فوری فوری

maral11645

New Member
من می خوام وقتی کاربر روی فایل پی دی اف کلیک کرد پنجره open/save/closeمربوط به دانلود باز شود
با گذاشتن تگ <A برای هر فایلی (مثلا فایلهای صوتی یا pdf و یا ...) اگر بر روی سیستم نرم افزاری پیش فرض قادر به خواندن آن نوع از فایل باشد توسط مرورگر به آن فایل هدایت می گردد (مثلا در مورد فایلهای pdf برنامه acrobat reader در همان پنجره (محیط مرورگر) فایل موردنظر شما را باز می کند و ......)
و من نمی خواهم فایل در مرور گر یا برنامه مربوطه باز شود .می خواهم وقتی برروی فایل کلیک شد پنجره open/save/closeمربوطه باز شود ؟
برنامه با html نوشته شده اگر احتیاج به کدهای pdfیا ... برای مدیریت دانلود دارد لطفا کدهای آن را به من بدهید و همینطور اینکه در کجای و کدام قسمت کدهای html باید بنویسم
با تشکر

T.Rafigh

Member
سلام
من فکر می کنم شما همچین کاری رو برای pdf نمی تونی انجام بدی. اگر روی سیستم کاربر نرم افزار مربوطه نصب باشه، فایل باز میشه و کاربر میتونه فایل رو در صورت تمایل ذخیره کنه در غیر اینصورت پنجره دانلود میاد.
این کار فقط روی فایلهای exe , zip یا rar یا فرمتهای فشرده سازی دیگه انجام میشه . پس شما باید فایلتون exe یا zip یا ... باشه.

bahy_my

Active Member
شما می تونی این کار رو با زبان سرور سایدی مثل php انجام بدین که مستلزم آشنا بودن با این زبانه.
چند وقت پیش هم یه تاپیک در همین مورد در انجمن php مطرح شد.

maral11645

New Member
سلام
اگه ممکنه کدهای php مربوط را برایم بگذارید و نحوه گذاشتن اون کدها را در فایل htmlبه من بگویید
ممنون

bahy_my

Active Member
سلام
گفتم که باید یه آشنایی داشته باشین.
بهتره تو همون تاپیکه دنباش بگردین.
یه سرچ کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا