جوملا خودش کامپونت داره برای فروشگاهیه سوال شاید هم از نظر شما خنده دار باشه
می شه بپرسم بعد از دانلود نسخه محدود اونو باید رو میشه روی سیستم مدیریت جوملا نصب کرد یا خودش یه سیستم مدیریت و کلا جدا باید نصب بشه اگه میشه در مورد طریقه نصبش کامل برام توضیح بدین مرسی
آقایون من دنبال یه سیستم فروشگاه اینترنتی کاملا فارسی هستم که چند تا مورد مهمی رو که لازم هستش رو داشته باشه :
1. اطلاعات کامل از خریدار بگیره از نام و نام و خانوادگی و شماره تماس تا آدرس منزل و غیره
2. کاملا فارسی باشه
3. ظاهر جذابی داشته باشه یعنی منظورم اینه که قالبش قشنگ باشه و مشتری رو جذب کنه !
4 . برای خرید به سیستم Pardakht.com یا مشابه اون متکی نباشه . فقط سفارش مشتری رو ثبت کنه که ادمین به اون جواب بده
5 . ....
حالا سوال من اینجاست که این سیستمی که اینجا moon_spell عزیز معرفی کردند این فاکتور ها رو داره یا نه ؟
مرسی .
با سلام
فکر میکنم سیستم فروشگاهی حال حاضر ما بهترین سیستم باشه .که از هسته جوملا استفاده میشه و امکانات فوقالعاده ای داره.
لینک نمونه داخل امضاء موجود.
موفق باشید و یک توصیه دنبال سیستم دیگه ای نباشید.درصورت تمایل پیغام بگذارید
بله دوست من سیستم انگلیسی کاملا رایگان با تمام مشکلاتی که در Css داره و ....
ولی سیستم حال حاضر با امکاناتی که ما اضافه کردیم رایگان نیست و به هیچ وجه نسخه رایگان به حد و اندازه نمونه فعلی ما نمیرسه
البته ماژول بانک پارسیان و سامان رو هم بهش اضافه کردیم که در نسخه انگلیسی موجود نیست
شما هم خوب جو سازی میکنید.
موفق باشید
در کل شما سیستم e-virtu.com رو پیشنهاد میکنید یا همین سیستم virtuemart.net رو ؟؟؟