سلام من به فونت فارسي نياز دارم جديد ممنونم:oops:
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 5, 2005 #3 لطفاً بیشتر توضیح بده به قول Merott به فونتی که اسمش جدیده نیاز داری یا فونت جدید می خوای تو چه مایه ای باشه ؟ نستعلیق؟ فانتزی؟ کتابی؟ واسه چه ویندوزی ؟!!!!! خیلی کم توضیح دادی!؟
لطفاً بیشتر توضیح بده به قول Merott به فونتی که اسمش جدیده نیاز داری یا فونت جدید می خوای تو چه مایه ای باشه ؟ نستعلیق؟ فانتزی؟ کتابی؟ واسه چه ویندوزی ؟!!!!! خیلی کم توضیح دادی!؟
M mnsr_nicscom Member Oct 5, 2005 #4 سلام اگه میشه لطفا به غیر از کلک و چلاپا فونت نستعلیق و فارسی قشتگی دارید معرفی کنید
Merott Active Member Oct 5, 2005 #5 mnsr_nicscom گفت: سلام اگه میشه لطفا به غیر از کلک و چلاپا فونت نستعلیق و فارسی قشتگی دارید معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... فكر نكنم بصورت مجاني بشه نستعليق نوشت... اما يه برنامهاي به اسم "خوشنويس" هست كه باهاش ميشه نستعليق نوشت.
mnsr_nicscom گفت: سلام اگه میشه لطفا به غیر از کلک و چلاپا فونت نستعلیق و فارسی قشتگی دارید معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... فكر نكنم بصورت مجاني بشه نستعليق نوشت... اما يه برنامهاي به اسم "خوشنويس" هست كه باهاش ميشه نستعليق نوشت.
godman Member Oct 6, 2005 #6 آقايان وشايد هم خانم ها ممنونم منظور من از فونت جديد نوع خاصي از فونت نبوده بلكه در كل گفتم