بی بی کد فست فود

سلام چند وقت بود کار نزاشتم
این یک کار طراحی فست فود که الان دارم میرم بهش نشون بدم
شرمنده اگه نویز داره دیشب سه تا رندرو گذاشتم باهم بگیره صبح بلند شدم دیدم برقا قطع شده و زد حال خوردم
و هر کدومو 2 ساعته رندر گرفتم
ترکیب رنگم چون فست فود می دونین که به خاطر ترشج بزاق و آب از دهنشون راه بیفته نیاز به رنگ نارنجی داشتیم
رنگ رو هم اکرلیک انتخاب کردم که اگه رنگ بشه مثل پوست پرتغال میشه :oops:
I LOVE YOU

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به جان عارف بدون شوخی وقتی دیدم بزاقم ترشح شد! شوخی نمی کنم.یه دفعه اشتهام باز شد.
خیلی رندر خوبی شده.با فرای دیگه؟؟
طراحی جالبی شده.اجراش راحته؟یه خورده زیادی سفید شده.به عنوان کسی که تازه داره توی فرای تاتی تاتی میکنه لایه Ambien Ocasion رو جدا کن و بعد توی فتوشاپ بده به کاارت که یه مقدار کنتراست بگیره.

madmaster_3d

Well-Known Member
آقا خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــه. فقط انشالا پول در آوردی جمع کنی که سی دی اورجینال نرم افزارمربوطه رو بگیری . آدرس این فست فوده کجاست خیلی شیکه :)

.:BehzAd:.

Active Member
سلام سعید رندر خوبی گرفتی ولی خودت هم که میدونی رندر های داخلی با فرای وقت گیره و باید تایم رندرت خیلی بالاتر بره ولی خودمون هستیم چه جای دپشی هست حال میده با ...بری اونجا
حالا کجا اجرا میشه؟

vpic

Well-Known Member
بسیار عالی و زیبا
چندتا درخواست داشتم
میشه اون پنل آیکونیک + اسفنجی رو اگه مدلشو دری بهم بدی؟اگه تکسچر هم هست ممنون میشم(البته آیکونیکو میگم)
بعدش جای ای سی دی روش فکر نشده.انگار الحاقیه
بقول استادمون میشه کندش و اگه بکنه نیش طرح هیچی که خراب نمیشه زیبا ترم میشه
موفق باشی

ssevil

Well-Known Member
واوووووووووو چه کردی سهید:oops:
عالیه عالیه
تو یکی از بچه هایی هستی که گذاشتن کارات تو گالری واقعا ارزش داره
طراحی عالی محشره
ممنون که بازم کارات و گذاشتی که از دیدنش لذت ببریم
مرسی سهید :rose:

Hamed

Active Member
درود

داره یه بوی میاد...نه بوی غذا نیست...بوی پوله خوش بو ترین عطر دنیا....
سعید خسته نباشی کاره خوبی در آوریدی...

علی علی

سلام
استاد پاکزاد اول اینکه کوچیکتر از اونم که نظر بدم
چرا نویز صحنه رو نگرفتین با فتوشاپ ؟3 سوته راحت میشه 80% نویزو بزنی تو گوشش:snap:کار چند ثانیه میباشد:green:
با اجازه استاد پاکزاد بدون نویز این کار رو گذاشتم ببخش استاد پروو شدم:rose:
لینک عکس را میزارم تا بارگذاری تاپیکتون سنگین نشه
http://www.faupload.com/upload/90/Bahman/rest44.jpg
یا حق:neutral:

T@rK@n

Member
عالی

سلام ..مهندس سعید گل ..مثله همیشه جذاب به سبک خودت...و
ار نظر رندر دوستان به نکاتی اشاره کردن و با توجه به توصیفاتی که فرمودی معلومه دست پایین گرفتی..و با عجله.. ولی ما منتظر رندر نهاییت میمونیم:wink:
طراحی فضا هم خیلی خوبه و عالی مثله همیشه ولی جا واسه بهتر شدن داره به نظر من..
کنتراست رنگی فضات مناسب نیست و کثرت رنگ سفید تعادل رنگیو بهم زده تو این شات ....میشه با جابجایی چند تا رنگ و تقارن رنگی به نتیجه ایده آل تری رسید ..
مثلا تکرار رنگ نارنجی میتونه هارمونی رنگ ها حفظ کنه و فضا روبه سمت اینکه حس بهتری به بیننده عکس یا مشتری بده برسونه...
استفاده از رنگهای گرم وتحریک کننده اشتها ی مشتریها به فضات شخصیت بیشتری میده..مثله نارنجی با تنالیته بیشتر وقرمز ویا رنگ هایی در همین گروه رنگی..
حالا ؟
دیوار متریال چی هست سفید های برجسته؟.
در کل خسته نباشی عزیز...

سلام.به جان عارف بدون شوخی وقتی دیدم بزاقم ترشح شد! شوخی نمی کنم.یه دفعه اشتهام باز شد.
خیلی رندر خوبی شده.با فرای دیگه؟؟
طراحی جالبی شده.اجراش راحته؟یه خورده زیادی سفید شده.به عنوان کسی که تازه داره توی فرای تاتی تاتی میکنه لایه Ambien Ocasion رو جدا کن و بعد توی فتوشاپ بده به کاارت که یه مقدار کنتراست بگیره.
مرسی عارف جان منت گذاشتی ترکیب رنگ وایتو که خودم زیاد دوسش دارم اجراش تو این سبک زیاد طراحی کردم قدیم هزینش یکم زیاده و پرت مصالح حتی تو یک سری از کارام از قوس های سه بعدی استفاده می کنم ولی این طرح هارو زدی یکی این که شمارتو هیچ نصابی نداشته باشه یکی اینکه دچار حوادث غیر مترقبه میشی به خاطر لعن و نفرین رندرو هم توسط فرای گرفتم ومرسی از راهنماییت

آقا خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــه. فقط انشالا پول در آوردی جمع کنی که سی دی اورجینال نرم افزارمربوطه رو بگیری . آدرس این فست فوده کجاست خیلی شیکه :)
چشم حتما تو فکر آریون هستم اگه تحریممون نکرده باشن

سلام سعید رندر خوبی گرفتی ولی خودت هم که میدونی رندر های داخلی با فرای وقت گیره و باید تایم رندرت خیلی بالاتر بره ولی خودمون هستیم چه جای دپشی هست حال میده با ...بری اونجا
حالا کجا اجرا میشه؟
من اینتریور هایی که با دوسه شات کارش راه میفته با مکسول می گیرم خیلی عالیه ایندفه رو فرای زدم
بسیار عالی و زیبا
چندتا درخواست داشتم
میشه اون پنل آیکونیک + اسفنجی رو اگه مدلشو دری بهم بدی؟اگه تکسچر هم هست ممنون میشم(البته آیکونیکو میگم)
بعدش جای ای سی دی روش فکر نشده.انگار الحاقیه
بقول استادمون میشه کندش و اگه بکنه نیش طرح هیچی که خراب نمیشه زیبا ترم میشه
موفق باشی
سلام واقعا sorry اکونیک پنلو خودم ساختم و حجمش 22 مگابایت و نتم موبایل حجم gsm رو هم حجمش 10 12 mega اگه به adsl رسیدم حتما میل می کنم واسه
واوووووووووو چه کردی سهید:oops:
عالیه عالیه
تو یکی از بچه هایی هستی که گذاشتن کارات تو گالری واقعا ارزش داره
طراحی عالی محشره
ممنون که بازم کارات و گذاشتی که از دیدنش لذت ببریم
مرسی سهید :rose:
های لیدی سو
از نظرت ممنونم و اینکه باعث افتخار که لذت میبری thank you thank you

درود

داره یه بوی میاد...نه بوی غذا نیست...بوی پوله خوش بو ترین عطر دنیا....
سعید خسته نباشی کاره خوبی در آوریدی...

علی علی
مرسی حامد

خیلی عالی شده سعید جان.......................نور عالی شده...مففق باشی داش سعید:rose:
کوچیکم علی آقا

سلام
استاد پاکزاد اول اینکه کوچیکتر از اونم که نظر بدم
چرا نویز صحنه رو نگرفتین با فتوشاپ ؟3 سوته راحت میشه 80% نویزو بزنی تو گوشش:snap:کار چند ثانیه میباشد:green:
با اجازه استاد پاکزاد بدون نویز این کار رو گذاشتم ببخش استاد پروو شدم:rose:
لینک عکس را میزارم تا بارگذاری تاپیکتون سنگین نشه
http://www.faupload.com/upload/90/Bahman/rest44.jpg
یا حق:neutral:
داوود جان یعنی ترکوندی wowwwwww پسر عاشقتم
مرسی عزیزم زحمت کشیدی می زارمش تو پست اولم با اجازت مرسی :rose:

آقا کارت حرف نداره......
:wink:

