این فونت نیست ... ساخته شده
اما با ترکیبه یه سری فونت و اون چیزی که لیلی داد میتونی اینو در آری
شنبه گذشته گزارشي تحت عنوان «چرايي طراحي لوگو در شركتهاي خودروساز» درج شده بود كه در آن طراح آرم شركت سايپا، ابراهيم حقيقي اعلام شده بود.
اسدا... امين، مدير روابط عمومي سابق سايپا طي جوابيه به دفتر روزنامه جوابيهاي بدين مضمون ارسال كرده است.
نظر به اينكه در زمان طراحي آرم مذكور اينجانب به عنوان مدير روابط عمومي شركت سايپا از طرف مديريت وقت سايپا (آقاي تورج منصور) عهدهدار پيگيري چگونگي طراحي آرم سايپا بودم، لازم است يادآوري كنم؛ طراح آرم مذكور آقاي مرتضي مميز است.
همچنين طرح مذكور از نظر طراح چهارمين طرح ايشان (به لحاظ رتبهبندي) در طرحهاي صورت گرفته محسوب ميشود، ولي چون مورد توجه مديريت وقت سايپا قرار گرفت از طرف آقاي مميز پذيرفته شد.
اما مفهوم اين لوگو به اين ترتيب است كه ورود مواد اوليه از 3 جهت به صورت 3 فلش به داخل و خروج محصول كامل شده از 3 جهت كه نماد تكميل اتومبيل است. همچنين مقرر شد رنگ لوگو به رنگ نارنجي و رنگ فونت سايپا به صورت آبي لاجوردي باشد. طراحي فونت سايپا نيز (لاتين و فارسي) توسط آقاي كوروش شيشهگران صورت پذيرفت. استاد ابراهيم حقيقي به عنوان مشاور تبليغاتي آن موقع هماهنگكننده موارد خواسته شده بودند.
منبع : Phalls.com
منم همین گفتم سبحان جانپس ظاهرا فونت هست . حالا چجوري ميشه و از كجا ميشه گير آورد ديگه نميدونم
ميشه فونتشو برام بزاريشباهت زیادی به monox extra bold داره...شاید "i" رو تغییر داده باشن چون فقط تفاوتش توی حرف "i" هستش
اين رو خودم داشتم ولي s و p خيلي فرق دارهاینو پیدا کردم نمی دونم اونیه که میخوای یا نه
شايد هم فونتي باشه كه يكبار استفاده شده و الان به فرمايش شما شده فونت سايپا . بعيد مي دونم طراحي فونت كرده باشن.این فونتیه که طراح مخصوصه سایپا ساخته و الان اسمش شده فونته سایپا
شما لطف داريد ولي مشكل اينجاست كه همين فونتو براي نوشتن كلمه saipa yadak و چند كلمه ديگه هم مي خواموکتورشو فکر می کنم داشته باشم، میخای
اما خودت منبع وکتوری
زود باش تا سارا و مایا ندیدن بگو کوروش کیه کچل؟ :دیکوروش
چرا بعید میدونی .... شرکتها و کمپانی های بزرگ معمولن این کارو میکننبعيد مي دونم طراحي فونت كرده باشن.
...لاجوردي باشد. طراحي فونت سايپا نيز (لاتين و فارسي) توسط آقاي كوروش شيشهگران صورت پذيرفت. استاد...
مگه اینجا کارخونه تولید به مصرفهبابا كارم گيره ها !!!!!!!
انشا که نمی خوای بنویسی باهاش
تمبلگفتم كه لغاتي كه مي خوام بنويسم زياده براي همين نمي تونم از اجرا و ور رفتن استفاده كنم
ها. يذره شبيه ئه arial rounded mt bold هم هست ! چه اسم كوچيكي داشت:دي
ببين، من خداي فونت ام ! چكينگ ئه فونت هام يه 1 ساعتي طول كشيد، هيچكدوم نبود !
يذره زشت نيست موقع طراحي لوگو، ملت گرافيست از فونت آماده استفاده كنن؟ 100% باهاش ور رفته كه اين شده...
اگه ميخواي بذارم اون فونته رو ...
موفق باشي.