فواید خوردن تخم هندوانه

nirvana6565

New Member
خوردن تخمه هندوانه

ممکن است عادت داشته باشید هنگام غذا خوردن آنها را تف کنید - مسابقه تف تف دانه ، هرکسی؟ برخی افراد فقط بدون دانه انتخاب می کنند. اما ارزش غذایی تخمه هندوانه ممکن است شما را متقاعد کند.
دانه های هندوانه کالری کمی دارند و از نظر مواد مغذی متراکم هستند. وقتی برشته می شوند ، ترد می شوند و به راحتی می توانند جایگزین سایر میان وعده های ناسالم شوند.

1. کم کالری
یک اونس مغز تخمه هندوانه حاوی تقریبا 158 کالری است. این مقدار خیلی کمتر از یک اونس چیپس سیب زمینی Lay (160 کالری) نیست ، اما بیایید نگاهی به آنچه که یک اونس تشکیل می دهد ، بیاندازیم.

یک مشت بزرگ تخمه هندوانه حدود 4 گرم وزن دارد و فقط 23 کالری دارد. بسیار کمتر از یک کیسه چیپس سیب زمینی!

2. منیزیم
منیزیم یکی از چندین ماده معدنی موجود در تخمه هندوانه است. در یک وعده 4 گرمی ، 21 میلی گرم منیزیم دریافت می کنید که 5 درصد ارزش روزانه است.

موسسه ملی بهداشت (NIH) به بزرگسالان توصیه می کند روزانه 420 میلی گرم از این ماده معدنی دریافت کنند. منیزیم برای بسیاری از عملکردهای متابولیک بدن ضروری است. همچنین برای حفظ عملکرد اعصاب و ماهیچه ها و همچنین ایمنی بدن ، قلب و استخوان لازم است.

3. آهن
یک مشت تخمه هندوانه حاوی حدود 0.29 میلی گرم آهن یا حدود 1.6 درصد از ارزش روزانه است. ممکن است زیاد به نظر نرسد ، اما NIH فقط به بزرگسالان توصیه می کند که 18 میلی گرم در روز دریافت کنند.

آهن یکی از اجزای مهم هموگلوبین است - اکسیژن را از طریق بدن منتقل می کند. همچنین به بدن شما در تبدیل کالری به انرژی کمک می کند.

با این حال ، دانه های هندوانه حاوی فیتات هستند که باعث کاهش جذب آهن و کاهش ارزش غذایی آنها می شود
4. چربی های "خوب"
دانه های هندوانه همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب تک غیر اشباع و چند غیر اشباع هستند - یک مشت بزرگ (4 گرم) به ترتیب 0.3 و 1.1 گرم را تأمین می کند.

به گفته انجمن قلب آمریکا ، این چربی ها در محافظت در برابر حمله قلبی و سکته مغزی و کاهش سطح کلسترول "بد" در خون مفید هستند.

5. روی
دانه های هندوانه همچنین منبع خوبی از روی هستند. آنها حدود 26 درصد از ارزش روزانه را در یک اونس یا 4 درصد DV را در یک مشت بزرگ (4 گرم) تأمین می کنند.

روی یک ماده مغذی مهم است که برای سیستم ایمنی ضروری است. همچنین لازم است برای:

سیستم های گوارشی و عصبی بدن
رشد و تقسیم سلولی
حس چشایی و بویایی شما
با این حال ، درست مانند آهن ، فیتات ها جذب روی را کاهش می دهند.

نحوه پخت آنها
تفت دادن تخمه هندوانه آسان است. فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید و دانه ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. فقط 15 دقیقه طول می کشد تا پخته شوند ، اما ممکن است بخواهید آنها را در نیمه راه هم بزنید تا تردی یکنواختی حاصل شود.

شما می توانید با افزودن کمی روغن زیتون و نمک ، یا پاشیدن دارچین و کمی گردگیری شکر ، طعم آنها را بهتر کنید. اگر طعم بیشتری را ترجیح می دهید ، می توانید آب لیمو و پودر چیلی یا حتی فلفل قرمز را اضافه کنید.

غذای آماده
تخمه هندوانه فواید زیادی برای سلامتی دارد. اگرچه ممکن است مقادیر برخی مواد معدنی و ویتامین ها در آنها کم به نظر برسد ، اما هنوز بسیار ترجیح می دهند به چیپس سیب زمینی و سایر تنقلات ناسالم.

میزان تغذیه ای که از دانه های هندوانه دریافت می کنید تا حد زیادی به میزان خوردن آن بستگی دارد. از آنجا که آنها کوچک هستند ، شما باید مقدار زیادی غذا بخورید تا از مزایای قابل توجه آنها برخوردار شوید.

با این حال ، وقتی ارزش غذایی آنها را با سایر تنقلات مقایسه می کنید ، دانه های هندوانه بسیار جلوتر می آیند.

برای خرید بذر هندوانه کلیک کنید
 

پیوست ها

  • 1631814717234.png
    1631814717234.png
    312 بایت · بازدیدها: 1
  • 1631814738387.png
    1631814738387.png
    312 بایت · بازدیدها: 1
  • 1631814787632.png
    1631814787632.png
    312 بایت · بازدیدها: 1
  • 1631814804980.png
    1631814804980.png
    312 بایت · بازدیدها: 0
  • 1631814821630.png
    1631814821630.png
    312 بایت · بازدیدها: 0
  • 1631814854122.png
    1631814854122.png
    312 بایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا