فروش فوری فوری اکانت سایت لچر downloads.ir زیر قیمت فوری

p30rayan

Member
سلام. من دیروز نیاز به دانلود ۱.۵ گیگ فایل داشتم و متاسفانه اشتباهی اکانت ۷۹ هزار تومانی سایت لچر downloads.ir رو خریداری کردم که علنا دیگه به کارم نمیاد. من با زحمت پول بدست آوردم و به پشتیبانیش گفتم اینجوره و اشتباه شده پس نمیفرستن متاسفانه هر چند این پولها خوردن نداره از یه کارگر ولی خب برای من خیلیه.

الان من حاضرم اکانتو بفرشونم به پولش نیاز دارم باید برای شخصی دارو بخرم اگر هر کس نیاز داره اکانت ۷۹ هزارتومانی سایت دانلودز که در لینک زیر میتونید مشخصاتشو ببینید
http://downloads.ir/neworder/

به قیمت ۶۰ تومان ینی ۱۹ تومان زیر قیمت اصلی میفروشم. به شدت نیاز به پول دارم لطفا اگه کسی میخواد پیام خصوصی بده شماره کارت میدم یوزر پسووردو براش میفرستم.

ممنون

p30rayan

Member
کسی نبود؟ آقا ۵۰ میدم پول لازمم بخدا این اکانت رو اشتباه خریدم سایت دانلودز که ماشالا چند وقته با انواع و اقسام روش ها پول میتیغه بشون گفتم برگردونین میگن بر نمیگردونیم پول یه آدم ساده مثل من خوردن نداره.

بحرحال کسی خواست اکانت ۷۹ تومانی میدم ۵۰

fayyazjahani

New Member
همچین چیزهایی مخاطب خاص داره و تو اینجا ها پیدا نمیکنی مثلا برای من 30 تومن بیشتر نمیارزه بخوام اینو بخرم چون کاربری خاصی برا این قیمتی افراد معمولی نداره من خودم چندتا فایل میخوام تو اینترنت قیمتش 25 تا دی وی دی آماده رو میده بهم 50 تومن یعنی 100 گیگ دیگه نیاز به دانلودم هم نیست ولی خب اگه خواستی بفروشی با این قیمت من میخرم . بز خر نیستم ولی خواستی بدمم نمیاد بخرم هرچند خودمم میگم قیمت پایینی گفتم

جدیدترین ارسال ها

بالا