فيلتر نانو پاك پرشيا

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوستان
اين طرح را براي رو جلد كاتالوگ فيلتر نانو پاك پرشيا زدم ، چون اين فيلترها كار تهويه و تصويه ي هوا را دارن بيشتر خواستم پاكي و تميزي را نشان بدم سنبل پاكي هم كه آب هست! واسه همين از آب استفاده كردم البته محلول هاي شوينده هم داره كه بي ربط با آب نيست!:wink:
منتظر نظراتتون هستم دوستان گل:rose:

microsite

Member
كارت قشنگ شده گيلاسي ...

در عين حال يه بررسي بكن ببين اگه محتوايي رو كه طرح تو داره منتقل ميكنه داخل كاتالوگ هست. لازم نيست اينقد بزرگ روي جلد ديده بشه.

لوگو و لوگوتايپ انگليسي يه كم بزرگ به نظر مياد

ضمناً چون از 2 لايه آب روي هم استفاده كردي بهتره با كمك levels ( ctrl + l رنگ ها رو همتراز كني كه زياد مصنوعي به نظر نياد

برش هاي سطح آب بد نيست ولي محل برخورد آب با اين فيلترنانوپاك يه كم مشكل داره
راه توسعه : ايحاد جلوه شفافيت در آب - به اين ترتيب كه بخشهايي از فيلتر كه زير آب رفته با درجه وضوح كمتر و با روكش رنگ آبي ديده بشه -

گيلاس و موفق باشي .

NoNam3

Member
همه چیز خوبه، زیبا شده
فقط یک تجدید نظر روی لگو تایپ بکن جای کار داره.

و اون گل ها پایین
منو یاد تبلیغات شامپو انداخت :دی
بیارتشون وسط یا با یه چیزی با درون مایع سبز احساس تازگی رو القا کن

موفق باشی...

alionline1366

Active Member
با حرفهای microsite عزیز موافقم و در کل هنوز جای کار داره البته از لحاظ مفهومی

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام گیلاس جان، من خیلی از طرح خوشم اومد، فقط تنها مشکلی که من بینم شلوغی پایین طرح هست، که تو این مورد زدی رو دست من!!! دی:

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
ممنون از همگي

كارت قشنگ شده گيلاسي ...

در عين حال يه بررسي بكن ببين اگه محتوايي رو كه طرح تو داره منتقل ميكنه داخل كاتالوگ هست. لازم نيست اينقد بزرگ روي جلد ديده بشه.

لوگو و لوگوتايپ انگليسي يه كم بزرگ به نظر مياد

ضمناً چون از 2 لايه آب روي هم استفاده كردي بهتره با كمك levels ( ctrl + l رنگ ها رو همتراز كني كه زياد مصنوعي به نظر نياد

برش هاي سطح آب بد نيست ولي محل برخورد آب با اين فيلترنانوپاك يه كم مشكل داره
راه توسعه : ايحاد جلوه شفافيت در آب - به اين ترتيب كه بخشهايي از فيلتر كه زير آب رفته با درجه وضوح كمتر و با روكش رنگ آبي ديده بشه -

گيلاس و موفق باشي .

ممنون دوست عزيز
بله حتما محتواي طرح به روي جلد مربوطه و همونطور كه حتما ميدونيد كاتالوگ بيشتر بايد عكس محصولات باشه نه نوشته و اتفاقا لزوم داره كه عكس محصول تو چشم باشه و خود سفارش دهنده ميخواست لوگوتايپشون بزرگ باشه
و در مورد ايراد بعدي ببينيد اين حالت تلاطم را از عمد بهش دادم وقتي جسمي توي آب پرتاب ميشه تلاطم آب بيشتر ميشه پس احتياجي به منظم بود آب نيست.
در مورد رنگ آب فكر ميكنم طبيعيه و لي شما ميگيد
رنگ هاي زيري آب بايد آبي تيره و آبي كه توي هوا پاشيده بايد روشن باشه كه فك كنم رعايت شده در كل از نظراتتون ممنونم:rose:

NONAM3
همه چیز خوبه، زیبا شده
فقط یک تجدید نظر روی لگو تایپ بکن جای کار داره.و اون گل ها پایین
منو یاد تبلیغات شامپو انداخت :دی
بیارتشون وسط یا با یه چیزی با درون مایع سبز احساس تازگی رو القا کن

موفق باشی...

سلام
جاي لوگوتايپ ميخواستن كه وسط و بزرگ باشه
فكر كنم احساس تازگي را خوب القاء كرده ولي اگه رنگ سبز بزنم خيلي سرد ميشه باز هم ممنون

alionline1366
با حرفهای microsite عزیز موافقم و در کل هنوز جای کار داره البته از لحاظ مفهومی

ممنون از نظر خودتون كه نداديد:green:
ولي فكر نميكنم از نظر مفهومي كم داشته باشه !!! خوب مشخصه كه كار تميز كردن را داره:rose:
ممنون از همه

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام گیلاس جان، من خیلی از طرح خوشم اومد، فقط تنها مشکلی که من بینم شلوغی پایین طرح هست، که تو این مورد زدی رو دست من!!! دی:

سلام
جواد جان شلوخ نشده كه آب زياد تلاطم داره فكر ميكني شلوخه
مگه كسي ميتونه رو دست شما تو شلوخي بلند شه؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
جواد جان شلوخ نشده كه آب زياد تلاطم داره فكر ميكني شلوخه
مگه كسي ميتونه رو دست شما تو شلوخي بلند شه؟

آره این دفعرو شما رو دستم بلند شدی. دی: آخه میدونی چیه؟ اون قسمت پایین طرح ، فیلتر و آب و گل همه با هم قاتی شده، و به قول معروف (البته معروف نیست دی:) چشم منحرف میشه، حقیقتش اول که نگاه کردم، مغزم هنگ کرد، بعد یکم توجه کردم فهمیدم چه طرح زیبایی شده

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
باشه قبول
هر چي جواد مجيك جادويي خودمون بگه
حالا حسوديت شد منم شلوخ كاري ميكنم!!!‌دوست ميدارم
البته فقط شما گفتي شلوخه با يه گل هم بهار نميشه(چه ربطي داش)؟ خوتمم نيدونم هاني جون:lol:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
خیلی خیلی زیباست .
اما همونطور که دوست خوبم جواد جان گفت یکم شلوغ شده .
موفق باشید .

hani_99m

Member
سلام گيلاس جان
كارتون خيلي خوشكل شده فقط يك مشكل داره
اونجا كه نوشتين ديزاينر باي گيلاس از لحاظمعني اشتباهه يا بنويسيد ديزاين باي گيلاس يا اينكه ديزاينر گيلاس
هرچي فكر كردم يه اشكال گيلاسي بگيرم چيزي به ذهنم نيومد

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون از نظرتون راجع به اين قبلا صحبت كردم تو I-P ببينيد دوست من designer by xxx كاملا درسته و هيچ مشكلي نداره ميشه طراحي شده توسط .... شما ميتونيد توي www.translate.google.com بزنيد و معنيش را ببينيد.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
ممنون از نظرتون راجع به اين قبلا صحبت كردم تو I-P ببينيد دوست من designer by xxx كاملا درسته و هيچ مشكلي نداره ميشه طراحي شده توسط .... شما ميتونيد توي www.translate.google.com بزنيد و معنيش را ببينيد.

درسته گیلاس جان، تعجب کردم وقتی دیدم معنیش درسته. توی ایران معمولا Designed By میزنن.

boobian

Active Member
سلام گیلاس جان
طرح کاملا زیبا و حرفه ای
جای هیچ شکی نیست اما اونجایی که دو لایه آب زیر اون فیلتره و بالای گل ها قرار دادی یکم تضاد داره و جای کار
موفق باشی ..

MrHossein

Well-Known Member
سلام
طرح قشنگي شده . خوب كار خودتم راحت كردي با دوتا ديتيل از صفحه اول ، هم طرح پشت رو زدي و هم هماهنگي و تاكيد رو حفظ كردي. اما
بله اتفاقا با نظر دوستامون موافقم . امواج پايين حالت شلوغي بدي رو تداعي ميكنه . ضمنا اين امواج از طرح جدا به نظر ميرسه . يك تركيب ملايم تر از تلاطم آب مشكل رو حل ميكنه. چون اين امواج بيش از حد تحرك داره. ولي آخرش كه تو زير بار نميري . حرف حرف خودته .

Mandana

Active Member
دو سه تا از پست ها رو مجبور شدم پاک کنم...سرور رو داریم عوض می کنیم همین سرور ساعتش برای یکساعت تغییر داده بودیم گویا توی همون یکساعت اون پستها توی تاپیک ات زده شده بود...خلاصه مهذرت ^.^
راستی می طرح ات رو دوس دارم...قشنگه اما میشه خلوت تر اش هم کرد...اما منظور رو کامل رسوندی
موفق باشی دوست هاین:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا