فقط یه سوال ضروری

hameddaite

Member
بهترین نوع فرمت و تنظیمات خروجی گرفتن در مایا از نوع maya software چیه؟؟؟؟؟
این عکس فرمتش jpg است.pixel:2048*1562.وshading و max shading بهترتیب 10و12 است ray trace اون روپیشفرض (6.2.1)است.
آیا خوبه؟؟؟؟؟؟لطفا اشکالات خروجی گرفتن من رو بگیرید ممنون.من این انیمیشنو تا یه ماهه دیگه باید بسازم و تو جشنواره شرکت کنم.

پیوست ها

• hamed.jpeg
    hamed.jpeg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 29
وات؟؟؟
تو جشنواره ؟ این ؟ مطمئنی ؟

اینو با مایا ساختی ؟ خیلی خشک نیست به نظرت ؟ یکم بیشتر رو مدل سازیت کار کن

سلام دوست عزیز قضیه جشنواره چیه کی و کجاست ؟ میشه در موردش توضیح بدی ؟
اما در مورد کار
رندر خوب گرفتن چند در صد کم خیلی کمش مربوط میشه به خروجی نهایی مگر نه کیفیت کار الان کاری که گذاشتید خیلی خیلی کمه از مدلینگ بگیر تا تکستچر و محیط و ریگینگ شما یه سر به گالری تو همین فروم بزن ببین سطحه یه کار معمولی چقدر بالاتر از کاریه که شما گذاشتید چه برسه به جشنواره البته از نوع گفتارم ناراحت نشو دوست من چون منم که اول کار اومده بودم تو این انجمن اول یه ذره انتقاد ناپذیر بودم اما انتقادا این فروم حرف نداره واقعا رو آدم تاثیر میزاره چون هیچیش از رو قصدا قرض نیست همش از رو لطف و برادریه و بهتر شدن کار ...
الان این آدم دستش مثل یک تکه چوب زده بیرون رنگ آمیزیش که افتضاح مبلی که جلوشه خیلی کوتاهه اون آدمه باسنش مثل پارچه شده بدنش خیلی تغییر فرم داده در حالت خم شدن محیط بیرون اصلا قشنگ نیست نه شبه نه روزه دیوار تکستچرش افتضاح همه ی لبه ها تیز و ...
و اما در مورد رندر بگم فکر نکنم کسی تو پروژه اونم واسه جشنواره بیاد از مایا سافتویر استفاده کنه معمولا از منتال ری یا وی ری استفاده می کنند که منتال مخصوص انیمیت هست شما اول به قول اساتید همین سایت بیایید متریال همه ی اشیا رو خوب تنظیم کنید بپزونیدشون خیلی زیبا بعدش بیایید جدا جدا ازشون تست رندر بگیرید بعدش رندر ماله آخر کاره شما الان این کار را به صورت انیمیت در آوردیش که می خوای رندرش را شروع کنی ؟ اگه هنوز شروع نکردی از من میشنوی یه کار خوب نمی تونه تو یک ماه انجام بشه مگر این که مثله یک ماشین کار کنید تا تموم بشه راستی می خواید کارتون چند ثانیه باشه اطلاعات بیشتر بدید تا بیشتر راهنمایی بشید راستی در مورد مکان محل و تاریخ جشنواره هم لطفا توضیح یادتون نره موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

hameddaite

Member
جشنواره ی فیلم رشد که اول فرور دین برگزار میشه 42 یا 43 دورش هست.
مدت این انیمیت 6 دقیقه است در مورد مرگ مغزی و اهدای عضو .
اون پسری که تو اون عکس دیدی داش بند کفششو میبست اسمش سعید و میخواد بره بیرون که تو راه برگشتن به خونه تصادف میکنه و مرگ مغزی میشه...
من 80 dvd آموزش زبون مادر گرفتم ولی وقت نکردم بهشون سر بزنم.
میتونی پارامترای تنظیمات mentalrey رو واسم توضیح بدی؟؟؟

agira3d

کاربر VIP
سلام به همه:rose:
دوست من شما باید بیشتر دقت کنی.محیط انیمیشن خیلی خالییه .تکسچرها خوب نیستن .کاراکترها شیدینگ ندارن .خط برش uv ها رو fix نکردی.کیفییت textur ها پایین.فکر نکنم با mental ray هم بتونی رندر خوبی از این محیط بگیری!!!
این یه انیمیشن 1دقیقه ی بود که 2 ماهه پیش ساختم دوستان اشکالات رو گفتن منم دیگه حلشون نکردم چون یه کار دیگه انجام میدم ؟؟؟
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=180554

hameddaite

Member
شادینگ ندارن یعنی چی؟؟
این عکسو ببین خوبه یه جای دیگه از همئن اینمیشن.توی این عکس از حالت depth of field استفاده کردم خوبه؟؟

پیوست ها

• Ekhtetamiye.31.jpg
    Ekhtetamiye.31.jpg
    30.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
سلام پارامترا منتال ری هر کدوم بستگی به کار داره یه چیزه کلی نیست بستگی به 1000 تا چیز داره تو پروژه منظور از شادینگ(shading) هم همون متریاله که به اشیا دادید منظور دوتان این بوده مثلا پوست آدم متریالش با چوب فرق داره باید حالت تازگی داشته باشه و نور تا چند ثانت توش نفوذ کنه بخوام توضیح بدم خودش 6-7 صفحه میشه معمولا رندرینگ و ساخت متریال برای یادگیریش مینیمم باید 6-7ماه کار کرده باشید راستی این 6 دقیقه که گفتید را ریگ و ستاپ را انجام دادید ؟ انیمیتش را زدید و حالا این را میگید یا تازه می خواهید شروع کنید ؟

hameddaite

Member
نه انیمیتش 80درصد کامل شده همراه رندر یعنی انیمیت هر قسمتو کامل کردم و بلافاصله رندر گرفتمو تمومش کردم آخه وقت نیست.
تازه بعدش صداگذاری نمیدونم اینو چیکار کنم.
تا 30 بهمن بیشتر وقت ندارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا