فروش 5GB هاست با امكانات عالي و پهناي باند نامحدود .....!

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي با عرض پوزش از تمام شما ..مخصوصا مديران انجمن و مديران سايت.....من به دليل اراپه اطلاعات نادرستي كه توسط اشخاصي به من رسيده بود اين تاپيك رو زدم و بعد از راهنمايي و كمك هاي آقاي اميد متقي يكي از مديران انجمن و تحقيقات خودم متوجه شدم كه بخشي از اين اطلاعاتي كه در اختيار من قرار گرفته بود اشتباه بوده و من همين جا به اشتباه خودم اعتراف ميكنم. :roll:

از اميد جان هم ممنونم كه خيلي زحمت كشيد و من رو كمك كرد. :oops:

فرهاد :roll:

oxygenws

Active Member
1- تبلیغات ممنوع می باشد.
2- transfer بینهایت فقط یک تبلیغ دروغ هستش :)
3- قیمت رو هم می دادی بد نبود :)
4- چرا "بقیش" رو اینجا نگفتی؟؟

موفق باشید

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي با عرض پوزش از تمام شما ..مخصوصا مديران انجمن و مديران سايت.....من به دليل اراپه اطلاعات نادرستي كه توسط اشخاصي به من رسيده بود اين تاپيك رو زدم و بعد از راهنمايي و كمك هاي آقاي اميد متقي يكي از مديران انجمن و تحقيقات خودم متوجه شدم كه بخشي از اين اطلاعاتي كه در اختيار من قرار گرفته بود اشتباه بوده و من همين جا به اشتباه خودم اعتراف ميكنم. :roll:

mohsenshahbazi

Active Member
1 - معمولا براي پيداكردن مشتري تبليغ ميكنن ...

2 - سايتي رو كه الان داري با بندويث نامحدود استفاده مميكني بده تا معلومم شه نامحدوده يا نه ...
بالاخره ميشه يه جورايي ترافيك يه سايت رو بالا برد...

3 - يعني چي قيمت متغيره !!! اينجوري كه نميشه هاست فروخت .. يه قيمت ثابت بده عزيز دل برادر

4 - تو كه حوصله نداري چرا ياي تاپيك ميزني ...
:mrgreen:

محسن

oxygenws

Active Member
سلام،

عزیزم، می خوای کل سایت resalat.net رو بیارم پایین؟؟ حالا درسته که تا حالا تو عمرم هیچ سایتی رو down یا deface نکردم (به دلایل معنوی)، ولی دلیل نمی شه نتونم :)

دوست عزیز، نگران نباش، من شخصا چنین کاری نمی کنم، ولی خداییش سرورش بد فرم سوراخه. مراقب باش. اگر هم احیانا خودت ادمین سروری، بیشتر بهش برس.

موفق باشید، امید

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

خوب من كه به اندازه اميد خان نميدونم فرهاد ولي حرفهاي اميد را گوش كن ;) من تاييدش ميكنم ;)

مخلصم
سايان

اشتباه از من بود ...

اشتباه از من بود ....

فرهاد :(

oxygenws

Active Member
قبل از هر چیز می خواستم دو مورد رو مطرح کنم:
1- این بحث فقط برای روشن شدن وضعیت سرور ایشون می باشد نه حرکتی ضد تبلیغ.
2- لطفا تا پایان این بحث، هیچ سرویسی از جایی خریداری نشه (من می تونم حرف هام رو اثبات کنم، ولی به مرور زمان)

سلام علیکم :)

اگه كه شما ميگيد كه سرور مشكلي داره خب لطف كنيد و اشكالات رو به ايميل من بفرستيد كه حداقل سايت يكي از دوستاي خيلي نزديكم صدمه نبينه آخه اون 3-4 ماه پيش از اونجا هاست گرفته ...اگه فوري به من اطلاع بديد ممنون ميشم ..آخه ميترسم كه مشكل واسه سايتش پيش بياد Rolling Eyes ....
من مسئول ایجاد امنیت اون سرور نیستم و البته مطمئن باشید کاری بر علیه اون سرور نمی کنم.

ديتا سنتر و سرور ما در usa(nevada)
هست و همتنطور كه ميدانيد نوادا در ميان ديگر ايالتها به
مراتب خدمات و قدرتش بيشتر است با اينكه كمي گرانتر است
:) می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟؟؟ چطوری ایالت نوادا به مراتب خدمات و قدرت بیشتری داره؟؟ سندی برای این حرفتون دارید؟!!

در ضمن ما تمام پلانها
را گارانتي 99.999% uptime
به چه صورت؟؟؟ می تونید به من بگید که دقیقا Uptime یعنی چی؟؟؟ :)
جالبه که خود دیتا سنتر، شبکه داخلی شون رو 99.5% ضمانت uptime کردند!!!!!!

بلكه
سابقه 4 ساله سرورهاي ماست كه در اين 4 سال حتي يك بار
قطع نشده
می دونی این جمله نشان به روز نبودن سرور شماست؟؟؟ می دونی که این یک تبلیغ دروغه؟؟
البته شما در ادامه گفتید که.....
(در ضمن، دامنه خود رسالت ماکزیمم 3 سال هستش که ثبت شده، اونوقت شما که از رسالت فضا دارید، چطوری 4 ساله تجربه دارید؟؟؟؟؟)

حتما ميگيد اين غير ممكنه ولي نه چرا ؟چونكه
سرور ما در واقع 4 تا مولتي سرور است كه اگر ما يكي از
آنها را به دليل ارتقا سخت افزار و يا هر مسئله ديگري از
دور خارج كنيم سرور هاي ديگر بدون حتي لحظه اي تاخير جاي
آن را خواهند گرفت.
:) خوشحال می شم در این مورد بیشتر توضیح بدید :)

سرورهاي ماهر يك به تنهايي از
لحاظ سخت افزاري خود ميتواند به طور مجزا كار كند چرا
چون هر كدام مجهز است به دو cpu 3000 xeon full cash
intel و هر كدام از آنها دو گيگا بايت رم دارند
پس ظاهرا شما 4 تا سرور و هر کدوم دو تا پردازنده (که البته لینوکس 4 تا نشون می ده) دارید؟؟؟ تا اونجایی که من در فروشنده رسمی سرورتون دیدم، برای سرور های 3000 خودش ماهی 400 دلار می گرفت!!!! تازه با رم یک گیگ......

1)تمام مشخصات دامين و هست به نام شما ثبت خواهد شد
دوستاني كه در اين مسائل وارد هستند ميدانند كه اين براي
يك نمايندگي به منزله اين است كه ايشان صاحب يك سرور
هستندو ديگر كاربران اين سرويس دهنده را يك سرور جديد
ميدانند نه نمايندگي ما و بدين خاطر شما ميتوانيد
پلانهاي خود را با شرايط و قيمتهاي خود به فروش رسانده و
ما حتي اگر قيمتهاي شما مانند قيمتهاي بازار و بالاتر از
ما نيز باشد هيچ دخالتي نخواهيم كرد … در كل نمايندگي
هاي ما با خريد پكيج نمايندگي ميتواند امكانات و تمام
مشخصات يك سرور را با توجه به پرداخت يك پنجم قيمت براي
خريد يك سرور از ما دريافت كنند.
قویا بهتون میگم که هیچ چیزی در این موارد رو نمی شه پنهون کرد. من می تونم به شما اثبات کنم که سایتی که بالا لینکش رو دادم روی رسالت دات نت هستش و قویا می تونم بهت اثبات کنم که ایشون نیز سرورشون رو از آدرس زیر گرفتند: https://www.burst.net

3) قرار دادن كليه نرم افزار هاي مرتبط و مورد نياز به
طور كاملا رايگان با توجه به قيمت بسيار زياد آنها در
بازارها به خريداران هست و دامين و نمايندگيهاي فروش و
خريداران سرور.
لطفا نام ببرید.

data transfer وبندويت
عزیزم، سرور شما نهایتا فلان قدر پهنای باند داره. پهنای باند بینهایت بی معنی است. درسته شما در پیام خصوصی به من گفتید که "بعد من خودم تضمين ميكنم كه unlimited باشه ..حتا داخل پنل هم unlimited ميزنه و مقدار استفاده رو هم ميزنه" ولی من هم این رو خدمتتون عرض می کنم که اون بینهایتی که اونجا نوشته، در حد و ابعاد سرور شماست (سرور شما 1000 گیگا بایت پهنای باند داره) من می دونم تقریبا هیچ موقعی این پهنای باند ماهیانه شما مصرف نمی شه ولی این رو هم به خوبی می دونم که شما دارید تبلیغات دروغین می کنید :) و این رو هم می دونم که اگر یک سایت 10 مگا بایتی رو سرورتون به من بدید، سرور رو ظرف دو روز میارم پایین :) (البته حرف هایی مشابه آنچه در پیام خصوصی برای من ارسال کردید رو در مطلب بالا آوردید، و به نظر میاد خود شما هم گول اون کلمه unlimited موجود در کنترل پنل رو خوردید (شاید هم کلا جو گیر شدید) ولی مطمئن باشید اون کلمه حرف مزخرفی بیش نیست)

ببخشید که طولانی شد و ببخشید اگر جسارتی به یکی از سرویس دهنده ها یا افراد شد.....

موفق باشید، امید

oxygenws

Active Member
سایان جان، نمی خواستم پاسخت رو تو پست قبلی بدم، پست قبلی کلا جو ش (atmosphere) کثیف بود (پست خودم رو می گم ها، کسی بهش بر نخوره)

ممنونتم، شما همیشه لطف داشتی. موفق باشی و شاد :)

سلام
من واقعا خوشحالم كه شما اين اطلاعات رو در اختيار من قرار داديد..من خودم با اين حرفاي شما يكم به اينا مشكوك شدم ....

سريعا تا چند ساعت ديگه اين قضيه رو معلوم ميكنم و به همه خبر ميدم ...

باز هم مرسي

فرهاد

oxygenws

Active Member
سلام،

دوست عزیز، من حدس زدم که خود شما هم گول این ها رو خوردید و حدس زدم که قصد بدی (گول زدن مشتری ها) رو ندارید و بسیار ممنون که پست هاتون رو ادیت کردید :) و ممنون که اینقدر با صحبت های من مثبت برخورد کردی و الکی جانب ایشون رو نگرفتی (سپاس)

در آخر هم بگم که.......
- امیدوارم این شرکت رسالت (و بعضی شرکت های مشابه) به جای اینکه به فکر گول زدن مردم باشند، برن و کمی به فکر وضعیت سرور هاشون باشند (پارک کردن بیش از 1200 دامنه روی یک سرور خیلی جرم بزرگیه :) )
- امیدوارم کاربران هم گول 4 تا جمله ساده رو نخورند و از ایشون سند و مدرک بخوان. (ظاهرا شرکت معظم رسالت دات نت ادعا کرده که سایت بانک مسکن روی سرور ایشون هست که با تحقیقات من، ایشون دزد و دروغ گویی بیش نیست، لطفا هر حرفی رو زود باور نکنید)

موفق باشید، امید

Ghamnevis

Well-Known Member
اميد جان مرسي.. شما به من لطف داري .. ما كه هميشه ارادتمنديك ;)

خوب الحمد الله قضيه به خير و خوشي به پايان رسيد ;)

سايان

pooyait

Member
سلام

خسته نباشيد
اميد جان من خيلي مخلص شما و ديگر دوستان هستم (خصوصا سايان گل)
عرض كنم شركتهاي از اين دست معمولا از سادگي افراد استفاده ميكنن و با چرندياتي اين چنين طرف رو اغفال ميكنن.
بر امثال شما اميد جان واجب هست كه بياپيد اطلاع رساني صحيحي تو اين زمينه انجام بدين تا هر بنده خداپي كلاه سرش نره و خداي نكرده از جاپي هاست نگيره كه پشيمون بشه.
چون از اين دست خود بنده هم مشتريهاي زيادي داشتم كه از جاپي مار گزيده شدند و بعد اومدن گيرش رو به من مي دادند.
الا ايحال تو بحث ثبت دومين هم كه بدتر از اين هست.
در جريان هستيد كه بعضي از افراد ميرن از شركتهاي غير معتبر دومين ثبت ميكنن و سالهاي بعد مشتري رو به مشكلات عديده اي دچار ميكنن.
دوست دارم يه اقدام جديدي من و شما و ساير دوستان و همكاران شروع كنيم به اين صورت كه بياپيم با مشتري صادق باشيم.
و كلا اوپن سورس باشيم من طبق تجربه ديدم كه بعضي از سايتها ميان بعضي از خدمات اوليه رو از مشتري مي گيرن كه مثلا طرف بعدا بيشتر پول بدهد.
نمونه اون تو قم زياده....

به هر حال يه راه كار جدي و جالبي اراپه بدين كه همه بتونيم توي اون راستا فعاليت كنيم.

با تشكر منتظر پيشنهاد سازنده شما هستيم.
و من الله التوفيق
مجيدي

oxygenws

Active Member
من ایده خاصی ندارم......
هر کس هم سوالی بکنه، معمولا اگر حوصله داشته باشم، میام می نویسم.....
پس بهتره قبلش بیان سوال کنند :)
چه برای دامنه و چه برای هاست و چه برای نمایندگی فروش و چه برای خرید سرور و چه.... وچه.... وچه....

موفق باشید، امید

اميد هميشه كارش درسته...راستي يه خبراي خوبي هم دارم اميد جان....به زودي به همه ميام ميگم...و يه خبراي بد :(

فرهاد

جدیدترین ارسال ها

بالا