فلدر در فايلهاي فشرده...

ubuntu

Member
من يه مشکلي دارم که مي خواهم از شما بپرسم. خواهش مي کنم جواب بديد. مخصوصا افرادي مثل آقاي SilverCover. چون ايشون در اين زمينه زياد فعاليت داشته اند:
اگه چند وقت پيش مثال آقاي Silvercover رو ديده بوديد مي دونيد که ايشون تونستن يه برنامه براي فشرده سازي فايل ها به فرمت هايي مانند Zip و Rar بسازند. ولي برنامه ايشون هرچي فايل توي فولدر و زيرفولدرهاي اون پرونده بود رو ليست مي کرد و مي ريخت توي اون فايل فشرده شده. حالا من نياز دارم که زيرفولدرهاي اون پرونده رو هم با تمام فايل‌هاي توش با هم بريزم توي فايل فشرده. اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم. حالا هرکه مي دونه خواهشمندم کمکم کنيد.:cry:

silvercover

کاربر متخصص
شما میخاین یه پوشه به همراه محتویاتش رو فشرده کنین یا نه یه فایل فشرده دارین و قصد دارین یه فولدر جدید به همراه محتویاتش رو به اون اضاف کنید؟

ali guard

Member
من هرجند فارسيمون خوب نيست با نظر من ميخواد فلدرها در فايلى زيب بازكنات از طريق اوتورن

ubuntu

Member
اولي يا دومي؟...

شما میخاین یه پوشه به همراه محتویاتش رو فشرده کنین یا نه یه فایل فشرده دارین و قصد دارین یه فولدر جدید به همراه محتویاتش رو به اون اضاف کنید؟
منظور من بيشتر همون اولي بود. يعني يه پوشه با مخلفاتش رو فشرده کنم. ولي اگه دومي رو هم بلد هستيد بدم نميباد ياد بگيرم:d:)

جدیدترین ارسال ها

بالا