فرم

فقق

Banned
سلام من می خواستم یک فرم قلب بسازم که منو بار نداشته باشد چه کار کنم ؟؟

فقق

Banned
طارحی فرم

سلام من از دوستانم در مورد طراحی فرم در سی شارپ پرسیدم گفتند در فتوشاپ فرم خود را درست و به صورت jpg کپی و آن را در سی شارپ آورده و از طریق خاصیت Fromborstyle کاشیه فرم را (علامت min. max ) را بردارم این راه حل شد ولی فرم من اگه به صورت یک قلب یا یک قطره و یا هرچی دیگه باشد برخی از قسمت های فرم اصلی سی شارپ معلوم می شود خوب این را چه کار کنم که فرم اصلی لبه هایش محو شود ؟؟؟؟؟؟؟
دوم : گفتند از کامپونت ها استفاده کنم
خوب من می خوام از طریق فتوشاپ طراحی کنم و در سی شارپ بیاورم چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من از دوستانم در مورد طراحی فرم در سی شارپ پرسیدم گفتند در فتوشاپ فرم خود را درست و به صورت jpg کپی و آن را در سی شارپ آورده و از طریق خاصیت Fromborstyle کاشیه فرم را (علامت min. max ) را بردارم این راه حل شد ولی فرم من اگه به صورت یک قلب یا یک قطره و یا هرچی دیگه باشد برخی از قسمت های فرم اصلی سی شارپ معلوم می شود خوب این را چه کار کنم که فرم اصلی لبه هایش محو شود ؟؟؟؟؟؟؟
دوم : گفتند از کامپونت ها استفاده کنم
خوب من می خوام از طریق فتوشاپ طراحی کنم و در سی شارپ بیاورم چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از فرمت JPEG استفاده نکنید بهتره، چون رنگ ها رو برای فشرده سازی بهتر کمی تغییر میده که در این کاربرد خاص
نتیجه بدی داره. بهتره که از PNG یا BMP استفاده کنید که رنگ ها رو تغییر نمی دهند.
تصویری بسازید که رنگ زمینه اش یک رنگ خالص باشه که در خود طرح اصلا استفاده نشده باشه،
مثلا رنگ Magenta که کد رنگ اش FF00FF است. دور طرح نباید Anti-Aliased و نرم باشه چون فرم ای که شما
در برنامه تان خواهید ساخت نیمه شفاف نیست، باید دور طرح دندانه دار باشه و رنگ زمینه اصلا با رنگ طرح ترکیب نشه،
مثل آیکون های GIF

HeartForm.zip

پیوست ها

• HeartForm.zip
    204.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا