فكر مي كنيد نسخه جديد سايت چه رنگي باشد بهتر است ؟

فكر مي كنيد نسخه جديد سايت چه رنگي باشد بهتر است ؟

• همين رنگ فعلي سايت اما تيره تر

رای: 0 0.0%
  • همين رنگ فعلي سايت اما روشن تر

• سبز

• زرد

• مشكي

• قرمز

• آبی

• مجموع رای دهندگان
    7

ady_constantine

Active Member
آقا زرد داريم تا زرد !!!
سبز داريم تا سبز !!!
آبي داريم تا آبي !!!!!
و ....
بنظر من نميشه نظر داد !!!!

Pooriya_Online

Active Member
من نظرم آبي نفتي بود كه اشتباها يه گزينه ديگه رو زدم... براي همين اينجا رنگ مد نظرم رو مينويسم...

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا بابك سلام
به نظر من هيچ رنگي نميتونه جاي رنگهاي اصلي و فعلي سايت رو بگيره به نظر من در قالب فعلي كارتون از نظر رنگ پردازي بي نقص و عاليه! چرا چون يك كاربر اگه چند ساعت مداوم توي سايت و انجمن هاي مختلف بگرده دچار سر درد و خستگي چشم نميشه. به نظر من رنگهاي فعلي بهترين رنگها هستند و اگه از همينا استفاده بشه و چند تا رنگ ديگه هم به همينا اضافه بشه ديگه نور علي نور .
در ضمن از 4 تا مقاله اي كه براي آقا مجيد فرستادم فكر ميكنم Aqua Plastic يه ايراد جزيي داره اگه خودتون زحمتش رو بكشيد ممنون ميشم وگر نه اگه برام ميلش كنيد تا خودم اصلاحش كنم بازم ممنون ميشم( الان در مسافرتم دسترسي به اصل مقاله ندارم).

قربان شما
سايان

amir_s

Active Member
رنگ هاي تيره بهتره ولي تكراري نباشه بهتره در ضمن اقا بابك اگر يه كم طراحي جديد نرم تر باشه بهتره
گوشه هاي تيز رو نرم كنيد
فقط پيشنهاد بودها

Amini

New Member
سلام
رنگ فعلي خوبه به شرطي كه كمي روشنتر بشه يعني يكمي زنده تر بشه . در هر صورت اميدوارم مثل هميشه موفق باشيد.

davoodvajdi

Member
بنظر من رنگ ابي بهتر هم از لحاظ تاثير يادگيري روي ذهن و كلا ارامشي كه به انسان ميده مي گيد نه بريد سايت ماكروسافت و يا همين رنگ ابي xp و اگه باز هم قبول نداريد برييد از گرافيست هاي ماكروسافت بپرسيد
آسماني باشيد با اندكي ابر سفيد؟؟؟؟؟؟؟

Mohi

Member
آقا بابك ...

مثلا زرد خالي كه نميشه ... به نظر من بايد تركيب رنگها رو بپرسيد ...

من نارنجي خيلي دوست دارم نارنج و پرتقال هم خيلي دوست دارم.

ولي مي‌دونم هيچ وقت سايت نارنجي نخواهد بود.
خيلي كج سليقه هستم نه؟

بابك جان دوباره سلام.
من در مورد رنگ ها رفتم يه تحقيق تقريبا كاملي به عمل آوردم و به اين نتيجه رسيدم كه رنگ قهوه‌اي مناسب ترين است جون از نظر روانشناسان قهوه‌اي اعتماد بخش ترين رنگ است و كاربري كه براي اولين بار به سايت مياد با ديدن يه سايت اين رنگي براي خواندن مطالب ديگر جذب مي‌شه.
به نظر من قهوه‌اي براي مجيد آنلاين فوق العاده است نه؟ نظرتون رو راجع به قهوه‌اي بگيد.

بابك جان جرا اون سه تا نقطه معروفت رو اول و آخر تاپيكت نزدي؟

MrMohi

Active Member
من میگم دیگه رنگ نزنیم ! ... جاش کاغذ دیواری کنیم...
biggrinclarifils.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا