فونت این متن

SqwFlol3

Member
سلام بچه ها :)

خوبین؟!

یه دو تا تایپوگرافی تو فیسبوک دیدم خیلی خوشم اومده ، میخواستم بدونم فونت اینا اسمش چیه؟!

attachment.php

و این

attachment.php

:rose:

پیوست ها

• 600696_332555623486612_80047356_n.jpg
    600696_332555623486612_80047356_n.jpg
    56.8 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • 522299_114699252018992_1226740280_n.jpg
    522299_114699252018992_1226740280_n.jpg
    23 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:
فونت دومی که فونت فرهود است که برات لینکش رو گذاشتم ! فونت اولی رو نمیدونم باید توی ارشیوم سرچ کنم، این سایت رو معرفی میکنم جستجو کن حتما پیدا میکنی .

موفق باشی !

لینک دانلود فونت فرهود :s2.picofile.com/file/7163024622/Farhood.zip.html

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SqwFlol3

Member
فونت دومی که فونت فرهود است که برات لینکش رو گذاشتم ! فونت اولی رو نمیدونم باید توی ارشیوم سرچ کنم، این سایت رو معرفی میکنم جستجو کن حتما پیدا میکنی .

موفق باشی !

لینک دانلود فونت فرهود :s2.picofile.com/file/7163024622/Farhood.zip.html

مرسییییی ، کلا تاپیکی هست که فونت ها رو داشته باشه با پیش نمایش اینجا؟!

باید جسنجو کنید به احتمال زیاد باید باشه ولی توی سایت ها ، این سایت دراینجــا با پیشنمایش تمام فونت هارو داره !

موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nima_dsnr

کاربر VIP

موفق باشی !

لینک دانلود فونت فرهود :s2.picofile.com/file/7163024622/farhood.zip.html

این فونت اولش a داره و به این معنی هست که یک مجموعه هست.
مجموعش رو داری؟

Font Farsi Series A

این مجموعه شامل :
فونت فارسی دیوار نویسی به نام مسیر ( A Massir ) ، فونت فارسی شابلون ( A Shablon Cut) ، فونت فارسی خط خطی ( A Khat-Khati ) ، فونت فارسی گلدان ( A Goldan ) ، فونت فارسی پیراموز ( A Piramooz ) ،فونت فارسی فرهود برخواسته از شیوه تایپ توسط ماشین تحریر است ( A Farhood ) ،فونت فارسی ثلث ( A Thuluth ) ،فونت فارسی روضه با موضوع اسماء حضرت فاطمه زهرا ( A Roze ) ،فونت فارسی کربلا ( A Karbala ) ،فونت فارسی نصر ( A Nasr ) ،فونت فارسی دوئل( A Duel ) ،فونت فارسی میترا ( A Mitra ) ،فونت فارسی کردی ( A Kordi ) ،فونت فارسی فتنه ( A Fetne ) ،فونت فارسی بانو ( A Banoo )
این فونت ها به سادگی در نرم افزارهای تحت ویندوز از جمله مجموعه برنامه های CorelDRAW, Office, Adobe و غیره قابل اجرا می باشد.

این پک به صورت حرفه ای فشرده شده !

پیوست ها

• 7441_Font_Series_A.zip
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
آقا مرامتو عشقه.
من گفتم اگر داری برام بذار.
پس زحمت بکش یک نسخه (عین همین پست) توی تاپیک "فونت بانک" هم بذار که به درد همه میخوره.
بازم ممنون

لطف داری شما حــالا من و یکی از دوستان داریم یک کار سکرت میکنیم خیلی بدرد میخوره که مجموعه فونت داریم تهیه میکنیم تمام فونت های فارسی که حدودا 500 تا میشه با گروه بندی و دسته بندی میزارم توی مجید انلاین!

موفق باشید :wink:

SqwFlol3

Member
آقا دمت گرررررررم ، من دقیقا دو تا قونتی که لازم داشتم پیدا کردم ، من اون فونت نبی رو داشتم ، فکر میکردم اون فونت نیریزی همون نبی هست که دست کاری شده :d

جدیدترین ارسال ها

بالا