فلش Open Source

amir_s

Active Member
دوست من یه توضیحی چیزی بده ...
اینکه میای و پست خالی میدی خیلی جالب نیست .

khorzu

Member
ببخشيد اما فكر مي كردم اين شكلك لعنتي مي تونه منظورم رو منتقل كنه . اينكه خيلي دنبال چيزي باشي اما يكي يهو بهت بگه كاش اون چيزي كه خيلي مي خوايش اصلا نبود . خب اگر هست پس چرا نيست .
البته من خودم بيشتر تحقيق كردم و يك كتاب راجع به flash Open Source پيدا كردم كه دارم مي خونمش . راستي قبول شدنت رو بهت تبريك ميگم اما هيچ وقت دانشگاه اون چيزي نيست كه مي خواي !

51JRwqb3twL._SL500_BO2,204,203,200_PIsitb-dp-500-arrow,TopRight,45,-64_OU01_AA240_SH20_.jpg

يك راهنماي حياتي براي توسعه flash Open Source : اگه ازش چيزي سر در آوردم همين جا مي گم . اگه بشه ميشه حكايت همون كه خودش مي پرسيد و خودش هم جواب مي داد مگر اينكه شما هم يه چيزي بگيد :sad:

آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
آها ....
من این کتاب رو تا حالا ندیدم ...
اما چیزی که وقتی شما گفتی Open Source به نظرم رسید ... فرمت SWF بود ...
همونطور که می دونید Macromedia یا همون Adobe فرمت SWF رو OpenSource قرار داده ... به طوری که شما می بینید نرم افزار های زیادی هستن که می تونن خروجی SWF بدن ... مثلا همین SWISH ( لعنت الله علیه !!! ) ... حتی برای Php هم Extension های نوشته شده که می تونن فایل SWF تولید کنن ... مثل ming ... اگر کار کرده باشید متوجه منظورم می شید .

ممنون.

khorzu

Member
نتیجه جستجو ها راجع به flash Open Source داره به جاهای خوبی می رسه البته در حدی نیست که اشراف کامل داشته باشم . اگه مدیران صلاح می دونند یه تاپیک آموزش گروهی راجع به این موضوع باز بشه .
من هم دارم یک مقدمه درخور واسش آماده می کنم همراه با منابع و ابزار ها .
لطفا نظر بدید .:idea:

force

Member
سلام:
دوست خوبم خوب منم اولش اشتباه فکر کردم,منظورم رو که میفهمی ...................منتظر تحقیقاتت هستیم,:rose:

amir_s

Active Member
خرزو جان ... اگر ممکنه اول یه مقدارکی توضیح به من بده ... توی پی ام ... ببینیم جاش کجاست ...

جدیدترین ارسال ها

بالا