فوری فوری فوری (در مورد اینکه می خوام تب بالای صفه وب ....

sh-honar

New Member
سلام
من می خوام بالای صفحه وبی که دارم بصورت تب باشه مثله پنجره properties ویندوز باشه که وقتی روی هر تب کلیک می کنم صفحه اون باز بشه و بتونم تب های دیگه رو ببینم .
:sad: متشکرم

h.khafan

Active Member
آخرین ویرایش:

sh-honar

New Member
ممنونم حامدجان الان دیدمش فکر می کنم اون چیزی باشه که می خوام . خیلی کمکم کردی.

sh-honar

New Member
حامد جان من برنامه رو دانلود کردم ولی نمی توانم باهاش کار کنم می تونی برام یه توضیحی بدی اون تمپلتایی که خودش گذاشته همش تب منو ولی من آژاکسشو می خوام ولی هر کاری کردم نتونستم اونو بردارم می شه کمک کنی چه جوری بیارمش ؟؟؟

h.khafan

Active Member
حامد جان من برنامه رو دانلود کردم ولی نمی توانم باهاش کار کنم می تونی برام یه توضیحی بدی اون تمپلتایی که خودش گذاشته همش تب منو ولی من آژاکسشو می خوام ولی هر کاری کردم نتونستم اونو بردارم می شه کمک کنی چه جوری بیارمش ؟؟؟

سلام:

من چند وقته با برنامه کار نکردم ولی یادمه باید یه کاری تو فایل جاوایی که میسازه انجام بدی و عکسهارو هم به اونجا کپی کنی.

البته چون نسخه ی رایگان برنامه هست اینجوریه.

به محز اینکه قلقش اومد دستم برات مینویسم.

موفق باشی

h.khafan

Active Member

راستی منظورت از اینکه تمپلتایی که خودش گذاشته همش تب منو ولی من آژاکسشو می خوام دقیقا چیه !!؟

جدیدترین ارسال ها

بالا