قبل از هر چیز می خواستم دو مورد رو مطرح کنم:
1- این بحث فقط برای روشن شدن وضعیت سرور ایشون می باشد نه حرکتی ضد تبلیغ.
2- لطفا تا پایان این بحث، هیچ سرویسی از جایی خریداری نشه (من می تونم حرف هام رو اثبات کنم، ولی به مرور زمان)
سلام علیکم
اگه كه شما ميگيد كه سرور مشكلي داره خب لطف كنيد و اشكالات رو به ايميل من بفرستيد كه حداقل سايت يكي از دوستاي خيلي نزديكم صدمه نبينه آخه اون 3-4 ماه پيش از اونجا هاست گرفته ...اگه فوري به من اطلاع بديد ممنون ميشم ..آخه ميترسم كه مشكل واسه سايتش پيش بياد Rolling Eyes ....
من مسئول ایجاد امنیت اون سرور نیستم و البته مطمئن باشید کاری بر علیه اون سرور نمی کنم.
ديتا سنتر و سرور ما در usa(nevada)
هست و همتنطور كه ميدانيد نوادا در ميان ديگر ايالتها به
مراتب خدمات و قدرتش بيشتر است با اينكه كمي گرانتر است

می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟؟؟ چطوری ایالت نوادا به مراتب خدمات و قدرت بیشتری داره؟؟ سندی برای این حرفتون دارید؟!!
در ضمن ما تمام پلانها
را گارانتي 99.999% uptime
به چه صورت؟؟؟ می تونید به من بگید که
دقیقا Uptime یعنی چی؟؟؟

جالبه که خود دیتا سنتر، شبکه داخلی شون رو 99.5% ضمانت uptime کردند!!!!!!
بلكه
سابقه 4 ساله سرورهاي ماست كه در اين 4 سال حتي يك بار
قطع نشده
می دونی این جمله نشان به روز نبودن سرور شماست؟؟؟ می دونی که این یک تبلیغ دروغه؟؟
البته شما در ادامه گفتید که.....
(در ضمن، دامنه خود رسالت ماکزیمم 3 سال هستش که ثبت شده، اونوقت شما که از رسالت فضا دارید، چطوری 4 ساله تجربه دارید؟؟؟؟؟)
حتما ميگيد اين غير ممكنه ولي نه چرا ؟چونكه
سرور ما در واقع 4 تا مولتي سرور است كه اگر ما يكي از
آنها را به دليل ارتقا سخت افزار و يا هر مسئله ديگري از
دور خارج كنيم سرور هاي ديگر بدون حتي لحظه اي تاخير جاي
آن را خواهند گرفت.

خوشحال می شم در این مورد بیشتر توضیح بدید
سرورهاي ماهر يك به تنهايي از
لحاظ سخت افزاري خود ميتواند به طور مجزا كار كند چرا
چون هر كدام مجهز است به دو cpu 3000 xeon full cash
intel و هر كدام از آنها دو گيگا بايت رم دارند
پس ظاهرا شما 4 تا سرور و هر کدوم دو تا پردازنده (که البته لینوکس 4 تا نشون می ده) دارید؟؟؟ تا اونجایی که من در فروشنده رسمی سرورتون دیدم، برای سرور های 3000 خودش ماهی 400 دلار می گرفت!!!! تازه با رم یک گیگ......
1)تمام مشخصات دامين و هست به نام شما ثبت خواهد شد
دوستاني كه در اين مسائل وارد هستند ميدانند كه اين براي
يك نمايندگي به منزله اين است كه ايشان صاحب يك سرور
هستندو ديگر كاربران اين سرويس دهنده را يك سرور جديد
ميدانند نه نمايندگي ما و بدين خاطر شما ميتوانيد
پلانهاي خود را با شرايط و قيمتهاي خود به فروش رسانده و
ما حتي اگر قيمتهاي شما مانند قيمتهاي بازار و بالاتر از
ما نيز باشد هيچ دخالتي نخواهيم كرد … در كل نمايندگي
هاي ما با خريد پكيج نمايندگي ميتواند امكانات و تمام
مشخصات يك سرور را با توجه به پرداخت يك پنجم قيمت براي
خريد يك سرور از ما دريافت كنند.
قویا بهتون میگم که هیچ چیزی در این موارد رو نمی شه پنهون کرد. من می تونم به شما اثبات کنم که سایتی که بالا لینکش رو دادم روی رسالت دات نت هستش و قویا می تونم بهت اثبات کنم که ایشون نیز سرورشون رو از آدرس زیر گرفتند:
https://www.burst.net
3) قرار دادن كليه نرم افزار هاي مرتبط و مورد نياز به
طور كاملا رايگان با توجه به قيمت بسيار زياد آنها در
بازارها به خريداران هست و دامين و نمايندگيهاي فروش و
خريداران سرور.
لطفا نام ببرید.
عزیزم، سرور شما نهایتا
فلان قدر پهنای باند داره. پهنای باند بینهایت بی معنی است. درسته شما در پیام خصوصی به من گفتید که "بعد من خودم تضمين ميكنم كه unlimited باشه ..حتا داخل پنل هم unlimited ميزنه و مقدار استفاده رو هم ميزنه" ولی من هم این رو خدمتتون عرض می کنم که اون بینهایتی که اونجا نوشته، در حد و ابعاد سرور شماست (سرور شما 1000 گیگا بایت پهنای باند داره) من می دونم تقریبا هیچ موقعی این پهنای باند ماهیانه شما مصرف نمی شه ولی این رو هم به خوبی می دونم که شما دارید تبلیغات دروغین می کنید

و این رو هم می دونم که اگر یک سایت 10 مگا بایتی رو سرورتون به من بدید، سرور رو ظرف دو روز میارم پایین

(البته حرف هایی مشابه آنچه در پیام خصوصی برای من ارسال کردید رو در مطلب بالا آوردید، و به نظر میاد خود شما هم گول اون کلمه unlimited موجود در کنترل پنل رو خوردید (شاید هم کلا جو گیر شدید) ولی مطمئن باشید اون کلمه حرف مزخرفی بیش نیست)
ببخشید که طولانی شد و ببخشید اگر جسارتی به یکی از سرویس دهنده ها یا افراد شد.....
موفق باشید، امید