چه کسی نوع فونت تبلیغات بوتان که نوشته انتخابی مطمئن رو داره یا شعار امرسان زیبا جادار مطمئن
fire1360 Member Sep 25, 2011 #1 چه کسی نوع فونت تبلیغات بوتان که نوشته انتخابی مطمئن رو داره یا شعار امرسان زیبا جادار مطمئن
nima_dsnr کاربر VIP Sep 25, 2011 #2 من که یادم نمیاد چجوری بود اگه عکسی داری بزار البته فکر کنم از این فونتهای خودکاری بود اگه اون باشه یا دستی نوشته یا از مجموعه فونتهای خودکاری هست که در قسمت فونت بانک موجوده.
من که یادم نمیاد چجوری بود اگه عکسی داری بزار البته فکر کنم از این فونتهای خودکاری بود اگه اون باشه یا دستی نوشته یا از مجموعه فونتهای خودکاری هست که در قسمت فونت بانک موجوده.
fire1360 Member Sep 25, 2011 #3 منم یادم نمیاد ولی مشتری میخاد مثل اون باشه فونتهای خودکاری رو از کجا گیر بیارم
ArTaBaZ Well-Known Member Sep 25, 2011 #4 سلام دوست عزیز من چند تا لوگو از بوتان دیدم که زیرش نوشته بود "انتخابی مطمئن " ولی این فونت ها ساده بود اگه واقعا خودش باشه :فونت B Homa هست.
سلام دوست عزیز من چند تا لوگو از بوتان دیدم که زیرش نوشته بود "انتخابی مطمئن " ولی این فونت ها ساده بود اگه واقعا خودش باشه :فونت B Homa هست.
AliReza Bahrami مدیر انجمن Sep 25, 2011 #5 فونت هاي خودكار نويس و مدلهاي ديگه شبيه اون توي سري فونت mj هست كه از بخش ابزار ميتونيد دانلود كنيد