فيلتر

يك فيلتر ميخوام به اين صورت چار خونه اي كم رنگ با تعداد زياد (شطرنجي) كنه ممنون ميشم ... :oops:

پیوست ها

• effect.jpg
    effect.jpg
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 103
نه عزيز نيست اينجوري كه من ميخوام نيست
مي خوام مثل اين بشه با مربع هاي خيلي كوچيك و اين سفيدي رو هم نداشته باشه در واقع
شطر نجيش كنه ...

پیوست ها

• hasssssn.jpg
    hasssssn.jpg
    12.9 کیلوبایت · بازدیدها: 63
محسنو گفت:
چرا عزیزم هست
واي ممنون ميشم يكم توضيح بديد چوم من ااوني رو كه دانيال جان ميگفت قبلا ديده بودم
(با اين همه از آقا دانيال خيلي ممنونم :oops: )
patchwork اون جوري كه من ميخوام نميشه :wink:

Ghamnevis

Well-Known Member
يك فايل با اندازه 3 در 3 پيكسل با زمينه Transparent ايجاد كنيد. (تا جايي كه ميشه روي محيط كار زوم كنيد تا بهتر بتونيد كار كنيد)
بعد Select All را بزنيد تا همه محيط انتخاب بشه. بعد بر روي اون راست كليك كنيد و stroke را بزنيد..
اندازه را 1 پيكسل بگذاريد و رنگ را سفيد انتخاب كنيد.. دقت كنيد كه گزينه Prespective... تيك نخورده باشه..

بهد در حالي كه محدوده امتخاب هنوز فعال هستش به منوي edit بريد و بعد از اون گزينه Define Pattern را انتخاب كنيد.

ميتونيد اين پترن را از ليست پترن ها فراخواني كنيد.. همينطور ميتونيد با استفاده از سطل رنگ و با تغيير مد از Foreground به Pattern الگوي مورد نظرتون را انتخاب كنيد و بر روي لايه يا محيطي كه ميخوايد اعمال كنيد..

سايان

سايان جان خيلي خيلي خيلي ممنون
از همگي تشكر ميكنم

پیوست ها

• shod.jpg
    shod.jpg
    19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 43

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم..

البته من اندازه را از عمد كم گفتم تا يكم به مشكل بر بخوريد..

براي طرح بهتر ميتونيد از اندازه 10 در 10 استفاده كنيد.. مسلما هرچه اندازه بزرگتر بشه خانه هاي جدول بزرگتر ميشه..

سايان

تا الان 15 تا ساختم دايره خط ممتد مثلث و .... البته من 200 در 200 ميگيرم بعد كوچيكش ميكنم تا 10 در 10 و 20 د20 يكيشم 100 در 100 .... بسته يه كاري كه دارم خيلي ممنون ....

جدیدترین ارسال ها

بالا