سلام ..مهندس سعید گل ..مثله همیشه جذاب به سبک خودت...و
ار نظر رندر دوستان به نکاتی اشاره کردن و با توجه به توصیفاتی که فرمودی معلومه دست پایین گرفتی..و با عجله.. ولی ما منتظر رندر نهاییت میمونیم:wink:
طراحی فضا هم خیلی خوبه و عالی مثله همیشه ولی جا واسه بهتر شدن داره به نظر من..
کنتراست رنگی فضات مناسب نیست و کثرت رنگ سفید تعادل رنگیو بهم زده تو این شات ....میشه با جابجایی چند تا رنگ و تقارن رنگی به نتیجه ایده آل تری رسید ..
مثلا تکرار رنگ نارنجی میتونه هارمونی رنگ ها حفظ کنه و فضا روبه سمت اینکه حس بهتری به بیننده عکس یا مشتری بده برسونه...
استفاده از رنگهای گرم وتحریک کننده اشتها ی مشتریها به فضات شخصیت بیشتری میده..مثله نارنجی با تنالیته بیشتر وقرمز ویا رنگ هایی در همین گروه رنگی..
حالا ؟
دیوار متریال چی هست سفید های برجسته؟.
در کل خسته نباشی عزیز...
سلام حسین جان احوالت از لحاظ طراحی که خودم به هیچ وجه ممکن نمی پسندم ولی چیزی که مشتری می پسنده و معقولانه واسه اجرا دیگه حوصله فکرای رویاییو و ایده پردازیو واسه کسایی که همین کارارو می پسندن ندارم
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری غیر از اینکه ضرب المثل باشه کاملا یک حقیقت علمیه
تنالیته رنگیو در واقع تو شات های بعدی رندرم همین جوری که عرض کردی تقریبا رندر گرفتم و تمایل پیدا کرد به رنگ های گرم با درصد بیشتر

hossein j j

Active Member
سلام ، استاد بی نظیر من ...
فوق العاده است...
ما فقیر فقرا کمتر از اونیم که به خوایم راجع به کارای شما نظر بدیم یا نقد کنیم...
همه کارای جنابعالی ، چه خوب وقت بذاری یا خیلی کم،به قول مسعود فراستی: خوب در می آید...
باور کن هر وقت کاراتو میبینم تا صبح خوابم نمی بره از این همه استعداد...
فقط یه سوال ،چرا کارای داخلی جدیدا کمتر می ذاری ؟

emad04

Well-Known Member
سلام
کار بسیار زیبایی شده .
فقط یه خورده به نظرم کیفیت بعضی از قسمت های کار کم هست .
خسته نباشی

*farshid*

کاربر VIP
رنگبندیش خوبه ولی طراحیش چیزی نیست که مورد تایید باشه ( خودتم تایید نکردی البته! )

اون نرم افزار نویزگیر هم عملکرد خوبی داشت...

دوستان عزیز قبل از انجام پست پروداکشن از صاحب اثر اجازه بگیرید .
ممنون از توجهتون

به سلام سعید جان
منور کردی داداش
در مورد طراحی که نظر خواصی ندارم جز اینکه ایده طراحیت پخته نشده هنوز.
فضا زیباست اما هویت فست فود نداره.
موفق و پیروز باشی:rose:
سلام محمد جان دوبار نظرمو نوشتم ولی ارسال نشد سرعتم کمه
مرسی نظرت همیشه سازندست واسم و باعث تاثیر دهنی خوبی داره واسم
طراحی رو سبکی که دوست داشت زدم مرسی
از دیزاین و ترکیب رنگ فست فود که توی خیابون زیاد دوست ندارم
سلام ، استاد بی نظیر من ...
فوق العاده است...
ما فقیر فقرا کمتر از اونیم که به خوایم راجع به کارای شما نظر بدیم یا نقد کنیم...
همه کارای جنابعالی ، چه خوب وقت بذاری یا خیلی کم،به قول مسعود فراستی: خوب در می آید...
باور کن هر وقت کاراتو میبینم تا صبح خوابم نمی بره از این همه استعداد...
فقط یه سوال ،چرا کارای داخلی جدیدا کمتر می ذاری ؟
سلام حسین ممنونم ازت تو هم فکر طراحی خوبی داری باور کن کاراتم خیلی خوبه
ما هم هنوز مبتدی هسنیم
کارای داخلی رو هم زیاد می زنم ولی ده بار اومدم بزارم upload نمی شد روی سایت سرعتم خیلی پایینه همینم آپ کردم خیلی طول کشید ممنونم ازت که نظرتو دادی thanks
سلام
کار بسیار زیبایی شده .
فقط یه خورده به نظرم کیفیت بعضی از قسمت های کار کم هست .
خسته نباشی
سلام مرسی
رنگبندیش خوبه ولی طراحیش چیزی نیست که مورد تایید باشه ( خودتم تایید نکردی البته! )

اون نرم افزار نویزگیر هم عملکرد خوبی داشت...

دوستان عزیز قبل از انجام پست پروداکشن از صاحب اثر اجازه بگیرید .
ممنون از توجهتون
سلام فرشید مرسی
کار داوود جان حرف نداشت تو رفع نویز
از لحاظ طراحی هم خیلی موقع دستت بستست فقط یک چیز جذاب ساده و کم هزینه می تونه ترغیب کارفرما براحتی تاثیر داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا