سلام دوست عزیز قضیه جشنواره چیه کی و کجاست ؟ میشه در موردش توضیح بدی ؟
اما در مورد کار
رندر خوب گرفتن چند در صد کم خیلی کمش مربوط میشه به خروجی نهایی مگر نه کیفیت کار الان کاری که گذاشتید خیلی خیلی کمه از مدلینگ بگیر تا تکستچر و محیط و ریگینگ شما یه سر به گالری تو همین فروم بزن ببین سطحه یه کار معمولی چقدر بالاتر از کاریه که شما گذاشتید چه برسه به جشنواره البته از نوع گفتارم ناراحت نشو دوست من چون منم که اول کار اومده بودم تو این انجمن اول یه ذره انتقاد ناپذیر بودم اما انتقادا این فروم حرف نداره واقعا رو آدم تاثیر میزاره چون هیچیش از رو قصدا قرض نیست همش از رو لطف و برادریه و بهتر شدن کار ...
الان این آدم دستش مثل یک تکه چوب زده بیرون رنگ آمیزیش که افتضاح مبلی که جلوشه خیلی کوتاهه اون آدمه باسنش مثل پارچه شده بدنش خیلی تغییر فرم داده در حالت خم شدن محیط بیرون اصلا قشنگ نیست نه شبه نه روزه دیوار تکستچرش افتضاح همه ی لبه ها تیز و ...
و اما در مورد رندر بگم فکر نکنم کسی تو پروژه اونم واسه جشنواره بیاد از مایا سافتویر استفاده کنه معمولا از منتال ری یا وی ری استفاده می کنند که منتال مخصوص انیمیت هست شما اول به قول اساتید همین سایت بیایید متریال همه ی اشیا رو خوب تنظیم کنید بپزونیدشون خیلی زیبا بعدش بیایید جدا جدا ازشون تست رندر بگیرید بعدش رندر ماله آخر کاره شما الان این کار را به صورت انیمیت در آوردیش که می خوای رندرش را شروع کنی ؟ اگه هنوز شروع نکردی از من میشنوی یه کار خوب نمی تونه تو یک ماه انجام بشه مگر این که مثله یک ماشین کار کنید تا تموم بشه راستی می خواید کارتون چند ثانیه باشه اطلاعات بیشتر بدید تا بیشتر راهنمایی بشید راستی در مورد مکان محل و تاریخ جشنواره هم لطفا توضیح یادتون نره موفق باشید