فعال بودن کلیدها در همه حال

سلام اگر بخواهیم یک پرژه درست کنیم که در ان یک اسکریپت قرار داده ایم و کلید برای اجرا کردن ان معیین کرده ایم مثل D یا هر چیز دیگه.
میخوام که با استفاده از پلاگین Tweak یا هر پلاگین دیگه ای ایکون پرژه رو کنار ساعت ببرم به قول معروف Hide
کنم ولی میخوام وقتی ایکون به کنار ساعت رفت بازم اون کلیدهایی که برای فعال شدن یک اسکریپت معلوم کردم کار کنه مثلا اگه ایکون کنار ساعت رفت بعد دکمه ی D رو فشار دادی یک پیغام بده (دلخاه) البته در صورت عادی باید اول بر روی ایکون پرژه دررکنار ساعت کلیک کنی تا پرژه Show بشه بعد بر روی پنجرهی پرژه کلیک کنی بعد اگه دکمه ی D روزدی کار میکنی من میخوام این جوری نباشه و همیشه پنجره ی پرژهی ما در حالت انتخاب و کلید های مشخص شده همیشه کار کنن.:neutral:

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
آقا یون پلاگینی وجود داره که یه پنجره رو فعال کنه ؟ تنها راهش اینه . . .. . . .

Little-Demon

Well-Known Member
یه چیزی بگم . .. . . .. . . . یادم اومد با پلاگین MiscY یه بار پروژه رو غیر فعال و دوباره فعال کن شاید بشه . ... . .... احتمالا کار میکنه . . . .

نمی تونم مثال بذارم . .. . . .. .واقعا شرمنده . . . . .. . .

Little-Demon

Well-Known Member
set$='Untitled - Notepad'
PluginSet("MiscY","set$")
PluginRun("MiscY","DisableWindowX")​

این برای عیر فعال کردن پنجره هست ویا کد زیر برای پنها کردن اون :

set$='Untitled - Notepad'
PluginSet("MiscY","set$")
PluginRun("MiscY","HideWindowX")

برای عکس کد های اولی که فعال میکنه کافیه
PluginRun("MiscY","EnableWindowX")​

رو اضافه کنی و برای کدهای دوم
PluginRun("MiscY","ShowWindowX")​

رو . . . . . . . . امید وارم بشه. .. . . .. ... این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم ... .

اقا دیدی تراینر بازی ها رو که وسط بازی مثلا F4 رو بزنی عمل میکنه و تیرش یا هر چیز دیگه بی نهایت میشه من هم میخام دگکمه هایی که مشخص کردم هر جا بزنی کار کنه!

Little-Demon

Well-Known Member
ببین دوست من اونایی رو که شما دیدی با زبان هایی مثل++C و . . . . درست میکنن که یه مباحثی به نام
Focus در اونها مطرح هست یعنی فعال بودن و یا نبودن پروژه . .. . . برای همین اون برنامه ها احتمالا

میان دائما خودشون رو با Set Focus فعال می کنن که اون طوری میشه....

عزیزم من خودم میدونم اونا با ++C یا دلفی نوشته شده من خودم هم با فریز کردن اینتیجر ها integer ها که مقادیر عددی رو در قالب 1byte و 2byte و ... در خود ذخیره میکنن تعدادی از بازی ها و برنامه ها رو هک کردم
حالا وارد مبحث هک نشیم من فقط میخواستم ببینم پلاگینی در این رابطه نوشته شده یا نه؟

Set Focus

جدیدترین ارسال ها

بالا