اگه مييشه لينك دانلود فونت هاي نستعليق و تحريري هم در اينجا قرار بدين ... :roll:
V vapid Member Aug 14, 2004 #1 اگه مييشه لينك دانلود فونت هاي نستعليق و تحريري هم در اينجا قرار بدين ... :roll:
amir_s Active Member Aug 14, 2004 #5 iranexplorer.net گفت: من نميخوام لطفا برام نفرستين ممنونم کلیک کنید تا باز شود... خيلي با حال بود من كه كلك رو براي دانلود گذاشتم همينجا بگرديد ميبينيد
iranexplorer.net گفت: من نميخوام لطفا برام نفرستين ممنونم کلیک کنید تا باز شود... خيلي با حال بود من كه كلك رو براي دانلود گذاشتم همينجا بگرديد ميبينيد
saman_sweden Active Member Aug 14, 2004 #6 iranexplorer.net گفت: من نميخوام لطفا برام نفرستين ممنونم کلیک کنید تا باز شود... چرا پاسخ يه سوال را اينطوري ميدهي نا سلامتي مدير هستي نه كاربرمعمولي اخلاق مدير بايد نمونه باشه
iranexplorer.net گفت: من نميخوام لطفا برام نفرستين ممنونم کلیک کنید تا باز شود... چرا پاسخ يه سوال را اينطوري ميدهي نا سلامتي مدير هستي نه كاربرمعمولي اخلاق مدير بايد نمونه باشه
Salar Active Member Aug 22, 2004 #16 يعني تو اين ايران 70 ميليوني يه نرم افزاري كه نستعليق بنويسه...نه فقط با دوتا فونت! بلكه يه 7 يا 8 تايي باشه! هست همچین برنامه ای؟؟؟
يعني تو اين ايران 70 ميليوني يه نرم افزاري كه نستعليق بنويسه...نه فقط با دوتا فونت! بلكه يه 7 يا 8 تايي باشه! هست همچین برنامه ای؟؟؟
Alioffline Member Aug 22, 2004 #17 اقا يكي به من يه برنامه براي ساختن فونت معرفي كنه تا كار همه رو راه بندازم
mostafa_dadgar Member Aug 22, 2004 #19 يه نرم افزار هست به نام نستعليق يكي ديگخ هم هست به نام آرمين وآخري هم واژه نگار ولي هيچكدوم قابل دانلود كردن نيستن اگه خواستين ميتونيد آدرس بدبد براتون رايت كنم بفرستم البته رايگان
يه نرم افزار هست به نام نستعليق يكي ديگخ هم هست به نام آرمين وآخري هم واژه نگار ولي هيچكدوم قابل دانلود كردن نيستن اگه خواستين ميتونيد آدرس بدبد براتون رايت كنم بفرستم البته رايگان