فونت

با سلام من یک پروژه دارم که مشکل اساسی در اینستال (install) فونت پیدا کردم اگه لطف کنید مشکل منو حل کنید ممنون میشم

من در اسکریپ نویسی این جوری می نویسم اما نمی دونم که چرا فونت ها را در پوشه ویندوز سیستم کاربر ریخته و installنم شه

**
InstallFont("<Windows>\fonts\arial.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\bfantezy.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\bfarnaz.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\bhoma.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\bmehrbd.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\bzar.ttf")
InstallFont("<Windows>\fonts\tahoma.ttf")
**
*******فورا ممنون میشم ****

silvercover

کاربر متخصص
مشکل کار شما این هست که باید به جای دادن مسیر مقصد ( یعنی پوشه فونت ویندوز) مسیر مبدا ( جایی که فونت جدید هست) رو بدین تا بدین ترتیب این تابع بیاد فونت رو از مبدا بگیره و در مقصد نصب کنه. مثلا اگر شما فونت های جدید رو Embed کرده باشین کدش میشه این:

کد:
InstallFont("<Embedded>\newfont.ttf")

درباره فونت

مشکل کار شما این هست که باید به جای دادن مسیر مقصد ( یعنی پوشه فونت ویندوز) مسیر مبدا ( جایی که فونت جدید هست) رو بدین تا بدین ترتیب این تابع بیاد فونت رو از مبدا بگیره و در مقصد نصب کنه. مثلا اگر شما فونت های جدید رو Embed کرده باشین کدش میشه این:

کد:

راستش ممنون از اینکه جواب سوال منو دادید
خواهشا اگه میشه یه مقدار واضحتر توضیح بدید
اگه لطف کنید که یه مثال برام بزارید (sample) خیلی خیلی ممنون میشم
با تشکر

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
اینم یک مثال :

برای فایل Embed ( ضمیمه شده ) هم از منوی Project به Embedded Files برین.

پیوست ها

• install_font.zip
    24.9 کیلوبایت · بازدیدها: 235

کد:

ممنونم از جواب شما
اما اگر امکان دارد در مورد فایل embed شده کمی بیشتر توضیح بدهید
بطور مثال من به این صورت عمل کردم : InstallFont("<Embedded>\100.ttf"
البته قبل از این کار بنا به گفته شما ابتا فایل را از منوی پروجکت Embed کردم ...

silvercover

کاربر متخصص
MMB یک فضای ذخیره سازی کوچک در اختیار ما قرار میده که میتونین فایل های کوچک از جمله فونت ها و پلاگ این ها رو به بدنه فایل اصلی برنامه ضمیمه ( Embed) کنیم. وقتی که ما چیزی رو ضمیمه کردیم و خواستیم بهش دسترسی داشته باشیم باید از ماکروی مسیر <Embedded> در مسیر دهی استفاده کنیم. مثل مثالی که براتون گذاشتم.

کافیه که شما فونت های خودتون رو اول ضمیمه کنین و بعد به تعداد فونت ها دستور InstallFont رو در کدتون قرار بدین.

یاد آوری میکنم که ضمیمه کردن فایل های حجیم و زیاد سبب کندی پروژه میشه و نباید تصور کرد که این محل مکان خوبی برای پنهان کردن فایل های پروژه هست.

ممنونم از جواب شما
اما اگر امکان دارد در مورد فایل embed شده کمی بیشتر توضیح بدهید
بطور مثال من به این صورت عمل کردم : InstallFont("<Embedded>\100.ttf"
البته قبل از این کار بنا به گفته شما ابتا فایل را از منوی پروجکت Embed کردم ...

با سلام
من درست همون کاری رو که گفته بودید رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا هر کاری که می کنم فونت ها را اینستال نمی کنه
اگه لطف کنید که یه پروژه آماده برام بزارید ممنون میشم

aff - SEvEN

Banned
با سلام
من درست همون کاری رو که گفته بودید رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا هر کاری که می کنم فونت ها را اینستال نمی کنه
اگه لطف کنید که یه پروژه آماده برام بزارید ممنون میشم

آقاي عزيز بدقت اين مطلب رو مطالعه کنيد !

شما يکبار فونت هايي رو که در پروژه امبديد کرديد رو روي ويندوز نصب کنيد و فونته تکست هاي داخل پروژه خودتون رو طبق سليقتون با همون فونت هايي که مد نظرتون هست چنج کنيد ...

حالا روشي رو که مديره محترم انجمن آقا سيلور براتون شرح دادن رو اعمال کنيد ، يعني امبديد کردنه فونت ها داخله پروژه و در نهايت اعماله تنظيمات دلخواهتون و استفاده از اسکريپته نصبه فونت ها از طريقه امبديد ... حالا پروژهء کامپايل شده بر روي هر ويندوزي اجرا بشه ، فونت هاي پيش شرطه امبديد شده شما براي تکست فايلهايي که باسش انتخاب کردين نمايش داده مي شه .

يک مثال قدرتمند هم براتون ساختم ، مشاهده خواهيد کرد که اين فونت هاي ديجيتال روي سيستم شما نصب نيست ولي هنگامه اجراي اين سورس ، سي بي کي تايم ها خودشون رو با فونت هاي امبديد شده در پروژه هماهنگ ميکنن .

از اي مثال بهتر گيرتون نميادش ! :lol:

اي هم عکسي از نتيجه فرايند و يه مثاله زنده از استفاده مفيدش در زير که مي بينيد :

شبه خوبي داشته باشيد .

شادي خاچيکيان

0233dbbb48cc.png

پیوست ها

• Install Font by Shadi.zip
    87.1 کیلوبایت · بازدیدها: 232
آخرین ویرایش:
آقاي عزيز بدقت اين مطلب رو مطالعه کنيد !

شما يکبار فونت هايي رو که در پروژه امبديد کرديد رو روي ويندوز نصب کنيد و فونته تکست هاي داخل پروژه خودتون رو طبق سليقتون با همون فونت هايي که مد نظرتون هست چنج کنيد ...

حالا روشي رو که مديره محترم انجمن آقا سيلور براتون شرح دادن رو اعمال کنيد ، يعني امبديد کردنه فونت ها داخله پروژه و در نهايت اعماله تنظيمات دلخواهتون و استفاده از اسکريپته نصبه فونت ها از طريقه امبديد ... حالا پروژهء کامپايل شده بر روي هر ويندوزي اجرا بشه ، فونت هاي پيش شرطه امبديد شده شما براي تکست فايلهايي که باسش انتخاب کردين نمايش داده مي شه .

با سلام دوباره
آقا ایول کارتون خیلی درسته
من فهمیدم مشکلم کجاست
من اولش فکر می کردم (بعد از توضیحات شما)که فونتها باید حتماً در پوشه فونت ویندوز ریخته یا کپی بشند در حالیکه این اصلا ربطی به ریختن یا نریختن ندارد بلکه خود برنامه بیلدر با توجه به نکته و توضیح شما فونتها را در حافظه خود نگه داشته و موقع اجرای برنامه فونتها اجرا می شوند

***در هر حال دست همتون درد نکنه***
مخلص شما mosafer:lol:

با سلام دوباره
من اون کاری رو که گفته بودید انجام دادم
یه مشکل برام بوجود اومد و اون اینکه وقتی از یه صفحه به صفحه دیگه می رم حدود 1 ثانیه ای طول می کشه که فونت embedded شده جایگزین فونت قبلی بشه اگه ممکن منو راهنمایی کنید

aff - SEvEN

Banned
با سلام دوباره
من اون کاری رو که گفته بودید انجام دادم
یه مشکل برام بوجود اومد و اون اینکه وقتی از یه صفحه به صفحه دیگه می رم حدود 1 ثانیه ای طول می کشه که فونت embedded شده جایگزین فونت قبلی بشه اگه ممکن منو راهنمایی کنید

سلام آقا ...

صبحتون بخير باشه .

نمدونم والا ! ... اي وقفه از مشکلاته اساسي بيلدر هستش و راهه فراري هم نداره متاسفانه که تضمين شده باشه .
546cc6f8244f.gif

ولي مي شه يکمي هم سرش کلا گذاشت ... ! چجوري ؟ درست مثه مثاله مي عمل کنين ...

يعني همه فونت هارو در صفحهء اول که Blank و خالي در نظر مي گيرين دستوره نصبشو قرار بدين و تنها براي ورود به صفحه دوم يه وقفه يک ثانيه اي پيش ميادش که مي شه صرفه نظر کرد و با ورود به صفحات ديگه و برگشتن به صفحهء دوم ديگه ، اي وقفه جايگزيني فونت رو ندارين ، البته به مشخصاته سخت افزاري او سيستم هم تا حدودي ارتباط داره .

البته ايجوري هم مي شه که فونت هارو داخله پروژه امبديد نکنين و دستوره نصب در دايرکتوري ويندوز رو بدين يعني بجاي Embedded از SrcDir استفاده کنيد که خب چون مي امتحان نکردم تضمين نمي کنم که وقفه بازم نباشه ...
46147a7c50d8.gif

اميدوارم موفق باشين ...

شادي خاچيکيان .
a4d811444261.gif

سلام آقا ...

صبحتون بخير باشه .

نمدونم والا ! ... اي وقفه از مشکلاته اساسي بيلدر هستش و راهه فراري هم نداره متاسفانه که تضمين شده باشه .
546cc6f8244f.gif

ولي مي شه يکمي هم سرش کلا گذاشت ... ! چجوري ؟ درست مثه مثاله مي عمل کنين ...

يعني همه فونت هارو در صفحهء اول که Blank و خالي در نظر مي گيرين دستوره نصبشو قرار بدين و تنها براي ورود به صفحه دوم يه وقفه يک ثانيه اي پيش ميادش که مي شه صرفه نظر کرد و با ورود به صفحات ديگه و برگشتن به صفحهء دوم ديگه ، اي وقفه جايگزيني فونت رو ندارين ، البته به مشخصاته سخت افزاري او سيستم هم تا حدودي ارتباط داره .

البته ايجوري هم مي شه که فونت هارو داخله پروژه امبديد نکنين و دستوره نصب در دايرکتوري ويندوز رو بدين يعني بجاي Embedded از SrcDir استفاده کنيد که خب چون مي امتحان نکردم تضمين نمي کنم که وقفه بازم نباشه ...

اميدوارم موفق باشين ...

شادي خاچيکيان . [

با سلام
شادی جان دستت درد نکنه اون کار و کردم ولی یکی از دوستام این اسکریپتو واسه فونتام نوشت و خوب هم جواب داد ببین:
[IMG]http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=9b54d67a13d4.jpg

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا .

در اي مورد ، نمدونم والا ...
cfe0717c0785.gif

شما همو روشي رو انتخاب کنيد باسه نصبه فونت که با تسته دقيق رو دو تا سيستم به نظرتون بهتر هستش . :lol:

روزتون بخير باشه .

ali abedian

Banned
سلام!

بهتره به این پست هم یه سری بزنی.. خیلی قدیمیه ولی در مورد نصب فونتها حتی با انتخاب گزینه install از منوی باز شده از راست کلیک روی فونتهاست.. و شما کلاً از تووش می تونید به اون چیزی که می خواین برسید.. این مشکل کلاً‌واسه mmb وجود داره ولی بهتره با پلاگینها حلش کنید.. خب پلاگینها، اضافتی هستن که برای همین مواقع ساخته میشن..
البته این مثال شاید براتون خیلی پیچیده باشه ولی بد نیست یه نگاهی بندازید، مشکلتون 100٪ میشه!!

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=48720

arashonline

Well-Known Member
با سلام !
من وقت نداشتم شرمنده سرچ كنم !
برنامه mmb من اصلا فارسي رو نميشناسه چه راه حلي داريد !؟
ورژن برنامه من : 4.9.6A

silvercover

کاربر متخصص
تنظیمات Regional Setting شما چی هست؟
برای دیدنش به کنترل پنل برین و وضعیت زبان فارسی رو بررسی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا