فقط فایروال

mines

New Member
سلام بچه ها
کسی می تونه یه فایروال خوب که راحت آپ دیت بشه معرفی کنه
مرسی

Mecho

Member
Sunboy454 گفت:

راستش من این فایروال پیشنهادی شما رو نصب کردم . منتهی یه مشکلی که برام بوجود میاره و هرکاری کردم نتونستم درستش کنم اینه که نه یاهو مسنجر رو میزاره بیاد بالا نه دیگه تو سایتی میره . فقط تو اینترنتی . هیچ کاری نمیزاره بکنم . آخر امنتیت رو بهم داده :lol:
مجبور میشم اگزیت کنم ازش تا بتونم استفاده کنم از اینترنت .
ممنون میشم طریقه درست استفاده رو بهم یاد بدین .

(این سری کلی سرچ هم کردم بهترین جائی که گیر اوردم بگم اینجا بود .. موردی که نداشت این سری ؟!؟)

Sunboy454

Active Member
شما تو قسمت :
Tools > Policy >
گزینه ی زیر رو علامت بزنین ؛
Automatically Create Rules on Network Access ( Recommended )l
و نتیجه رو اعلام کنین ؛

Mecho

Member
Sunboy454 گفت:
شما تو قسمت :
Tools > Policy >
گزینه ی زیر رو علامت بزنین ؛
Automatically Create Rules on Network Access ( Recommended )l
و نتیجه رو اعلام کنین ؛

کردم اینکارو منتهی بازم همون جوری میشه . هیچ کاری نمیکنه . وصل میشی به اینترنت منتهی تعطیله همه جا !

ببینم من الان اون دوتا ریکامند شما رو هم نصب کردم ( NOD32 & Trojan Remover ) . بازم به این فایروال اصلا احتیاج هست یا نه ؟
مرسی از راهنمائیات

Sunboy454

Active Member
مسلما ،
شما باید به فایلهای سیستمی و یه سری فایلهای دیگه آشنا باشی و بهشون اجازه ی فعالیت بدی ، احتمالا الان جلوی اونا رو گرفتی و واسه همین نمیشه کاری کرد ؛ یه راهش اینه که شما فایروال رو unistall کنی و از اول نصب کنی و به گزینه های موقع نصب توجه کنی ؛ دو قسمت مهم :
1. اگه پرسید که setting قبلی رو import کنه ، اجازه نده ؛
2. اگه پرسید بصورت automate قوانین برنامه ها رو تنظیم کنه یا بصورت دستی توسط شما ، رو automate تنظیم کن ؛
موقع unistall هم اگه پرسی setting رو حفظ کنه ، اجازه نده ؛ در این صورت موقع نصب مجدد هم درخواست Import Settings رو نمیده ؛
اگه موارد راحتتری رو میخوای ، میتونی سراغ ZoneAlarm , Norton و ... بری ؛

جدیدترین ارسال ها

بالا