اي كاش ي خورده جلوها هاشو بيشتر ميكردي
مثلا وقتي تير خورد به كله ي يارو خون ميپاشيد به ديوار
يا مثلا دشمنا هم تير ميزدند به پاي تو ميخورد تو هم زخمي ميشدي
ولي ديدم به هر حال اين همه زحمت كشيدي يه چيزيه مشتي ازش درمياوردي بيرون ، اينطوري خيلي بهتر بود
در كل خوب بود.
مرسی بابت نظرتون. فکر میکنم شما توضیحاتی که توی صفحه اصلی گذاشتم رو نخوندید!
"سلام خدمت دوستان گلم. قبل از هرچیز میخوام از حمایت هایی که توی این مدت انجام دادین ( چه با خرید محصولات، چه با نظرات گرمتون و… ) تشکر کنم، اگه این حمایت ها نبود مطمئنا گروه نمیتونست کار خودش رو ادامه بده.
توی این نوشته میخوایم یه مبحث جدید رو شروع کنیم که فکر نمیکنم کسی توی کشور این کارو انجام داده باشه تا حالا و اونم اینکه میخوایم در مورد خود فیلمسازی صحبت کنیم بجای اینکه همیشه در مورد تدوین، جلوه های ویژه و… صحبت شده، چون تا متریال اصلی فیلم که همون قطعه فیلم های اصلی هست وجود نداشته باشه جلوه های ویژه ای هم نیاز نیست!
خیلی از مواقع وقتی صحبت از فیلم سازی میشه فکر میکنیم که فقط یه عده ی خاصی میتونن فیلم بسازن ( حالا با هر کیفیت و سطحی ) ولی اینطور نیست و مهمترین چیز خلاقیت و ابتکار عمله و با کمترین امکانات میتونین فیلم های خودتون رو بسازید.
در همین راستا با کمترین خلاقیت و امکانات ممکن که فکر میکنم این روزها توی هر خونه ای این امکانات وجود دارند یه فیلم کوتاه ساختیم و میخوایم طی بحث و تبادل نظرهایی که انجام میدیم اونو بررسی کنیم و تکنیک های مختلف استفاده شده، گرفته از نکات فیلم برداری و سر صحنه تا تکنیک هایی که بعدا باید برای تدوین ، جلوه های ویژه و صداگذاری انجام بشه رو مرور کنیم.
امکانات مورد نیاز :
- یه دوربین عکاسی جیبی ( در این مورد Canon a2200 )
- یه سه پایه معمولی
- ۲ عدد اسلحه اسباب بازی
- چند نفر نیروی انسانی (در این مورد سه نفر)
خب فعلا بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم. فیلم رو ببینید و نظراتتون رو پائین همین صفحه قرار بدید. از همین حالا اگه سوالی در مورد روش انجام هر کدوم از قسمت های ویدئو داشتید بپرسید تا بحث رو ادامه بدیم. ضمنا یه ویدئو کلیپ با مزه از پشت صحنه ها هم در راهه!"
در همین راستا اولا میخواستم کلا توی این کار از ترکینگ استفاده نکنم و اون بحث رو بذارم برای دفعه های بعد. ثانیا همونطور که میدونید تا وقتی جلوه های بصری با جلوه های میدانی ترکیب نشن اون حس واقعگرایانه ی ناب رو القا نمی کنند و نمیخواستیم از تجهیزات اضافی (مثل چاشنی برای تیر خوردن و...) هم استفاده کنیم. در آخر هم نمیخواستیم زیاد وقتمون رو بگیره. مجموعا کار توی 2 روز انجام شده ، نصف روز برای فیلم برداری و 1 روز هم برای تدوین، جلوه های ویژه و صداگذاری.
بطور کلی هدف کار القای اتمسفر هست و خیلی خوشحال میشم نظر دوستان فیلمساز رو هم بدونم.