فروشگاه آنلاين کاملا فارسی

savarsho

New Member
یه سوال شاید هم از نظر شما خنده دار باشه
می شه بپرسم بعد از دانلود نسخه محدود اونو باید رو میشه روی سیستم مدیریت جوملا نصب کرد یا خودش یه سیستم مدیریت و کلا جدا باید نصب بشه اگه میشه در مورد طریقه نصبش کامل برام توضیح بدین مرسی

Hamid2day

Active Member
یه سوال شاید هم از نظر شما خنده دار باشه
می شه بپرسم بعد از دانلود نسخه محدود اونو باید رو میشه روی سیستم مدیریت جوملا نصب کرد یا خودش یه سیستم مدیریت و کلا جدا باید نصب بشه اگه میشه در مورد طریقه نصبش کامل برام توضیح بدین مرسی
جوملا خودش کامپونت داره برای فروشگاه
http://virtuemart.net/index.php

www.shahriariha.com

آخرین ویرایش:
حمید جان . اینکه لینک دادی هم قدیمی شده و هم اینکه نسخه ای که به زبان فارسی منتشر شده دارای مشکلات زیادی هست . کسی هست سیستم فارسی جدید و خوب برای جوملا داشته باشه ؟

سک سوالا در مورد همونos commerce داشتم
ميوخام يه سايت انگليسي داشته باشم با ماژول بانک سامان
حالا يا بايد زبان انگليسي را به نسخه فارسيش اضافه کنم يا ماژول بانک سامان را به نسخه انگليسي که دومي بهتره به نظرم
چطوري ميتونم اين کار را بکنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

source

New Member
سلام
آقا من اینو که جناب moon_spel گذاشتن نصبش کردم ولی نمیدونم چرا انگلیسیه ... چطوری فارسیش کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنین ... ممنون

VAHID216

مدیر بازنشسته
پوشه ای با نام Language حتما د درون هست شما باید محتویات اون رو فارسی کنید .
موفق باشید

nevisande

Active Member
فقط فارسی کردن پوشه انگوئج نیست که.
راست چین کردن متنها هم هست.
فارسی کردن قالب. و خیلی چیزهای دیگه

آقایون من دنبال یه سیستم فروشگاه اینترنتی کاملا فارسی هستم که چند تا مورد مهمی رو که لازم هستش رو داشته باشه :

1. اطلاعات کامل از خریدار بگیره از نام و نام و خانوادگی و شماره تماس تا آدرس منزل و غیره
2. کاملا فارسی باشه
3. ظاهر جذابی داشته باشه یعنی منظورم اینه که قالبش قشنگ باشه و مشتری رو جذب کنه !
4 . برای خرید به سیستم Pardakht.com یا مشابه اون متکی نباشه . فقط سفارش مشتری رو ثبت کنه که ادمین به اون جواب بده
5 . ....

حالا سوال من اینجاست که این سیستمی که اینجا moon_spell عزیز معرفی کردند این فاکتور ها رو داره یا نه ؟

مرسی .

moon_spell

Member
1 - اين لينک مستقيم خود فروشگاه به زبان انگليسی هست دريافت کنيد
2 - فايل ضميمه هم فايل فارسی شده از سايت که فارسی ساز آن هست ! کافيه که بسته زبان فارسی رو روی فايل های اصلی کپی کنيد و بازنويسی کنيد
ميتونی فايل ها رو با برنامه اي که سيستم utf8 رو ميشناسه باز کنی به جای کلامات انگليسی فارسی بنويسی و با فرمت utf8 ذخيره کنيد !

در مورد راست چين کردن صفحه هم اطلاعاتی ندارم منتظر دوستان باشيد تا در همين تاپيک راهنمايی کنند !

پیوست ها

• osCommerce-2.2ms2.zip
    161.9 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

moon_spell

Member
آقایون من دنبال یه سیستم فروشگاه اینترنتی کاملا فارسی هستم که چند تا مورد مهمی رو که لازم هستش رو داشته باشه :
1. اطلاعات کامل از خریدار بگیره از نام و نام و خانوادگی و شماره تماس تا آدرس منزل و غیره
2. کاملا فارسی باشه
3. ظاهر جذابی داشته باشه یعنی منظورم اینه که قالبش قشنگ باشه و مشتری رو جذب کنه !
4 . برای خرید به سیستم Pardakht.com یا مشابه اون متکی نباشه . فقط سفارش مشتری رو ثبت کنه که ادمین به اون جواب بده
5 . ....
حالا سوال من اینجاست که این سیستمی که اینجا moon_spell عزیز معرفی کردند این فاکتور ها رو داره یا نه ؟
مرسی .

دوست عزيز اين سيستم قابل دستکاری هست با مقداری آشنايی ميتونيد اون رو هر جوری که ميخواهيد ويرايش کنيد !

اين سيستمی که شما نياز داريد فکر کنم با جوملا عملی باشه !

من يک پرتال به زبان انگليسی دارم که پرتال ارائه خدمات هست و چند کاره ! اين نمونه هست !www.ipaynow.info

1 / فروشگاه 2/ ارائه فضا 3/اتصال به پرداختگر مورد 4/ارائه خدمات پرداخت و ...ولی زبان انگليسی هست ! اين رو هم همين هفته ميزرام ! که دوستان فارسی کنند !

nevisande

Active Member
آریان عزیز.
من برای این کار شما پورتال سان شاپ رو پیشنهاد میکنم.
پورتال قوییه

persianebay

Active Member
با سلام
فکر میکنم سیستم فروشگاهی حال حاضر ما بهترین سیستم باشه .که از هسته جوملا استفاده میشه و امکانات فوقالعاده ای داره.
لینک نمونه داخل امضاء موجود.
موفق باشید و یک توصیه دنبال سیستم دیگه ای نباشید.درصورت تمایل پیغام بگذارید

moon_spell

Member
با سلام
فکر میکنم سیستم فروشگاهی حال حاضر ما بهترین سیستم باشه .که از هسته جوملا استفاده میشه و امکانات فوقالعاده ای داره.
لینک نمونه داخل امضاء موجود.
موفق باشید و یک توصیه دنبال سیستم دیگه ای نباشید.درصورت تمایل پیغام بگذارید

بله خوب شد ياد آوری کرديد ! نسخه کاملاً رايگان به همراه فايل های زبان فارسی و همچنين قالب های فارسی !

قابل دريافت از سايت رسمی آن :cool: <<<< 1.0.13 virtuemart
توجه > اين نسخه کاملاً رايگان ميباشد !

persianebay

Active Member
بله دوست من سیستم انگلیسی کاملا رایگان با تمام مشکلاتی که در Css داره و ....
ولی سیستم حال حاضر با امکاناتی که ما اضافه کردیم رایگان نیست و به هیچ وجه نسخه رایگان به حد و اندازه نمونه فعلی ما نمیرسه:)
البته ماژول بانک پارسیان و سامان رو هم بهش اضافه کردیم که در نسخه انگلیسی موجود نیست
شما هم خوب جو سازی میکنید.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اين سيستمی که شما نياز داريد فکر کنم با جوملا عملی باشه !

من يک پرتال به زبان انگليسی دارم که پرتال ارائه خدمات هست و چند کاره ! اين نمونه هست !www.ipaynow.info

1 / فروشگاه 2/ ارائه فضا 3/اتصال به پرداختگر مورد 4/ارائه خدمات پرداخت و ...ولی زبان انگليسی هست ! اين رو هم همين هفته ميزرام ! که دوستان فارسی کنند !
[/QUOTE]

رفیق :shock:

من که عرض کردم دنبال یه سیستم فارسی هستم .

شما اگه لینک دانلود یا دمو ی فارسی از سیستمی رو دارین معرفی کنید لطفا !

خیلی فوری و سریع بهش احتیاج دارم چون مشتری منتظره :razz:

moon_spell

Member
بله دوست من سیستم انگلیسی کاملا رایگان با تمام مشکلاتی که در Css داره و ....
ولی سیستم حال حاضر با امکاناتی که ما اضافه کردیم رایگان نیست و به هیچ وجه نسخه رایگان به حد و اندازه نمونه فعلی ما نمیرسه:)
البته ماژول بانک پارسیان و سامان رو هم بهش اضافه کردیم که در نسخه انگلیسی موجود نیست
شما هم خوب جو سازی میکنید.
موفق باشید

دوست عزيز من جو سازی نميکنم ! در لينکی که دادم بگرديد تمام فايل ها و قالب های فارسی موجود هست !:D
البته به غير از ماژول بانک ايرانی !

در کل شما سیستم e-virtu.com رو پیشنهاد میکنید یا همین سیستم virtuemart.net رو ؟؟؟

moon_spell

Member
در کل شما سیستم e-virtu.com رو پیشنهاد میکنید یا همین سیستم virtuemart.net رو ؟؟؟

نه دوست من ، امنيت خوبی نداره ! ولی خيلی ها استفاده ميکنن اين سيستم رو ! يک امتحانی کنيد ! اين سيستمی که دوست عزيز گفتند سيستم جا افتاده اي هست ! با استفاده از جوملا ! لينکش رو بالا ببينيد !​

آقا من تو نصب این سیستم e-virtu.com با مشکل مواجه شدم

فایل instal نداره چرا این سیتسم ؟ :d

فایل راهنما هم چیزی نگفته توش !

جدیدترین ارسال ها

بالا