فریز شدن مکس 2014

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه

من چند وقتی میشه از مکس 2014 استفاده میکنم (تقریبا مجبورم؛ چون هم تو صحنه های سنگین خیلی راحت تر میشه چرخید هم چند تا ویژگی دیگه که به 2014 اضافه شده) ولی یه مشکل اساسی باهاش دارم

یه دفعه بدون اینکه کار خاصی بکنم میگه عکس العملی نمیونه نشون بده ( not respond ) و فریز میشه و در نهایت باید ببندمش

آپ دیتش کردم به سرویس پک 3 بهتر شده ولی هنوز هم یه دفعه همینجوری میشه

درضمن همون اول فکر کردم شاید مشکل از اتوسیو باشه و غیر فعالش کردم ولی تاثیری نداش

ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی رو اعصابه شاید یه بلایی سر خودم اوردم :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. ببین یه مشکل بزرگ مکس 2014 این هست وقتی میخواد autoback بگیره سیستم به شدت کند میشه و اگه دقت کنی زیرش نوشته " می تونید esc بزنین تا ذخیره سازی کنسل بشه " هر وقت احساس کردی کند شد دلیلش اینه
بحث بعدی من با زیر 12 گیگ رم مکس 2014 به مشکل بر خوردم

rmreza

Well-Known Member
به نظر من هر چی به سمت نسخه های جدیدتر مکس بریم ، درسته که چندتا ویژگی بهش اضافه میشه یا چندتا از باگاش کم میشه ولی کلا در نسخه های جدید نمیشه با سیستم های معمولی باهاش کار کرد و طرحی با جزییات زیاد با اون ساخت. فکر کنم که این مشکل از سیستمتون باشه . اگه در حین مرور وب یا بعضی بازی ها هم به این مشکل میخورید ، مشکل از هارد میباشد.پیشنهاد میکنم که از ورژن های پایینتر مکس استفاده کنید.

HITMAN 47

Member
سلام. ببین یه مشکل بزرگ مکس 2014 این هست وقتی میخواد autoback بگیره سیستم به شدت کند میشه و اگه دقت کنی زیرش نوشته " می تونید esc بزنین تا ذخیره سازی کنسل بشه " هر وقت احساس کردی کند شد دلیلش اینه
بحث بعدی من با زیر 12 گیگ رم مکس 2014 به مشکل بر خوردم

اگر یکم دقت کنید میبینید که گفتن اتو سیو رو غیر فعال کردن بازهم نشده.
از نظر من یه برنامه تو سیستم شما بازه که باعث هنگ کردن میشه. مکس هم سی پی یو بالا میخواد.شایدم مشکل از درست نصب نکردن کرک باشه؟

3dmad

Well-Known Member
ممنون از وقتی که گذاشتید

اگر یکم دقت کنید میبینید که گفتن اتو سیو رو غیر فعال کردن بازهم نشده.
از نظر من یه برنامه تو سیستم شما بازه که باعث هنگ کردن میشه. مکس هم سی پی یو بالا میخواد.شایدم مشکل از درست نصب نکردن کرک باشه؟

همونطور که جناب hitman فرمودن من عرض کرده بودم اتو سیو رو غیر فعال کردم
فکر نکنم مشکل از کرک باشه چون (باز همونطور که عرض کردم) سرویس پک 3 مکس 2014 رو دوباره با یه کرک جدید دان و نصب کردم مشکل کمتر شده ولی باز هم هس، در حد آزار دهنده

به نظر من هر چی به سمت نسخه های جدیدتر مکس بریم ، درسته که چندتا ویژگی بهش اضافه میشه یا چندتا از باگاش کم میشه ولی کلا در نسخه های جدید نمیشه با سیستم های معمولی باهاش کار کرد و طرحی با جزییات زیاد با اون ساخت. فکر کنم که این مشکل از سیستمتون باشه . اگه در حین مرور وب یا بعضی بازی ها هم به این مشکل میخورید ، مشکل از هارد میباشد.پیشنهاد میکنم که از ورژن های پایینتر مکس استفاده کنید.

واقعا هارد میتونه تاثیر داشته باشه؟ من بیخود ترین قسمت سیستمم هاردشه، رمم 32 هست، 2600k ، gtx 570 ، ولی هاردم خیلی صدا ترق توروق داره

(البته یه مسئله ای هم هست اینه که اصلا فریز شدنش دلیل خاصی نداره مثلا من کاملا رندرم تموم شده بعد خودش یه دفه فریز میشه مجبور میشم دوباره برنامه رو باز کنم دوباره رندر بگیرم )

rmreza

Well-Known Member
اگه قریژ و قروژ میکنه قطعا و 100% از هارد شماست.مواظب باشید که این سر و صدای هارد یک هشدار جدی برای سیستم شماست . ناگهان دیدید که در حال کار کردن یکدفعه ایستاد و سیستم خاموش شد که در این صورت هارد شما سوخته و دیگه به هیج وجه ممکن فایل های شما قابل باززیابی نیستند.
!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد موکد میکنم که حتما و سریعا مراتب را به یک تعمیراتی یا کارشناس سخت افزار توضیح دهید یا یک هارد جدید بگیرید.
!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HITMAN 47

Member
اگه قریژ و قروژ میکنه قطعا و 100% از هارد شماست.مواظب باشید که این سر و صدای هارد یک هشدار جدی برای سیستم شماست . ناگهان دیدید که در حال کار کردن یکدفعه ایستاد و سیستم خاموش شد که در این صورت هارد شما سوخته و دیگه به هیج وجه ممکن فایل های شما قابل باززیابی نیستند.
!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد موکد میکنم که حتما و سریعا مراتب را به یک تعمیراتی یا کارشناس سخت افزار توضیح دهید یا یک هارد جدید بگیرید.
!!!!!!!!!!!!!!!

باشه بابا چرا میزنی؟:D چشم بابا با خودش بود دعوا نداریم که:green:
اره دقیقا و 100 درصد از هارده.چون هارده منم نیمه سوز شده و وقتی قریژ قروژ میکنه سیستم هن میشه :D یه همون هنگ میکنه

3dmad

Well-Known Member
آقا یعنی این دیگه آخر اخطار بود

راستش از دو سه سال پیش که اینو گرفتم صدا میداد ولی الان مث اینکه بیشتر شده (کلا سری caviar black بخاطر دور 7200 شون صدا میدن ) ولی اگه خراب باشه دیگه واویلاست ($)

اینم فکر کنم مشکل شما داشته باشه و مشکل هم ، هارده
http://forums.autodesk.com/t5/Insta...rt-up-the-whole-PC-for-10/td-p/4296352/page/2

آره اون بیچاره کلا با مکس مشکل داشته و لی من این مشکلو فقط با 2014 دارم

ایشالله خیره، ببینم چی میشه

ممنون از همکاریتون

جدیدترین ارسال ها

بالا