فیلم کورش( کبیر) (Cyrus)

بله طبق حرفي كه الكساندر جويي (Alexander Jovy) که کارگردان فیلم کورش (Cyrus)هست زده, بودجه این فیلم حدود 80 میلیون دلار پیشبینی شده!
این کارگردان انگلیسی گفته که این فیلم پر خرجترین فیلم تاریخی(بهتر بگم اصلأ فیلم) خواهد بود که در انگلستان کارگردانی می شود!
این هم سایت اصلی سازنده فیلم کورش (Cyrus)
خوب بهتره مصاحبه ی برنامه ی روز هفتم بی بی سی با این کارگردان رو همین جا برای شما بگذارم!
[web:659efb1018]http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2004/11/041105_she-kourosh.shtml[/web:659efb1018]

آیا فکر می کنید فیلم کورش یا Cyrus فیلم خوبی میشه؟فکر می کنید واقعأ با 80 میلیون دلار می شه فیلم خوبی مثل بازگش پادشاه ارباب حلقه ها ساخت؟(جا داره که بگم فیلم ارباب حلقه ها, بازگشت پادشاه فقط 200 میلیون دلار بودجه داشت!)
امیدوارم این کارگردان بتونه فیلم خوبی بسازه!
در ضمن این کارگردان تازه سال دیگه شروع به کار می کنه!(شاید تا اون موقع پشیمون بشه اصلأ :wink: )

اگر تکراری بود ببخشید سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم در این مورد!
راستی چون این موضوع رو فکر کردم مهم هست اینجا مطرحش کردم اگر فکر می کنید جاش بده عوضش کنید!
ببخشید اگر بد بود!
مخلصیم

ارتباط اين قضيه با تاپيك عمومي كامپيوتر چي بود ما نفهميديم ؟
هر كي فهميد توضيح بده !!

رابطش مثل همين قضيه National Geographic هست! :D
گفتم كه !ديدم مهمه, گفتم اينجا بگم! اون زير هم نوشتم اگر مديرا فكر مي كنند جاش بده , لطف كنند عوض كنند انجمنش رو!

hamid7

Member
بايد فيلم و ديد بعد نظر داد اميد وارم براي تخريب ايران نباشه طبق معمول...

moein273

Member
حتما اين هم مثل فيلم اسكندر خواهد بود كه ايرانيا به صورت يه سري وحشي و بربر توش به نمايش در اومده اند.

Delphiran

Member
moein273 گفت:
حتما اين هم مثل فيلم اسكندر خواهد بود كه ايرانيا به صورت يه سري وحشي و بربر توش به نمايش در اومده اند.
دقیقا. من هم میخواستم همین رو بگم.

خدا رحم کنه به این فیلم که یک کارگردان انگلیسی میخواد از فرهنگ ما که چیزی درباره اش نمیدونه بسازه...

iman_ebru

Active Member
Delphiran گفت:
خدا رحم کنه به این فیلم که یک کارگردان انگلیسی میخواد از فرهنگ ما که چیزی درباره اش نمیدونه بسازه...
دقيقا مثل عربايي كه دارن توش حكومت ميكنن

جدیدترین ارسال ها

بالا