فیلم در فلش

سلام به همگی؛
مقالات متعددی را برای نمایش و پخش فیلم در فلش (8) مطالعه کردم
تکنولوژی ON2 و FLV و ...
اما همیشه یه سوال برام پیش اومده و اون هم اینه که برای پخش فیلم چرا باید حتماً از فرمت FLV استفاده کرد
مثال می زنم: اگر فیلم مورد نر من FLV نباشه( که قریب به اتفاق نیست) باید اول اون رو تبدیل کنم که این خودش مشکل زاست
یعنی اینکه کیفیت افت داره، سایز کوچکتر میشه و..
اگر هم بخواهی این کار ها رو نکنی باید از برنامه های جانبی استفاده کنی مثل Autoplay Menu Builder و...
حالا از دوستان انتظار دارم که برای این سوال من جواب پیدا کنند:
آیا با وجود نرم افزارهایی هم چون MDM وAIR ما می تونیم هر نوع فیلمی رو پخش کنیم که دارای اجزا هم باشه
یعنی دکمه PLAY، PAUSE، STOP، SEEkBAR و ...
دوستان من شدیداً علاقمند به این موضوع هستم
MDM 2.5 برای این کارا مناسب نیست
اگر دوستان می دونن لطفاً پاسخ بدید که بحث بسیار جذابی هست
ممنونم

khorzu

Member
تبدیل به flv الزاما کیفیت فیلمت رو مک نمی کنه . این تویی که تعیین می کنی flv تو چه کیفیتی داشته باشه.

khorzu

Member
Mdm یعنی همه چی

میتونی با MDM یک شی از مدیا پلیر یا کوییک تایم پلیر یا رییل تایم بسازی و این یعنی همه فرمت های ویدیو و صدا.
تو میتونی با همین MDM نوار وضعیت دکمه playوpauseیا stop بسازی. میتونی fullscreeen کنی و هزار تا کار دیگه .
به Help MDM یه سر بزن . دست خالی بر نمی گردی .

با سلام
جناب khorzu
از پاسخ شما ممنونم، اما یه مشکلی هست . اون هم اینه که برای کار با MDM شما نشخه مدیا پلیر رو انتخاب می کنی که این نسخه باید در سیستم طرف مقابل هم نب باشه، درسته؟؟؟؟
پس این یعنی مشکل!
ممنون می شم که اگر راهکار دیگری هست توضیح دهید

rezaee

Member
دوست عزیز من خیلی در مورد سوال اولت اطلاعات ندارم.:shock: اما این نگفته واضح هست که تقریبا تمام کسانی که از کامپیوتر استفاده میکنند از ویندوز XP یا Vista استفاده میکنند که روی آنها مدیا پلیر نصب هست حالا شما میتونی نسخه پایین تری از مدیا پلیر رو انتخاب بکنی که در صورت استفاده روی تمام سیستم ها جواب بده. ( حتی معمولا نرم افزارهای کمک آموزشی و مالتی مدیا، نرم افزارهای مورد نیاز برای اجرای خودشون رو به همراه سی دی دارن ) به هر حال شما از هر نوع پسوندی که بخوای استفاده کنی به یک پلیر احتیاج داری حالا میخواد مدیا پلیر، فلش پلیر و........ که هر کدوم از آنها نسخه های متفاوتی دارن. :paint:
(من عاقلانه این رو میبینم که خیلی روی این مساله سخت نگیری و از هر پلیری که استفاده کردی اون رو به همراه سی دی تولید شده بگذاری.):wink:

amir_s

Active Member
(من عاقلانه این رو میبینم که خیلی روی این مساله سخت نگیری و از هر پلیری که استفاده کردی اون رو به همراه سی دی تولید شده بگذاری.)
من هم موافقم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا