فروش ویژه ریسلر HosMaker آغاز شد!

hostmaker

Banned
دوست عزیز،

میشه بگید از کجای سوال من متوجه شدید که دارم بهتون تهمت می زنم ؟!
شما گفتید از Lt سرویس Vps دارید، من هم سایت Lt رو یک نگاهی انداختم و چیزی پیدا نکردم، برای همین هم بود که لینک قسمت ارائه Vps رو از شما خواستم.
اگر لطف کنید ممنون می شوم، چون برای تست می خوام یکی بگیرم ...

بزرگوار
شما می توانید سوالات خودتون را با ساپورت لایرد تک در میان بگذارید.

rezataheri

Member
آقای سرور 24 شما مثل اینکه از قیمت های هاست میکر شگفت زده شدید!
هرچی باشه ماله شهره ماست دیگه:D
اگه شما هم می خواهید خجالت نکشید:eek:
من خودمم گرفتم واسه:http://www.mihanema.com

servers24

Member
آقای سرور 24 شما مثل اینکه از قیمت های هاست میکر شگفت زده شدید!
هرچی باشه ماله شهره ماست دیگه:D
اگه شما هم می خواهید خجالت نکشید:eek:
من خودمم گرفتم واسه:http://www.mihanema.com
دوست عزیز،

شما احتمالاً سرورز24 رو نمی شناسید، وگر نه فکر نمی کردید که مشتاق اکانت reseller ی شده باشم !!!
فقط برای اطلاع شما بگویم که ما یکی از ارائه دهندگان VPS و سرور اختصاصی هستیم و با توجه به این امر احتمالاً هیج نیازی به reseller ی نداریم ;)

نکته دیگه در مورد بوشهری ها باید بگم که جداً مردمان خوبی هستند و با توجه به تعدای مشتری بوشهری که داریم، واقعاً از برخورد و شخصیتی که دارند، خوشم آمده است.

من هنوز هم منتظرم که در صورتی که امکان داشته باشد، این دوست عزیز (hostmaker) ، آدرس قسمت VPS های LT را به من بدهند که برای تست هم که شده، یک VPS یک ماهه ازشون بگیرم، چون خیلی تعریفشون رو شنیدم !

sepehr10

Banned
یه حسی به من میگه ایشون از یه شرکت ایرانی ایکس دار خرید کردند ....
همون حس ششم خودمون .

servers24

Member
والا من هدفم فوضولی تو کار مردم و مچ گیری نبود
به هر حال از همه ممنون
آدرس قسمت فروش VPS رو هم از همون LT می گیرم
همگی شب خوش و babye ...

sargardon

Banned
LT که vps نمیده عزیزان اینقدر خودتون رو خسته نکنید.....رvps نمیده..جک سال من از LT
vps گرفتم :D

hostmaker

Banned
دوست عزیز،

یعنی لطف نمی کنید و لینکش رو بدید که نخوام با ساپورت LT تماس بگیرم ؟

سرورز 24 عزیز
ما نیز VPS خود را با استفاده از گفتگویی که با ساپورت سایت داشتیم تهیه کردیم . به همین دلیل این گونه شما را راهنمایی کردم.
در ضمن بنده از طرف آقا رضا طاهری معذرت می خوام ایشون به نوعی می خواستند خوشحالی خودشان را از بابت همشهری در آمدن با ما ابراز کنند که به گونه ای اشتباه نگاشتند . امیدوارم عذر بنده را بپذیرید.

hostmaker

Banned
LT که vps نمیده عزیزان اینقدر خودتون رو خسته نکنید.....رvps نمیده..جک سال من از LT
vps گرفتم :D
شما می توانید برای اثبات جک نبودن این گفته آی پی های ما را چک نمایید.
ضمنا خواهش می کنم از این به بعد گفته ای را همین طوری از اعماق مخیله ی خود به بیرون نپرانید!
سوالی هم از شما داشتم ، ما صداقت را پیشه کار خود قرار دادیم برای شما مشکلی ایجاد کرده است؟

بردبار باشید!

hostmaker

Banned
ای بابا بازم جر و بحث !

دوست من ما هیچ گاه قصد جر و بحث نداریم و نخواهیم داشت ، اگر نگاهی به نوع عملکرد ما نیز بیاندازید مطمئنا به این نکته پی خواهید برد.
به هر ترتیب {..}(سانسورش کردم به آن دلیل که نگفتنش کمی بهتر است.)

sargardon

Banned
بازم می گم جک گفتی یه جک دیگه هم گفتی" ip رو چک کنید"
با این سوتی های که شما داری میدی من شک دارم شما وی پی اس هم باشی...
دارم به این نتیجه می رسم که ریسلری هستی که ریسلر هم می تونی بدی که namservere اختصاصی هم داری ظاهرا"

بازم بشینید بنگارید...الهی من قوربون اون دبیر ادبیاتت برم....

bache +

Well-Known Member
بسه دیگه!
character0144.gif

hostmaker

Banned
دوست عزیز مثل اینکه شما خیلی ناراحت هستین
دوستانی که فکر می کنن ما مشکلی داریم لطفاً قبل از هر اضحار نظری تحقیق کنن
اگر منظورتان از namservere همان nameserver خودمان است یکم بیشتر تحقیق کنید لطفاً
ما هم دیگه این بحث رو ادامه نمی دهیم
و شما هم می توانید لیست قیمت VPSهای LayeredTech رو از ساپورت بگیرید
اگه صفحات قبل رو بخونید در میابید که ما بخاطر همین جر و بحث های بی مورد از آی دی استفاده نمی کنیم (برای ساپورت)
و ادامه ندادن به این جور بحث های بی مورد هم برای ما و هم برای شما بهتر هست.
ما فقط و فقط خواستیم سرویس هامونو معرفی کنیم و قصد هیچ گونه آزار و اذیت کسی رو نداریم
همه دوستان ببخشید اگر ما به کسی بی احترامی کردیم دیگه هم لطفاً به این جور بحث ها ادامه ندهید اگر سوالی در مورد سرویس ها دارید ما خوشحال می شویم که به سوالات شما پاسخ دهیم.

ما می خواهیم شما شاد باشید.

آخرین ویرایش:

hostmaker

Banned
یه حسی به من میگه ایشون از یه شرکت ایرانی ایکس دار خرید کردند ....
همون حس ششم خودمون .
دوست عزیز متاسفانه شما از قلم افتادید!
اگر منظورتون از ایکس ، همان ایکس هاستینگ خودمان است ، که باید بگویم مدیر این هاستینگ یعنی آقای سعید سیاوش از دوستان صمیمی بنده هستند.
دوما نخیر ما با وجود پیشتیبانی و سرویس دهی عالی ایشان ،خودمان خرید را مستقیم انجام داده ایم.

در ضمن باید بگویم که اگر مستقیم از خود ایشان هم می خریدیم ، هیچ گونه مشکلی پیش نمی آمد ، زیرا هم سرویس هایی بسیار عالی ارایه می کنند و هم پشتیبانی بسیار قوی دارند. بنده به شخصه به دوستانی که قصد خرید VPS را دارند ، ایکس هاستینگ را پیشنهاد می کنم ، زیرا دیگر نه نگران هک شده بودن مستر کارت و یا ... خود خواهند بود و نه نگران تحریم !
اینم آدرس ایکس هاستینگ : www.xhosting.ir

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا