستم بسيار جالب هست :)

من دارم سعي ميكنم يك شركت طراهي گرافيك و وب كوچيك اينجا تشكيل بدم و ميخواستم ببينم اگر كسي از بچه هاي با استعداد ايراني علاقه مند به همكاري با من هست. لطفا اگر علاقه مند هستيد با من توسط ايميل و يا MSN Messanger ارتباط بر قرار كنيد كه بيشتر حرف بزنيم. راستي خوشحالم كه هنوز كيبورد فارسي تقريبا يادم هست با اينكه نيم ساعت طول كشيد همين چند خط رو تايپ كنم چونكه اخرين دفه كه فارسي تايپ كردم شش سال پيش بود وقتي كه عضو شبكه ندا رايانه بودم در ايران :)

با تشكر فراوان
پويان
E-mail & MSN Messanger: [email protected]

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Pouyan Torabi عزيز سلام

اول از همه ورودتون رو به جمع مجيد آنلايني ها تبريك ميگم و اميدوارم بتونيم در كنار هم و از تجربيات همديگه استفاده كنيم و مفقد واقع بشيم..

در مورد موضوعي كه گفتين منظورتون از اينجا توي ايرانه يا توي آمريكا ؟

مخلصيم

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
پويان جان ما كه تو ايرانيم :cry: اما اگر فكر ميكنيد ميتونيم كمكتون كنيم در خدمتيم

مخلصيم

مجيد

Pouyan Torabi

New Member
البته ميدونم تو ايران هستيد :) با با اينقدر هم كه به نظر ميرسه گيج نيستم به خدا ;-)

من اينجا الان در شرايطي هستم كه امكان گرفتن پروژه هاي زيادي را دارم. يعني تقاضا خيلي زياد هست ولي متاسفانه من يك نفر بيشتر نيستم با وقت بسيار كم و براي همين اين فكر به نظرم رسيد كه ممكنه بعضي از بچه ها در ايران وقت بيشتري داشته باشند كه روي پروژه ها كار كنند و اين به احتمال زياد ميتونه به نفع هر دو طرف باشه. اينجا شايد بتونم با يه خورده جستجو چند نفر رو پيدا كنم كه كمك كنن ولي دو تا مشكل هست: يكي اينكه قيمت برنامه نويس اينجا خيلي خيلي بيشتر از ايران هست و ممكنه با بودجه و اونجوري كه من ميخوام براي شروع كار كنم جور در نياد. مشكل دوم اين هست كه ترجيح ميدم كه با بچه هاي ايراني كار كنم كه اقلا زبونه همديگر رو درست بفهميم :D

اميدوارم منظورم رو درست توضيح داده باشم مجيد جان

چاكريم

پويان

اقا سلام
من هم خوش امد بهتون ميگم اميدوارم هر جا باشين سلامت وخوش باشين
من كه خيلي دوستدارم در خدمتتون باشم وچند كلمه ياد بگيرم اميدوارم بتونم كمكي هم بكنم
به اميد ديدار
http://www.activenet.o-f.com

جدیدترین ارسال ها

بالا