فولدر تبلیغاتی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام. این طرح رو در یک تاپیک دیگه چند وقت پیش قرار داده بودم. از اون روز به بعد طرح خیلی تغییر کرد . فردا قرار هست کار برای چاپ بره گفتم قبلش اینجا قرار بدم تا دوستان هم نظری قبل از چاپ مجدد داشته باشند. کار 12 صفحه هست به صورت فولدر. 3 صفحه رو انتخاب کردم و اینجا قرار دادم

6tl5ox.jpg

mmtvuu.jpg

2cyfpmg.jpg

ghafeleh

Member
کارت بازم مثل همیشه خیلی زیبا و قشنگ شده لطف کن و اگه می تونی آموزش این پرچم را به من بگو و می دونم که بیان کردن این مطلب در این بخش ممنوع می باشد اینو که دیدم یادم افتاد ...

Erfan

Active Member
سلام مهدی جان ....

میگم مهدی جان میشه عکسات رو به صورت کوچیک توی فروم بذاری تا ماهایی که با اینترنت نفتی کار میکنیم صفحه بتونه واسه ما لود بشه ...

اینجوری که شما میذاری یه هفته طول میکشه صفحه بیاد بالا ....

مرسی ..

موفق باشید.
عرفان

Morteza76

Member
عال عالی عالی
راستی یادته دنبال اون پرچم افغانستان که مثل پرچم ایران باشه می گشتی (پیچ پیچی) آخر چیکارش کردی؟

memol_515

Active Member
كارت خيلي قشنگ شده. تركيب رنگ فوق‌العاده است !

من كه ايرادي نميبينم.اميدوارم توي چاپ هم خوب دربياد

موفق باشي

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کارت بازم مثل همیشه خیلی زیبا و قشنگ شده لطف کن و اگه می تونی آموزش این پرچم را به من بگو و می دونم که بیان کردن این مطلب در این بخش ممنوع می باشد اینو که دیدم یادم افتاد ...

مرسی دوستم. لطف داری. عرض کنم که پرچم ایران که آمادش در همین تالار فوتوشاپ بود. پرچم افغانستان رو هم یکی از دوستان برای زحمت کشید ساخت. فایل Psd هم اتفاقا هست که هر پرچمی رو که بخواین می تونید باهاش در بیارید . ممول فکر کنم بتونه لینکه آموزشش رو زود تر از من پیدا کنه همین جا لینک بده

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[erfan];688136 گفت:
سلام مهدی جان ....

میگم مهدی جان میشه عکسات رو به صورت کوچیک توی فروم بذاری تا ماهایی که با اینترنت نفتی کار میکنیم صفحه بتونه واسه ما لود بشه ...

اینجوری که شما میذاری یه هفته طول میکشه صفحه بیاد بالا ....

مرسی ..

موفق باشید.
عرفان

چشم حتما رعایت میکنم. راستی نظرت رو در مورد کار نگفتی.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
عال عالی عالی
راستی یادته دنبال اون پرچم افغانستان که مثل پرچم ایران باشه می گشتی (پیچ پیچی) آخر چیکارش کردی؟

قریان شما من برم بسیار - پرچم رو هم بچه های تالار زحمت کشیدن. لینکش رو پیدا می کنم قرار می دم.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
كارت خيلي قشنگ شده. تركيب رنگ فوق‌العاده است !

من كه ايرادي نميبينم.اميدوارم توي چاپ هم خوب دربياد

موفق باشي

مرسی ممول جان. این از اون کارهاست که دستم در هزینه کردن برای چاپ باز هست. کار رو روی گلاسه براق با لایه یووی براق چاپ می کنم. روی جلد رو هم سلفون تکه تکه کار میکنم.

ghafeleh

Member
عزیز جون این psd فایل پرچم را چکار کردی
لطف کنید برام پیدا کنید

ghafeleh

Member
اگه نمی خواید بزارید بگید نمی خوام دیگه تا منم یه فکری برای کارم بکنم....

mojifree

New Member
سلام مهدی جان ،کلا کار قشنگی شده،بهت تبریک میگم، طبق تجربه این رنگ های انتخابی توی چاپ هم سربلند از آب در می یاد،همیشه موفق باشی

mehdinasiri

پارس لند گروپ

جدیدترین ارسال ها

بالا