سلام.
کاربران قدیمی ماکرومدیا فلش یادشون هست که موقعی که ماکرومدیا را نصب می کردیم به همراه اون یک فلش پلیر هم روی سیستممون نصب می شد که می تونست فایل های swf را فارغ از محیط مرورگر وب پخش کنه.
البته اون فلش پلیر می تونست جداگانه هم نصب بشه بدون نصب ماکرومدیا فلش.
اما پس از تغییر مالکیت ماکرومدیا به ادوب، دیگر چنین چیزی وجود نداره.
خیلی جستجو کردم و چیزی مثل سابق پیدا نکردم که کار من را انجام بده.
البته پلیرهای جدیدی پیدا کردم که همگی فایل های swf را پخش می کنن، ولی هیچ کدام کار همان فلش پلیر ماکرومدیای خودمون را نمی کنن.
به عنوان نمونه چند فایلی از قدیم در آرشیوم دارم که یادم است به خوبی اجرا می شدن. کلیپ و نماهنگ بودند. بعضی هایشان هم بازی های فلش هستند. تک و توک به روش باز کردن در مرورگر وب باز می شن ولی همه شون نه.
مخصوصا چند تا از نماهنگ ها.
کسی راهی برای باز کردن فایل های swf قدیمی می شناسه؟
یا آیا کسی همان ماکرومدیا فلش پلیر سابق را داره؟ برای دانلود؟
کلن م یخوام ببینم این مسئله برای کسی دیگه به غیر از من هم مطرح هست و ذهن کسی را به خودش درگیر کرده یا نه؟
باید چیکار کنیم اگه همون فلش پلیر سابق خودمون را بخوایم؟
کاربران قدیمی ماکرومدیا فلش یادشون هست که موقعی که ماکرومدیا را نصب می کردیم به همراه اون یک فلش پلیر هم روی سیستممون نصب می شد که می تونست فایل های swf را فارغ از محیط مرورگر وب پخش کنه.
البته اون فلش پلیر می تونست جداگانه هم نصب بشه بدون نصب ماکرومدیا فلش.
اما پس از تغییر مالکیت ماکرومدیا به ادوب، دیگر چنین چیزی وجود نداره.
خیلی جستجو کردم و چیزی مثل سابق پیدا نکردم که کار من را انجام بده.
البته پلیرهای جدیدی پیدا کردم که همگی فایل های swf را پخش می کنن، ولی هیچ کدام کار همان فلش پلیر ماکرومدیای خودمون را نمی کنن.
به عنوان نمونه چند فایلی از قدیم در آرشیوم دارم که یادم است به خوبی اجرا می شدن. کلیپ و نماهنگ بودند. بعضی هایشان هم بازی های فلش هستند. تک و توک به روش باز کردن در مرورگر وب باز می شن ولی همه شون نه.
مخصوصا چند تا از نماهنگ ها.
کسی راهی برای باز کردن فایل های swf قدیمی می شناسه؟
یا آیا کسی همان ماکرومدیا فلش پلیر سابق را داره؟ برای دانلود؟
کلن م یخوام ببینم این مسئله برای کسی دیگه به غیر از من هم مطرح هست و ذهن کسی را به خودش درگیر کرده یا نه؟
باید چیکار کنیم اگه همون فلش پلیر سابق خودمون را بخوایم؟