فروش ویژه ریسلر HosMaker آغاز شد!

hostmaker

Banned
فروش ویژه ریسلر HostMaker آغاز شد!

شرکت خلاقان فناوری اطلاعات حدود 6 ماه است که فعالیت خود را در زمینه ارائه ی راهکار هایی نوین در حوزه وب آغاز نموده است ، در این بین حدود 1 ماه است که به نوعی وارد بازار پرهرج و مرج هاستینگ ایران شده است و هدفی جز ایجاد تحول در روش ارائه خدمات ندارد ، بدین سبب است که امروز با ارائه طرح هایی مناسب در اندیشه ایجاد تحولی نوین در زمینه ارائه نمایندگی هاستینگ در ایران است،این تحول را ما نه در قیمت های پایین خود بلکه در نوع پشتیبانی و کیفیت هاستینگ خود می دانیم.
به هر ترتیب از امروز به طور رسمی شروع به ارائه سه بسته ی متفاوت نمایندگی در طرح هایی کاملا متفاوت نموده ایم.
مشخصات نرم افزاری:
Operating system Linux
cPanel Version 11.15.0
PHP version 5.2.5
MySQL version 4.1.22-standard
Perl,CGI

Fantastico De luxe

طرح های نمایندگی:
طرح اول:
5 گیگابایت فضا
50 گیگابایت پهنای باند
ماهانه:8400 تومان

طرح دوم:
9 گیگابایت فضا
90 گیگابایت پهنای باند
ماهانه:13900 تومان

طرح سوم:
17 گیگابایت فضا
170 گیگابایت پهنای باند
ماهانه:21900 تومان
ما می خواهیم شما خوشحال باشید!

آخرین ویرایش:

master.mohammad

New Member
سلام آیا شما پهنای باند بیشتر هم می دین؟
قیمت هر گیگابایت پهنای باند اضافه؟

hostmaker

Banned
سلام آیا شما پهنای باند بیشتر هم می دین؟
قیمت هر گیگابایت پهنای باند اضافه؟

سلام بزرگوار
بله برای تمام بسته های میزبانی امکان افزایش پهنای باند میسر است .
به ازای هر گیگ پهنای باند اضافه 700 تومان بر مبلغ بسته انتخابی شما افزوده می گردد.
پیروز باشید و صبور!

Amin_e

Member
خلاقان فناوری اطلاعات، بهترین سرویس دهنده ی فضای وب

بسم الله الرحمن الرحیم
بنده سید امین هستم، کوچیک تمام بچه های گرافیست، مخصوصا بچه های ورث1000 و مجید آنلین
درباره این سرویسی که مود بحث است باید بگم که خودم مشترکتشون هستم و خیلی ازشون راضیم
سایت من http://SalesCD.com هست؛ فروشگاه حراج سی دی
+ سرویس های عالی من از پشتیبانی این عزیزان هم راضیم.
قیمت هایی هم که میدن واقعا ارزون و مفته، چون قبلا من مشترک یه هاستینگ دیگه بودم، همش Network Erorr میداد:mad:، اعصاب برام نزاشته بود، اما از وقتی که اومدم مشترک هاست میکر شدم، نه ارور داده و نه احتیاجی به پشتیبانی داشتم:-?.
تاکیدی هم که دارم سر قیمت ها هست، واقعا مفته، یعنی پارسا اسپیس با اوون عظمتش و این همه تبلیغ که میگه اروزن ترین هاستینگ ایرانه، اینقدر ارزون و مناسب نمیده.
کافیه امتحان کنید.:oops:
اگر سوالی در مورد کیفیت داشتید می تونید از من که مشترکشون هستم بپرسید:
یاهو آی دی : aic1394
ایمیل: [email protected]
فعلا خدا حافظ و یاورتون

hostmaker

Banned
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده سید امین هستم، کوچیک تمام بچه های گرافیست، مخصوصا بچه های ورث1000 و مجید آنلین
درباره این سرویسی که مود بحث است باید بگم که خودم مشترکتشون هستم و خیلی ازشون راضیم
سایت من http://SalesCD.com هست؛ فروشگاه حراج سی دی
+ سرویس های عالی من از پشتیبانی این عزیزان هم راضیم.
قیمت هایی هم که میدن واقعا ارزون و مفته، چون قبلا من مشترک یه هاستینگ دیگه بودم، همش Network Erorr میداد:mad:، اعصاب برام نزاشته بود، اما از وقتی که اومدم مشترک هاست میکر شدم، نه ارور داده و نه احتیاجی به پشتیبانی داشتم:-?.
تاکیدی هم که دارم سر قیمت ها هست، واقعا مفته، یعنی پارسا اسپیس با اوون عظمتش و این همه تبلیغ که میگه اروزن ترین هاستینگ ایرانه، اینقدر ارزون و مناسب نمیده.
کافیه امتحان کنید.:oops:
اگر سوالی در مورد کیفیت داشتید می تونید از من که مشترکشون هستم بپرسید:
یاهو آی دی : aic1394
ایمیل: [email protected]
فعلا خدا حافظ و یاورتون

سید جان شما لطف دارید!
به هر ترتیب ما با وجود پایین بودن قیمت سرویس هایمان هیچ گاه آن را شعار خود قرار ندادیم و نقطه ی تفاوت خود را با دیگران در نوع ارائه سرویس ها و پشتیبانی خود می دانیم!

hostmaker

Banned
هاست میکر جان شما ای دی یاهوتو بده !

دوست من سلام
در حال حاضر به دلیل پیش آمدن جر و بحث های بی مورد و وقت تلف کن ،ساپورت آنلاین را فقط برای کاربران خود در نظر گرفته ایم.
اگر سوال خاصی دارید می توانید با این ایمیل در تماس باشید : [email protected]
امیدوارم عذر بنده را بپذیرید

bache +

Well-Known Member
میتونم بپرسم شما سروراتون کجاست؟ً
خودتون سرور دارید؟ً
البته من نیاز ندارم ولی برای اطلاعات بیشتر پرسیدم
موفق باشید

hostmaker

Banned
شما vps هستید یا ded ?

دوست بزرگوار
در حال حاضر گروه ما از VPS های ارائه شده توسط لایر استفاده می کند با این مشخصات :

رم 1 گیگ ، 80 گیگابایت فضا ، 1100 گیگابایت پهانی باند.

دلیل اول استفاده از VPS های لایرد به جای سرور اختصاصی هم این هست که CPU اختصاص داده شده برای VPS ها بسیار قدرتمند تر از بسیاری سرور های ارائه شده است.
دلیل دوم هم این است فعلا در آغاز راه تعداد کاربران زیادی نداریم که به رم فشاری وارد بنماید ، و مطمئنا قبل از وقوع چنین حادثه ای اقدام به ارتقا رم و ... خواهیم نمود.
در قرار داد های تنظیم شده میان خریدار و شرکت ، تمام این موارد ذکر شده است.

servers24

Member
دوست بزرگوار
در حال حاضر گروه ما از VPS های ارائه شده توسط لایر استفاده می کند با این مشخصات :

رم 1 گیگ ، 80 گیگابایت فضا ، 1100 گیگابایت پهانی باند.

دلیل اول استفاده از VPS های لایرد به جای سرور اختصاصی هم این هست که CPU اختصاص داده شده برای VPS ها بسیار قدرتمند تر از بسیاری سرور های ارائه شده است.
دلیل دوم هم این است فعلا در آغاز راه تعداد کاربران زیادی نداریم که به رم فشاری وارد بنماید ، و مطمئنا قبل از وقوع چنین حادثه ای اقدام به ارتقا رم و ... خواهیم نمود.
در قرار داد های تنظیم شده میان خریدار و شرکت ، تمام این موارد ذکر شده است.

نمی دونستم که LayeredTech سرویس VPS هم ارائه میده. میشه لینکش رو بدید ...

hostmaker

Banned
مي خوام ريسلرم رو انتقال بدم
چیکار کنم؟
سلام آقای rezataheri بعد از انجام خرید شما، ما تمام اطلاعات شما همراه با دامنه ها را انتقال می دهیم.
برای اطلاعات بیشتر با شماره های 09177744640-09171744234 تماس حاصل فرمایید.
پیروز باشید

hostmaker

Banned
نمی دونستم که LayeredTech سرویس VPS هم ارائه میده. میشه لینکش رو بدید ...

سرورز24 عزیز سلام
اگر واقعا نمی دونستید که واقعا باید عجیب باشه حالا بدونید!
اگر هم می خواستید به نوعی تهمت بزرگ دروغ را به ما بزنید می توانید ، آی پی ما را چک کنید!
72.232.253.201

پیروز باشید و صبور!

servers24

Member
دوست عزیز،

میشه بگید از کجای سوال من متوجه شدید که دارم بهتون تهمت می زنم ؟!
شما گفتید از Lt سرویس Vps دارید، من هم سایت Lt رو یک نگاهی انداختم و چیزی پیدا نکردم، برای همین هم بود که لینک قسمت ارائه Vps رو از شما خواستم.
اگر لطف کنید ممنون می شوم، چون برای تست می خوام یکی بگیرم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا