فروش سورس آژاكس + آموزش

من مدیر هاست بازار هستم این سیستم آژاکس رو برای من مدیر پارس میزبان درست کرده است و اون آقایی هم که میگه 100 تومن الکیه بخری سرت کلا رفته با تشکر مدیر سایت هاست بازار
طراحي سايتتون كه همون عوض كردن تصاوير و عنوان بود شكي نيست . كار آقاي حنفي هست .
گزاشتن چند تا سمپل جاوااسكريپت كه از اون سايتي كه گفتم برداشته شده هم شكي نيست . كار آقاي حنفي هست :D

parsmizban

Member
لطفا در مورد سایتی که اطلاعات ندارین صحبت نکنین برین اطلاعات جمع کنین

YTERROR

Active Member
:) اینجا چه خبره من پستهام و پاک کردم به خواهش ...... که این اختلافات بوجود نیاد

هر دو تا سایت یا همون هر 3 تا سایت در یک حد هستند از نظر آژاکس و یا همون جاوا اسکریپت

ولی فقط سایت دیتاهاست از نظر گرافیکی بهتره + مشتریهای شما بخاطر سایتتون که ازتون هاست نمی گیرند برای کیفیته پس چرا باهم درگیر می شید ؟

لطفا دیگه بحقی باهم نکنید هم شما آقای حنفی هم شما مدیر سایت دیتاهاست

موفق و پیروز باشید

sepehr10

Banned
:) اینجا چه خبره من پستهام و پاک کردم به خواهش ...... که این اختلافات بوجود نیاد

هر دو تا سایت یا همون هر 3 تا سایت در یک حد هستند از نظر آژاکس و یا همون جاوا اسکریپت

ولی فقط سایت دیتاهاست از نظر گرافیکی بهتره + مشتریهای شما بخاطر سایتتون که ازتون هاست نمی گیرند برای کیفیته پس چرا باهم درگیر می شید ؟

لطفا دیگه بحقی باهم نکنید هم شما آقای حنفی هم شما مدیر سایت دیتاهاست

موفق و پیروز باشید
من به خدا تو اين بحث شركتي نداشتم كه .
دعواي ايشون با مشتري ما آقاي سعادتمند هست . اين به ما چه ربطي داره .
فقط لحظه اي ايشون با بينش كمشون به اين نتيجه رسيدند كه يوزر آقاي سعادت مال بنده هست كه من از خودم دفاع كردم ...
من در مورد سايتم ادعايي كردم ؟

YTERROR

Active Member
طراحي سايتتون كه همون عوض كردن تصاوير و عنوان بود شكي نيست . كار آقاي حنفي هست .
گزاشتن چند تا سمپل جاوااسكريپت كه از اون سايتي كه گفتم برداشته شده هم شكي نيست . كار آقاي حنفي هست

آقای سهرابی این کار شما یک کار حرام که بین دو نفر که دارند کار می کنند و فردی پولی پرداخت می کنه خواید دخالت کنید و روی کار فردی قیمتی بگزارید

+
قابل توجه هاستينگ ها .
بنده سورس آژاكس + آموزش رو ميفروشم .
با خريد اين سورس سايت شما مثل اينها ميشه :
www.hostbazar.com
ضمنا نصب و راه اندازي بسيار سادست .
قيمت : 10000
براي درخواست لطفا پيام خصوصي بفرستيد .

شما بهتره یکم هم انصاف داشته باشید چون هم مال سایت هاست بازار هم سایت دیتا هاست کاملا فری ( منظور از فری این چیزی که ایشون ادعا م یکنند فری وگرنه یک طراح هزینه ای که دریافت م یکنه برای تغییرات و ... هست )

مدیر هاست بازار شما هزینه ای ه پرداخت کردین کاملا ارزششو داشته و داره و حرفهای که زده می شه از طرف بعضی افراد فقط در حد حرفه پس بهتره این قدر به راحتی نظرتون با چند تا حرف تغییر پیدا نکنه

مدیر سایت دیتاهاست لطفا به مشتریتون هم تذکر بدید تا حدی که در توانتون هست و به شما مربوط میشه تا مشکلی با همکاراتون پیدا نکنید

موفق و پیروز باشید

آقای سهرابی این کار شما یک کار حرام که بین دو نفر که دارند کار می کنند و فردی پولی پرداخت می کنه خواید دخالت کنید و روی کار فردی قیمتی بگزارید

+

شما بهتره یکم هم انصاف داشته باشید چون هم مال سایت هاست بازار هم سایت دیتا هاست کاملا فری ( منظور از فری این چیزی که ایشون ادعا م یکنند فری وگرنه یک طراح هزینه ای که دریافت م یکنه برای تغییرات و ... هست )

مدیر هاست بازار شما هزینه ای ه پرداخت کردین کاملا ارزششو داشته و داره و حرفهای که زده می شه از طرف بعضی افراد فقط در حد حرفه پس بهتره این قدر به راحتی نظرتون با چند تا حرف تغییر پیدا نکنه

مدیر سایت دیتاهاست لطفا به مشتریتون هم تذکر بدید تا حدی که در توانتون هست و به شما مربوط میشه تا مشکلی با همکاراتون پیدا نکنید

موفق و پیروز باشید
من كه دخالت نكردم . من اونو گذاشتم براي فروش . اين شخص اومده و دخالت كرده . بعدشم بايد بعضي چيز ها آشكار بشه .
در ضمن . من پيداش كردم و يه قيمت روش گذاشتم براي فروش . حالا شما پيدا كردي ميخواي مجاني بده ميخواي پولي . اين چه ربطي به انصاف داره ؟

sepehr10

Banned

موفق و پیروز باشید

ما در قبال مطالبي كه مشتري هامون در فروم ها مينويسند كه ربطي به ما نداره مسئول نيستم .
من اگه ايشون نتونند ثابت كنند كه من و آقاي سعادت يك شخص هستيم حتي شكايت هم ميكنم ...

thekhosrow

Member
ما در قبال مطالبي كه مشتري هامون در فروم ها مينويسند كه ربطي به ما نداره مسئول نيستم .
من اگه ايشون نتونند ثابت كنند كه من و آقاي سعادت يك شخص هستيم حتي شكايت هم ميكنم ...

بيخيال شين بابا .. شكايت چيه بابا. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا