فونت لیست باکس

mehrdadb

Member
من فونت لیست باکس رو از دیفالت برداشتم و رو یوزر گذاشتم و همون فونت رو هم امبدد کردم و دستور اینستال هم براش گذاشتم ولی وقتی برنامه اجرا می شه فونت رو نمی شناسه در صورتی که متن جدا با اون فونت درست اجرا می شه .
علت چیه؟؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
چندتا ممكن هست اشكال وجود داشته باشه !
در فونت‌هاي فارسي ، مثل فونت ياقوت ، خود فونت در پوشه‌ي ويندوز يك فونت هستش و نوع ضخيم اون هم يك فونت ديگه ...
امكان داره شما ضخبم رو انتخاب كرديد ، بعد فونت معمولي رو كپي كرديد.

تا بعد...!

mehrdadb

Member
نه سامان جان فونت من arial بولد بود و من هم arial بولد رو امبدد کردم و جواب نداد.

Saman

سلام
اگه ممكنه پروژتو بزار اينجا تا تستش كنيم.

تا بعد...!

mehrdadb

Member
آقا سامان پروژم بزرگه بخوام بذارم.
در لیست باکس یک قسمت هست که می شه فونت لیست باکس رو به دلخواه عوض کرد من با اینکه فونتی برای لیست باکس انتخاب کردم رو به پروزه امبدد کردم و اسکریپت نصب هم در استارت پیج گذاشتم ولی باز اون فونت در لیست باکس نمایش داده نمی شه (منظورم نمایش لیست باکس با اون فونته) در صورتی که در همون صفحه یک شئ تکست با اون فونت گذاشتم کاملا صحیح عمل می کنه .
اصلا سر در نمیارم.

mehrdadb

Member
مثلا سمپل زیر که در اون فونت لیست باکس رو billboard انتخاب کردم و فونت شی تکست هم همینه ولی موقع اجرا تکست درست نمایش داده می شه و لی لیست باکس نه؟
علت چیه؟

پیوست ها

• test.rar
    22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Saman

سلام
دوست عزيز Install font فقط براي نمايش هستش ، شما بايد فونت مورد نظرتون رو توي پوشه‌ي Font ويندوز كپي كنيد.
توضيح : Install Font فقط تا زماني فونت رو نگه ميداره كه پروژه باز باشه ، يعني فونت به هيچ وجه در فولدر فونت كپي نميشه...! شما بايد از دستور كپي استفاده كنيد.

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

Saman

ُسلام
يه مثال اينجا گذاشتم براي كپي ميتوني ببيني !

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا